Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2838. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
16 Misafir (10 Mobil) - 6 Masaüstü10 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.711.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28362837283828392840
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ikisinebde koyulmuyor. 1 tanesini secmek zorundayim. Boot mu recovery mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jinjin kullanıcısına yanıt
    bunu denedim jinjin ama olmadı . merak ettiğim bir konu var . twrpde full wipe yaparken internali seçmiyoruz ya onu da seçsek silsek download mode a alıp pc süit kurtarmadan ceviriebilir miyiz cihazı . saygılar
  • unique5555 kullanıcısına yanıt
    Boot o halde, kernel Boot partitionda yer alıyor
  • Ben size tarlabası cevap verdiğin için yazmadım. Onun verdiği yolla geçiş yapın. Download Mode her zaman açılır :)
    jinjin adamdır evlatlarım buradan ilan ediyorum . iftardan sonra telefona 10c fullwipe ı yükleyeceğim 2013 yılına yolculuk yapacağım . insanın başına ne gelirse ya meraktan ya ....tan gelir . ben adam madam değilim . saygılar
    Sorunsuz yukledim hocam. Telefon acilir acilmaz yag gibi akiyo denir ya o hissi yasadim yani. laglarin ortadan kalktigini gozle goruyosunuz. Ama ters bi durum var. Dorimanxtaki isi seviyesinin dusuklugunu aramaya basladim ilk dakikada. Cloduy kernelin performansi dorimanx kernelin isi dusuklugu karisimi bi kernel olsa super olucak

Thermal kontrol yapma sansimiz var mi bu kernele. Dorimanxin thermel control ayarlarini yapmak mantikli olur. Cok az isinma oluyordu cunku.

Cloudy kernele ne kadar müdahale edebiliyoruz o önemli ama, gelişmiş bir kernel edit aracı ile kontrol etmek lazım ben hala dorimanx kullanıyorum 3 sebepten, ısı, yavaş şarj ve Cloudy'de ses kontrol yaması yok FauxSound çalışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unique5555

Bu iki link ayni islemi goruyor degil mi hocam farki sadece biri tr icin biri ithalat cihazlar icin

Birde islemi yaparken dahili hafizayida wipeliyor mu

Evet hocam farklı cihazlar için. Tüm wipe'ları gerçekleştiriyor.

Var mi bildiginiz kernel kontrol etme araci. 2 cekirdek calismasini istiyorum mesela. kurcalicam baya. Istedigim isi duzeyine indiremezsem dorimanxi tekrar kurarim bu sefer onu kurcalar cloudy kernelindeki performansini bulmaya calisirim

Kernel Auditor, Trickster, Faux Kernel Control (bu ucretli ama crackli apk bulabilirsin)

Dorumanx gercekten de com cok gelismis bi kernelmis. Dorimanxda cok iyi de hocam o tamilmalarinin sebebi nedir bi turlu anlamadim. Lolipopta yeni oldugu icin midir sizce. Clody kernelin performansini nasil yakalayabiliriz dorimanxta ?

Cihazda Cloudy kullanmıyorum bi şey diyemem ben dorimanx forever Ama dorimanx kullanacaksanız yardımcı olabilirim :)
    Dorimanx Extreme battery profilindeki telefonumda hic takilma yasamiyorum, aman nazar değmesin :) Cok sasiriyorum sizin takilma sorunu var dediginizde. Biraz daha aciklar misiniz takilmadan kastınızı, ne yaparken takiliyor, direk donuyor mu, kac saniye takiliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

Cihazda Cloudy kullanmıyorum bi şey diyemem ben dorimanx forever Ama dorimanx kullanacaksanız yardımcı olabilirim :)
    Dorimanx şu an bizim telefon için hazır değil,kendi kernelindeki gibi kullanım keyfi vermiyor,S3 mini
    kullanıyormuş gibi oluyorsun bazen :) kitkat için stabil hale gelmiş fakat yüzlerde update çıkarmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertank07 -- 1 Temmuz 2015; 19:22:20 >
  • gözlerinizden öperim sayenizde öğrendik ve yaptık evlatlarım.öğrenmenin yaşı yoktur . hepinizi saygı ve sevgiyle kucaklıyorum pak parti genel başkanı olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E0D147F01 -- 1 Temmuz 2015; 20:58:32 >
  • Sizin mesajları okudukça neşeleniyorum Geçmiş olsun :)
    adamsın seni sevdim . twittera da beklerim . rt_zubukzadee seklinde ara hemen partiye kaydol. sen dorimax mıdır nedir onu da anlıyorsun g2 lollipop için artıları ve eksileri neler yapılabilir öğrenmek istiyorum .bilgiye açım ben evladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ---DaNGeR---

Dorimanx Extreme battery profilindeki telefonumda hic takilma yasamiyorum, aman nazar değmesin :) Cok sasiriyorum sizin takilma sorunu var dediginizde. Biraz daha aciklar misiniz takilmadan kastınızı, ne yaparken takiliyor, direk donuyor mu, kac saniye takiliyor?

Bunu takılma olarak algılama,anlık laglar oluyor belki milisaniye belki dahada küçük.İleri seviye kullanıcılar
    bunu belki daha iyi hisseder,ben dorimanx tan normal kernele geçince sanki rahatlıyorum,bu akışkan,smooth
    kelimesi cloudy kernelde tam anlamıyla oluyor.Ben dorimanxtaa performance dahi o garip lag ları gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertank07

quote:

Orijinalden alıntı: ---DaNGeR---

Bunu takılma olarak algılama,anlık laglar oluyor belki milisaniye belki dahada küçük.İleri seviye kullanıcılar
    bunu belki daha iyi hisseder,ben dorimanx tan normal kernele geçince sanki rahatlıyorum,bu akışkan,smooth
    kelimesi cloudy kernelde tam anlamıyla oluyor.Ben dorimanxtaa performance dahi o garip lag ları gördüm.

Alıntıları Göster
    quote:

I am working on huge mmc update that include many fixes that really do change
    Its still not ready.
    Need more work in voltage code.

Do not give beta to anyone....

Sent from my LG-D802
    Phone: ★ LG Optimus G2 D802 ★

dorimanx'tan büyük güncelleme geliyor. Geniş çaplı düzeltmeler içerdiğini, hala hazır olmadığını ve üzerinde çalıştığını yazmış. Bekliyoruz yeni Kernel'i.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinjin -- 1 Temmuz 2015; 23:22:47 >

• Hocam kullandiginiz dorimanx kernelinin versiyonunu soyleyebilir misiniz? Bir de ekstra yaptiginiz ayarlama vs var mi ?

• 
Sayfa: önceki 28362837283828392840
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.