Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2831. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (8 Mobil) - 2 Masaüstü8 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.706.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28292830283128322833
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Litendria

uygulama temizleme yerinde, menü geçişlerinde donma mevcut.

uygulamalara girip çıkarkende kasma yapıyor..

stock kerneldede aynı sıkıntı vardı

sorun bendemi bilemedim ama Cloudy 2.2'ye geri dönüyorum ben

Bende çok kararsızım cloudy 2.2 özellik ve hafıza olarak daha hoşuma gidiyor benimki 16 gb sıkıntı yaşıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cloudy 3.2'de birkaç gün içinde kasılmalar ortadan kalkmıştı, daha sonra dorimanx 3.5.1 kurmuştum, onda da ilk başlarda iyiydi ama daha sonra tüm çekirdekleri performans moduna aldım, ancak synapse içinde de farklı modlarda görünüyorlardı ve bu telefonda hiç görmediğim şekilde kasılmalar olmuştu, herhalde bir şeyi değiştirmiş olmalıyım, neyse. daha sonra dorimanx'den önce rashr ile aldığım kernel backup'ına döndüm, şu an eskisi gibi hızlı..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dorimanx lollipop ile henüz verimli çalışmıyor. İki defa yükledim ikisinde de telefonda kasmalar meydana geldi.

• Bu amplify uygulamasını kurdum ama xposed aktif değil falan gibi bi hata alıyorum başka bir modül daha böyle yaptı. Bunun çaresini bilen var mı. Framework çalışmıyor diyor. Modülleri aktif ettim ama. Bilgisi olan?

• quote:

Orijinalden alıntı: arda0666

MIUI V6`yi baska kernelle kullanamıyoruz kullanan arkadaşların haberi olsun.

Ben "kin" in build lerini kullanıyorum. custom kernel desteği var. Dorimanx tavsiye ederim.
    http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/kk-miui-6-t3105422

• quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/rom-stock-30d-flashable-zip-t3070383

Çok teşekkür ederim.
  • mebrar kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, bu stock romun flashlanabilir zip haline getirilmiş hali üzerinde müdahale yok Daha hafifletilmiş bir rom bakıyorsanız somboons'un diğer konularına bakabilirsiniz xda'da.
  • quote:

Rica ederim, bu stock romun flashlanabilir zip haline getirilmiş hali üzerinde müdahale yok Daha hafifletilmiş bir rom bakıyorsanız somboons'un diğer konularına bakabilirsiniz xda'da.
    CloudyG2 3.2 ve dorimanx Kernel 3.5.1 Genel Arayüz Performansı

Kernel Performance Profile ayarlı. Flat Style Colored Bars modülü telefonu yavaşlatıyor ama görselliği için kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinjin -- 30 Haziran 2015; 16:06:45 >

• jinjin kullanıcısına yanıt
    Yine Olmadı

• quote:

CloudyG2 3.2 ve dorimanx Kernel 3.5.1 Genel Arayüz Performansı

Kernel Performance Profile ayarlı. Flat Style Colored Bars modülü telefonu yavaşlatıyor ama görselliği için kullanıyorum.

sanırım battery profile ayarlı iken değişiklikler yapmışım. şimdi tekrar flashladim dorimanx'i, default modda gayet iyi..

ek: ama anladım ki battery profile pek bana göre değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunc. -- 30 Haziran 2015; 16:37:51 >

• emrahhh34 E kullanıcısına yanıt
    http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3382423&d=1435521266

Bu araci flashlayarak Xposedi kaldirin sonrs yeniden yuklemeyi deneyin baska cozum bilemiyorum :)

• quote:

Hocam tamamen stock hâlde olan ablamın telefonuna kuracağım da, pek bilgili değilim maalesef LG'deki ROM işlerine. Cihaza custom recovery felan kurmalıyım sanırım bu stock ziplenmiş ROM için de, öyle değil mi? Biraz daha bakınayım da, eğer halledemezsem yine buradan yardım isterim artık.
  • Bu arada lg health i merak edenlere stabil calisiyor adim testi yaptim sadece 2 adim az saydi oda cok normal

• quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

Bu arada lg health i merak edenlere stabil calisiyor adim testi yaptim sadece 2 adim az saydi oda cok normal
    merhabalar, yardıma ihtiyacım var.

İş güç falan uzun süre foruma bakamadım. Telefonum kitkat'ta ve root'lu şu an. İstediğim lolipop'a geçmek ve tekrar root atmak. Flash atmam gerekiyor sanırım. İzlemem gereken yolları yazar mısınız? veya gerekli şeylerin linklerinin bulunduğu forumları falan.

istediğim lolipop 5.02. model d802 ve stock rom olsun istiyorum. Bir de sorum var, Lolipop'a Xposed desteği geldi mi?

yardımcı olanlara teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellboy123 -- 30 Haziran 2015; 17:57:02 >
  • VioLee kullanıcısına yanıt
    peki hocam bir de elinizde salladıktan sonraki sonucu söyler misiniz? hangi romda olursa olsun lg healt hep fazla adım sayıyor.
  • quote:

Rom Cloudy G2 3.2

Xcam ile cekilen

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Cloudy kamera ile cekilen

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Xcam setting ve G2 LP drivers yuklu cihazda.

Ya bende sabahtan beri diyorum burası bizim Tokat'taki stadın arkasından, kanalın yanından giden yola ne kadar benziyor diye. video'lu tanıtımınızdan da artık Tokat'ta olduğunuzdan emin oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanandnexus

quote:

Orijinalden alıntı: arda0666

MIUI V6`yi baska kernelle kullanamıyoruz kullanan arkadaşların haberi olsun.

Ben "kin" in build lerini kullanıyorum. custom kernel desteği var. Dorimanx tavsiye ederim.
    http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/kk-miui-6-t3105422

OTA uzerinden güncelleme alabiliyor mu?

Bir de su anki surum ne sizdeki?

• redsmoke R kullanıcısına yanıt
    Evet hocam Tokat'tayim ama Izmir'de okuyorum yaz tatiline geldim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinjin -- 30 Haziran 2015; 18:16:07 >
  • 
Sayfa: önceki 28292830283128322833
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.