Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2820. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (10 Mobil) - 3 Masaüstü10 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.700.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28182819282028212822
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Circassian81

quote:

Orijinalden alıntı: samiluslu43

Lg İntelligent Agent uygulamasını kaldırdıysanız smart notice bilgi vermez. Romu tekrar flashlayin kirli olarak muhtemelen çalışacaktır

Wipe lamadan flashlayinca uygulamalar falan gidiyor mu?

Alıntıları Göster
    kurulum yaparken xposedi seşmedim bir sıkıntı olurmu
  • serseri441907 kullanıcısına yanıt
    Xposed yuklemek istemiyorsaniz sorun yok, istiyorsaniz da halledilebiliyor sonradan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

Xposed yuklemek istemiyorsaniz sorun yok, istiyorsaniz da halledilebiliyor sonradan

hızlı cevap için sağol hocam
  • Arkadaşlar g2 yi cmd den fastboot mode a nasıl alabiliriz

• Beyler cloudy 2.2 yükledim ama kamera slow motion karanlik çekiyor. Bunu nasıl halledebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: parazite

Beyler cloudy 2.2 yükledim ama kamera slow motion karanlik çekiyor. Bunu nasıl halledebilirim?
    Arkadaşlar g2 3.2 için ios status bar var mı flashlayabileceğimiz?
  • Arkadaslar lollipop icin dorimanx 3.5 link atar misiniz?

• parazite P kullanıcısına yanıt
    XCam kullanmayi deneyin.

• http://www.dorimanx.com/LG-LP/

Cihaziniz icin olani indirin

• quote:

Orijinalden alıntı: uguroz89

Arkadaşlar g2 3.2 için ios status bar var mı flashlayabileceğimiz?

Buyrun hocam black hocamızın yapmış olduğu ios status barhttps://mega.nz/#!5RMDRBAZ!Zpx03HfzYrp4c-S-0jV3P97EiSjz5Fem4ESInH93Ylw

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DADAŞ2500 D kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam
  • arkadaslar lolipop icin xcam oneriyor musunuz? yoksa cloudy nin kamerasi yeterli mi?

• jinjin kullanıcısına yanıt
    Onda da ayni sorun mevcut.patch ya da türkçe anlatım biliyor musunuz?

• parazite P kullanıcısına yanıt
    Faydasi olmadiysa duzeltme imkani yok, xcam konusunda sizin sorunuz cok soruldu gelistirici bu kadar oluyor dedi. Cloudy Advanced driverlari da iceriyor cunku

• quote:

Orijinalden alıntı: bienvenue

arkadaslar lolipop icin xcam oneriyor musunuz? yoksa cloudy nin kamerasi yeterli mi?
    Dorimanx ayarlarından ses yükselten varsa tarif edebilirmi acaba?
  • Beyler cloudy g2 3.2 romundaki quick remotede klimaya baktığımda lg ve samsungdan başka kumanda yoktu bende build editor programını indirip ro build target county belgesini bulup com yazan yerini büyük harflerle UK olarak değiştirdim tel reset attıktan sonra klima isimleri hepsi çıktı işine yarayan varsa bilgi veriyim dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Ben zamanında çok arıyordum belki işine yarayan olur diye paylaşıyorum. (KULAKLIK İÇİN)

Arkadaşlar viper4andriod için kendi kullandığım profil ve ırs dosyasını paylaşıyorum. Bass agırlıklı bir profil. kullandığım kulaklık Audio Technica cks55x

Profil :https://mega.co.nz/#F!wUgVGDDI!Z-JDG714PFYiGIfaSs4xWQ

Kernel (İRS) :https://mega.co.nz/#F!RQxw0QRQ!xzf5JlBHt5IJZcqXVbFyug

Dosyaları viper4 klosörüne atacağız. Kernel Yazanı direk atın viper4 içine. Profil içinde olan clear bass dosyasını ise Klasör olarak Profil klosörünün içine atınız. Ardından Viper4 programını açarak Kulaklık bölümüne gelin. Profil yükleden Clear bass seçiniz. İşlem bukadar İyi dinlemeler.

Not: Müzik zevki herkezin farklıdır seven olur sevmeyen olur saygı duyarım. Sizide yaptığınız veya beğendiğiniz profiller var ise paylasırsanız bizde faydalanabiliriz :)

çok sağlam oldu tskler

• quote:

Orijinalden alıntı: ---DaNGeR---

Beyler dun cloudyg2 3.2 kurdum. Arayuz cok hosuma gitti. Ben de sizinle plasmak istedim. Italy stok lolipop romunun üzerine kurdum. Romun, Çift pencere, qslide özellikleri var. Çift pencerede tüm uygulamaları çalıştırabiliyorsunuz. Youtube uygulaması, çift pencerede arkaplan uygulamasi gibi çalışabiliyor.en beğendiğim özelliklerden bir tanesi hızlı ayarlar bolumunden tek tuşla 2g 3g arasında geçiş yapılabiliyor. Yine bu bölgeye flaşı acip kapatan bir ikon eklenmiş. Xposed framework çalışıyor, kurulumda secebiliyorsunuz (flip cover i kapatarak). Telefon gayet akici, hic bir takılma yok. İlk sarjimda 4.5 saat ekran suresi aldim, ikinci sarjimda dorimanx 3.4 kernel kurdum, ve kendi cpu, governor, hutplug, vs ayarlarimi yaptim, greenify ve amplify i kurdum. Surekli wifi de, 2g modunda, %50 otomatik parlaklıkta, uyku haric hic elimden dusurmeden toplam 15 saat kullanimda yaklasik 9 saat ekran suresi aldim. Çok sasirtici ve etkiliyici geldi bana.cunku daha once 5 saat ekran suresini pek gecemiyordum, ortalama 3.5, 4 arasi oluyordu. Bu kadar uzun ekran suresi vermesinde, gece kullanmamdan dolayi otomatik parlaklik ilk 3 saatlik kullanimda genelde %0daydi. Geri kalan 6 saatlik kullanimda genelde %50deydi. Bu biraz test amacli bir sure oldu ama yine de etkileyici. 3G li, gunduz, normal kullanimda 5 saat civari verir diye dusunuyorum.
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Hocam dormanx kernell da hangi islemci hotplug , gvernor v.s ayarlarini yaptiniz ss olarak atabilir misiniz zahmet olmazsa ?

• Eyvallah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 28 Haziran 2015; 23:54:42 >
  • Hocam geçen sayfada yazdi arkadaş yardımı olursa...

• 
Sayfa: önceki 28182819282028212822
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.