Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2837. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.706.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28352836283728382839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyle ama o bir windows araci bilgisayardan telefonunuza dair islemler yapmak icin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kernel Panic

Güzel fotoğraf çekmişsini beğendim :) Oy verdim...

Cok tesekkurler begenmenize sevindim ama zaman kisitli ilk 100e giremeyecek sanirim fotograf :)

• Xcam in driverlarini atabilecek var mi ben cloudy 3.2 romundaysak driverlari kurmamiza gerek yok diye biliyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: TeXaS_16

Arkadaşlar stock rom ve custom olarak hangisini tavsiye edersiniz..
    (kitkat ve lolipop)

Alıntıları Göster
    CloudyG2 v3.2 de ---- WhatsApp tan mesajların gelmeme gibi bir durumda karşılaşan oldu mu ? Ayırca maillerde düşmedi. Kablosuz ağda 11n .. ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gabriel.Espaso

CloudyG2 v3.2 de ---- WhatsApp tan mesajların gelmeme gibi bir durumda karşılaşan oldu mu ? Ayırca maillerde düşmedi. Kablosuz ağda 11n .. ?

Bende ara sira oluyor o sorun uygulamaya girince bi anda mesaj yagiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: uniquebig

arkadaşlar cloudy 3.2 de güncel xposed i kurmama rağmen bir türlü framework u aktif edemedim.çözümü bilen var mı?

Alpha 4 apk'ı kurmanız gerek.
  • Gabriel.Espaso kullanıcısına yanıt
    Bendede youtube ve google fotoğraflar uygulamarı açılmıyor bir türlü.Varmı bu sorunu yaşayan?

gogole fotoğraflar giriş yapın diyor.gmail hesabını yazıyorsun bu hesap zaten var diyor ve oturum açamıyor.Sinir oldum :)
  • Gabriel.Espaso kullanıcısına yanıt
    Aynen mymail uygulamasıda bildirim vermiyor. Watsapp da sıkıntı yok.
    Ayrıca konuşurken çok kopma yaşıyorum ses gidiyor bozuluyor falan. Aynı sorunları yaşayan varmı ne yapmak lazım. Başka bir rom denemek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Orijinalden alıntı: uniquebig

arkadaşlar cloudy 3.2 de güncel xposed i kurmama rağmen bir türlü framework u aktif edemedim.çözümü bilen var mı?

Alpha 4 apk'ı kurmanız gerek.

link var mı acaba ?
  • Arkadaslar cloudy g2 3.2 kullaniyorum ...sabah bi baktim bildirim ledi bosu bosuna sonup tekrar yaniyo...telefonu actim kapadim sonra duzeldi ..neden boylee???

• quote:

Orijinalden alıntı: buraktpky

Arkadaslar cloudy g2 3.2 kullaniyorum ...sabah bi baktim bildirim ledi bosu bosuna sonup tekrar yaniyo...telefonu actim kapadim sonra duzeldi ..neden boylee???
    Stock Lp roma geçip üzerinde G4 uygulaamrını flashlıyacağım yarın. Cloduy 3.2 yi pek sevemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kernel Panic -- 1 Temmuz 2015; 16:21:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

TWRP açık install deyin, sonra sağ altlarda zip ve img arasında geçiş butonu var. Oradan flash img yapın bu dosyayı flashlayın. CloudyG2 3.2 orijinal kernel .img dosyası

https://mega.nz/#!T0NFQLoY!3hEGuKRWqhTItUKfUDqGMt5mCG8hphAq9SjjBEGrJpU

Hocam tam flaslayacakken yukarida boot ve recovery diye 2 tane tik vermeli bisey cikti. Ikisinide tiklicek miyim yoksa boot'u mu tikliyim sadece

• jinjin kullanıcısına yanıt
    olmuyor jinjin . şimdi ben sana bu telefonun tarihçesini anlatayım sen ne yapalım karar ver.

4.4.2 stocktan root twrp yapılıp cloudy g2 2.2 ye geçilmişti . sonra lollipop bootloader yükleyip cloudy 3.2 ye geçtim . beğenmedim return kk diye bir şey kurup gene 2.2 yi flashladım . şimdi stock lolipopa geçmek iswtedigimde yüzde iki hatası veriyor . farklı bilgisayarlarla denedim ama sonuç aynı . offline kdz yükleme ve pc süitten kurtarma hepsinde yüzde iki hatası veriyor . şaştım kaldım . büyük ihtimal kk return dosyası sıkıntı yatattı çünkü lg mobile sport cihazı cloudy 3.2 görüyor ama cihazım 2.2
  • quote:

Orijinalden alıntı: rt_zubukzade

olmuyor jinjin . şimdi ben sana bu telefonun tarihçesini anlatayım sen ne yapalım karar ver.

4.4.2 stocktan root twrp yapılıp cloudy g2 2.2 ye geçilmişti . sonra lollipop bootloader yükleyip cloudy 3.2 ye geçtim . beğenmedim return kk diye bir şey kurup gene 2.2 yi flashladım . şimdi stock lolipopa geçmek iswtedigimde yüzde iki hatası veriyor . farklı bilgisayarlarla denedim ama sonuç aynı . offline kdz yükleme ve pc süitten kurtarma hepsinde yüzde iki hatası veriyor . şaştım kaldım . büyük ihtimal kk return dosyası sıkıntı yatattı çünkü lg mobile sport cihazı cloudy 3.2 görüyor ama cihazım 2.2

Stock roma mı dönmek istiyorsun?
    Eğer öyleyse ve cihazın Türkiye cihazı yani D802TR ise cihaz hafızasına atıp hiçbir wipe yapmadan twrp'den flashliyorsun. Yaklaşık 15 - 20 dakika sürecektir. İşlem yapmıyor gibi gözükebilir fakat arka planda devam ediyor. Cihaz restart edene kadar bekle. Stock jellybean olarak açılacak. Otadan kitkat güncellemesi ile yoluna devam edebilirsin.
    https://mega.co.nz/#!r4FGDJYJ!l7yDFPdVYqlYtDWM2wXQ1VMyaTBMchSbpGuRCbghLnQ

Cihazın arka kapağında D802 yazıyorsa paralel ithalatsa bunu kullanmalısın.;
    https://mega.co.nz/#!Dt1mnJbS!VghIezoJwLY4QzXoUjV7eABV0ms6tToZnB7CVHU_7xQ

• tarlabasi kullanıcısına yanıt
    Bu iki link ayni islemi goruyor degil mi hocam farki sadece biri tr icin biri ithalat cihazlar icin

Birde islemi yaparken dahili hafizayida wipeliyor mu

• Cloudy 3.2, kendi kerneline geçtikten sonra. Oyun yok..
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• unique5555 kullanıcısına yanıt
    Ikisine de tik koyun hocam

• unique5555 kullanıcısına yanıt
    Ful wioe olarak basliklanmis siliyor her seyi

teşekkürler kardeş. return kk diye flashladıgım dosya nerededir cihaz içinde
    cihaz 32 gb . 16 ya düşmez dimi bunu flashlarsam
  • 
Sayfa: önceki 28352836283728382839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.