Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2843. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.714.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28412842284328442845
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tekrar flashlayarak bir deneyeyim bakalım

Edit: Çalışmadı benim cihazdan kaynaklı sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinjin -- 2 Temmuz 2015; 19:59:41 >
  • Arkadaşlar ben de kurdum dorimanx 3.6 yi özellikle ısınma sorunu ve pil ömrü için kurdum. Cloudy g2 3.2 kullanıyorum. Ayarlardan etmeme battery seçtim başka bu governor ayarlarını oynamama gerek var mı ondemand da duruyor onlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Extreme Battery'de takilma yasamiyorsaniz o ayarlarda devam edin hocam

• Arkadaşlar Dorimanx kurdum ama imei gitti hat yok yardımcı olabilecek var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahhh34

Arkadaşlar Dorimanx kurdum ama imei gitti hat yok yardımcı olabilecek var mı

Eyvah büyük sıkıntı bende yükledim bişiy olmadi kardeş, hemen kendine kerneline döndum zaten cok bi performans görmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahhh34

Arkadaşlar Dorimanx kurdum ama imei gitti hat yok yardımcı olabilecek var mı
    50 saat root yapamadım megersem usb 2.0 ve 1 portları farkı yüzündenmiş . usb 1 ile yapmıyormuş cahilliğime verin . şimdi xposed lazım bana 5.0.1 tabanlı 3.2 için . sonra arka plandan youtube ile yandan yandan . jinjine selaqmlar . adamım benmim
  • emrahhh34 E kullanıcısına yanıt
    Romunuzu tekrar flashlamayı deneyin
  • jinjin kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen öyle olacak

3.6 da wifi de sorun yom bende ama dokunmatikte takılmalar vat, istem dışı resimlere falan tıklıyo face de falan
  • mtunc52 kullanıcısına yanıt
    Koskoca xda'da ve burada bir tek bende sorun var. Wi-Fi için yeni güncellemeler ekledi, daha verimli enerji tüketimi vs. fakat benim Emmc kartımda bir sorun olabileceğini yazdı, yeni bir versiyon ile düzeltebilirse diye bekliyorum. 3.6'ya geçemedim kaldım öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

Koskoca xda'da ve burada bir tek bende sorun var. Wi-Fi için yeni güncellemeler ekledi, daha verimli enerji tüketimi vs. fakat benim Emmc kartımda bir sorun olabileceğini yazdı, yeni bir versiyon ile düzeltebilirse diye bekliyorum. 3.6'ya geçemedim kaldım öyle
    Arkadaşlar Note 3 alarak aranızdan ayrılıyorum. Sağlıcakla kalın.
  • hasanandnexus kullanıcısına yanıt
    Iyi gunlerde kullanin

• quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Benim verdiğim viper ayarlarını kullanan arkadaşlar dorimanx kullanıyorsa kulaklık seslerini 5 e getirince basli parçalarda kulaklık kulağınızda hareket ediyor sanki efsane. Audio technica cks 55x kullanan varsa kesin denesin
    ;)

Viper ayarlarınızı tekrar verebilirmisiniz hocam

• hasanandnexus kullanıcısına yanıt
    G2 den samsunga gectiysen sen daha da alma lg. Life is good

Eyvallah jinjin everything is ok but onlari flashlayinca cloudy bastan flashliyormus gibi oldu.vah a. Dedim yanlis zipe bastim ama dogru zipe basmistim. Kurulum ekrani gelmeyince anladim demekki boyle oluyormus.kernel mernel hikaye cloudy 3.2 temiz kurulumla sahane. Saygilar hurmetler
    Pak parti genel baskani
    Ah bir de video cekerken sesi kesik kesik cekmese ses yuksek ses olan yerde video kaydederken ses patlamasa 3500 tl ver gene de satmam life is goodu

• quote:

Orijinalden alıntı: by_ager34

quote:

Benim verdiğim viper ayarlarını kullanan arkadaşlar dorimanx kullanıyorsa kulaklık seslerini 5 e getirince basli parçalarda kulaklık kulağınızda hareket ediyor sanki efsane. Audio technica cks 55x kullanan varsa kesin denesin
    ;)

https://drive.google.com/file/d/0B5KwVMYO6w0AX3ZVZUZXNmFpbjQ/edit?usp=docslist_api

Bunu indirin içindeki viper klasörünü dosya yöneticisinin ana dizinine çıkarın.
    Viper programına girin kulaklık bölümünde seçeneklere tıklayın. Efekt profili yükle ye basın. Orda clear bassı seçin tamamdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalemin3456

quote:

Orijinalden alıntı: by_ager34

quote:

;)

https://drive.google.com/file/d/0B5KwVMYO6w0AX3ZVZUZXNmFpbjQ/edit?usp=docslist_api

Bunu indirin içindeki viper klasörünü dosya yöneticisinin ana dizinine çıkarın.
    Viper programına girin kulaklık bölümünde seçeneklere tıklayın. Efekt profili yükle ye basın. Orda clear bassı seçin tamamdır.

Alıntıları Göster
    Hocam imei uçması ile karşılaştınız mı hiç ? önceki telefonlarımda imei bir kere uçunca yalama oluyordu her rom flashladığımda (stock rom dahil) imei gidiyordu sürekli root olup tekrar backupu yüklemek zorunda kalıyordum. Dorimanx yükleyeceğim fakat tırsıyorum imei gider eski telefonlarımdaki gibi olur diye. TWRP den efs backup aldım ama oda işe yarar mı bilmiyorum xdaki biri stock rom flashlayarak çözmüş

• by_ager34 kullanıcısına yanıt
    Arkadaş benden önce vermiş hocam tam olarak nasıl yapılacağınıda analatmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: rt_zubukzade

G2 den samsunga gectiysen sen daha da alma lg. Life is good

Buna sen mi karar veriyorsun? İster alırım ister almam bunda seni alakadar edecek bir durum yok. İnsanlar üzerinden prim yapmaya çalışmayın.
  • 
Sayfa: önceki 28412842284328442845
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.