Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2819. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (6 Mobil) - 6 Masaüstü6 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.704.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28172818281928202821
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Temiz bir kurulumla CloudyG2 3.2 yükleyin çünkü güzel iş çıkardı bu Rom'da ve Cloudy'nin tarzıdır bu, muhtemelen önemli bi ekleme olmadıkça yeni Rom çıkarmaz çünkü oldukça stabil bir sürüm verdi bize. Cheloz falan bana güven vermeyen Romlar boşverin derim Optimus 1.4.1 oldukça stabil KK tabanlı bir Rom, seçim sizin.
  • B_O_S_S kullanıcısına yanıt
    Benim kamera da o şekilde açılıyor ama kendi odaklıyor buton aktif hale geliyor. Bunun bir sorun olduğunu sanmıyorum, shutter speed'i 1/20 yapabilirsiniz normal mod için. Hızlı çekime ihtiyacınız oluyorsa daha çabuk odaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

Temiz bir kurulumla CloudyG2 3.2 yükleyin çünkü güzel iş çıkardı bu Rom'da ve Cloudy'nin tarzıdır bu, muhtemelen önemli bi ekleme olmadıkça yeni Rom çıkarmaz çünkü oldukça stabil bir sürüm verdi bize. Cheloz falan bana güven vermeyen Romlar boşverin derim Optimus 1.4.1 oldukça stabil KK tabanlı bir Rom, seçim sizin.

Cevabınız için teşekkür ederim. :)

Ben de öyle düşündüm ancak chelozpop cidden full+full yapmış romu.

Şimdi cloudy 3.2 yüklerken bootloader ile yükledim diyelim başka bir roma geçerken ne yapmam lazım? Eskiden görüyordum ama hiç okumuyordum. Hep sorun olanlar oluyormuş hem kitkat rom flashlarken hem stock kdz atarken.

• claswan kullanıcısına yanıt
    Stock 10c
  • https://drive.google.com/file/d/0BxADHj0aSysFN1Zqc2lwRU94WUk/view bunu flashlayarak KK tabanlı Custom Rom'lara geri dönebiliyorsunuz, denedim.

Eğer size staj süresince oldukça stabillik ve fazlaca şarj lazımsa da @NexusElite arkadaşımızın önerisini es geçme 10C iyidir.
  • quote:

https://drive.google.com/file/d/0BxADHj0aSysFN1Zqc2lwRU94WUk/view bunu flashlayarak KK tabanlı Custom Rom'lara geri dönebiliyorsunuz, denedim.

Eğer size staj süresince oldukça stabillik ve fazlaca şarj lazımsa da @NexusElite arkadaşımızın önerisini es geçme 10C iyidir.

10C yi biliyorum :)

Bu verdiğiniz dosya rom mudur tam olarak ne işe yarıyor ? Lollipoptayken bunu flashlayıp KK geçebiliyor muyuz bootloader olmadan ? Yani şu bootloader olayını bir daha görmek istemiyorum eğer lollipopta kalmazsam :D

• Beyler bu 3.2 de ki Smart Notice de Smart Notice e hoşgeldiniz den baska birşey yazmiyor mu? 3Gundur öyle yaziyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

Beyler bu 3.2 de ki Smart Notice de Smart Notice e hoşgeldiniz den baska birşey yazmiyor mu? 3Gundur öyle yaziyor

Bende sıkıntı yok hocam çalışıyor.Şehir eklediniz mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DADAŞ2500

quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

Beyler bu 3.2 de ki Smart Notice de Smart Notice e hoşgeldiniz den baska birşey yazmiyor mu? 3Gundur öyle yaziyor

Bende sıkıntı yok hocam çalışıyor.Şehir eklediniz mi?

Evet hocam bulunduğum yer ve bi şehir ekli güncelliyorum ama yazi değişmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: claswan

quote:

Cevabınız için teşekkür ederim. :)

Ben de öyle düşündüm ancak chelozpop cidden full+full yapmış romu.

Şimdi cloudy 3.2 yüklerken bootloader ile yükledim diyelim başka bir roma geçerken ne yapmam lazım? Eskiden görüyordum ama hiç okumuyordum. Hep sorun olanlar oluyormuş hem kitkat rom flashlarken hem stock kdz atarken.

hocam ben konuya baktım çeviriden konu kilitlenmiş uygulamalarda çatlak var diye yazıyor

• Lolipop güncellemesini yükledim ama ısınma var cihazda daha önce kitkatdayken hiç böyle olmuyordu. Bir ara o kadar ısındıki ekran parlaklağını açmama izin vermedi cihaz
  • beyler lg g2 lollipop kurdum root attım recovery yaptım şimdi wipe yapıp cloudy 3.2 kuracağım cloudy 3.2 haricinde başka flashlayacağım bir şey varmı
  • claswan kullanıcısına yanıt
    Cloudy 3.2 yuklemek icin KK Bootloader flashliyorsunuz ve romu yukluyorsunuz. Eger bir LP romdan KK roma donmek istiyorsaniz bunu flashlayip ustume KK romu flashliyorsunuz :)

• serseri441907 kullanıcısına yanıt
    Bir sey yapmaniz gerekmiyor direkt flashlayabilirsiniz

• Arkadaşlar ses yükseltme olayını çözen var mı

• quote:

Cloudy 3.2 yuklemek icin KK Bootloader flashliyorsunuz ve romu yukluyorsunuz. Eger bir LP romdan KK roma donmek istiyorsaniz bunu flashlayip ustume KK romu flashliyorsunuz :)

bu alıntıyı kimin için yaptın hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri441907 -- 28 Haziran 2015; 20:22:59 >
  • Circassian81 kullanıcısına yanıt
    Lg İntelligent Agent uygulamasını kaldırdıysanız smart notice bilgi vermez. Romu tekrar flashlayin kirli olarak muhtemelen çalışacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri441907

quote:

bu alıntıyı kimin için yaptın hocam

hocam altta belirtmişsin görmemişim sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: samiluslu43

Lg İntelligent Agent uygulamasını kaldırdıysanız smart notice bilgi vermez. Romu tekrar flashlayin kirli olarak muhtemelen çalışacaktır

Wipe lamadan flashlayinca uygulamalar falan gidiyor mu?

• Circassian81 kullanıcısına yanıt
    Hayir gitmiyor

• 
Sayfa: önceki 28172818281928202821
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.