Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2771. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.716.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27692770277127722773
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar whatsappın yeni beta sürümüyle okunmamış mesaj sayısı simgenin üstünde görünüyor artık
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iAndroid -- 21 Haziran 2015; 17:31:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iAndroid

Arkadaşlar whatsappın yeni beta sürümüyle okunmamış mesaj sayısı simgenin üstünde görünüyor artık
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Link var mi hocam?

• Arkadaşlar bu management klasorundeki simgelerden birini sildim yerine koyamiyorum? Bir yolu var mi bilen var mi?

• 3.1 romunda mobil veri sıkıntısı yaşayan varmı acıyorum hiç birşey olmuyor hattım avea
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekaniktr

3.1 romunda mobil veri sıkıntısı yaşayan varmı acıyorum hiç birşey olmuyor hattım avea

Aveadan ayarlari aldin mi ? Ayar yazip 5555 e mrsaj gonder

• FinalFrontier kullanıcısına yanıt
    Hocam bir mantık ana ekran uygulamasinin ayarlardan verilerini temizlerseniz management klasörü geri gelebilir.

Not:Verileri temizlemeniz ana ekrandaki tum duzenlemelerinizi de goturecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Werptune -- 21 Haziran 2015; 17:58:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

Orijinalden alıntı: -Mctolga-

Arkadaslar cloudy 2.2 kullaniyorum konunun son sayfalarini okudum ve engin bilgilerinize cloudy 3.1 e gecmeye karar verdim

once lollipop botbaseband yapicam> sonra rom flash >fix tamamdir

Lakin benim icin zor olan dosya kopyalamak (LG g2 alır almaz cloudy yüklemiştim, ozamanlar yedeklik bir durum yoktu). oyun program resimlerim gitmesin istiyorum

1- telefon in kendini bulunan LG backup Ile mi kopya almaliyim

2 - twrp Ile mi backup almaliyim

Yada yedege gerek yokmu ( rehber hariç )

3-twrp Ile flaslarken full wipe yaparken internal storeyi secmesem yani SD yi fotmatlamasam tek basina yeterki olurmu????
    extra backup a gerek kalmaz demi, ama bu sefer de oyunlarda uyum sorun falanmi olur:(

Yedekleme konusunda acemiyim bir arkadas kisaca aydinlatirsa sevinirim
    Simdi den Allah razi olsun

Merhaba hocam. Valla acikcasi kk'den lp'ye nasil gecildigini hala ögrenemedim. Gecen baska arkadasa anlattim telefonu half brick olmus neyse kurtardik. @eren1593 hocam sen biliyor musun? Kk custom romdan lp custom roma gecerken ne yapilmasi gerektigini?

Gelelim senin soruna.
    Simdi cloudy 3.1e gecerken internal storage haric full wipe yapicaksin. Bu sayede hafiza kartindaki (dahili depomadaki) hicbir sey silinmeyecek. Lg backup programini sevmiyorum ben. Uygulamalarimi titanium backup, sms ve kisileride super backup kullanarak yedekliyorum

Çok basit aslında hocam. Hangi romda olursanız olun telefonu Download moda alıcaksınız ilk olarak. Daha sonra Lg Flashtool 2014 ile cse format ı seçerek lollipop kdz flashlıycaksınız. Cse flash telefonu komple silip partitionu yeniden düzenlediği için istediğiniz romdan lollipopa geçebilirsiniz.
    Ben cloudy 2.2 den, Blisspopdan, Europhia osdan bu yöntemle bikaç kere direk lollipopa geçtim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yasak_ask3434

quote:

Orijinalden alıntı: Cyborgx

Bende temiz bir kurulum yapmak istiyorum ancak otg kablom yok. Nasil yaptığını anlatır mısın

twrp ye gir telefonu kablo ile bağla bilgisayarında dahili hafıza görünür zaten. Eğer görünmezse twrp içinde mount a gir mtp disable yazıyorsa eğer ona tıkla ve enable yap o zaman görünmesi gerekir.

Rom yüklemek için full wipe yapıp sonra anlattığım şekilde rom dosyasını telefona atıp flashlayabilirsin. Şöyle birşey de var ki ben daha önce 1-2 defa bu yöntemi denedim nedense büyük boyutlu rom dosyalarını atamamıştım bende mecburen aosp romlar dediğimiz RR, cm12, europhia romlardan birini atıp kurmuştum. Boyutları düşük malum 200-300mb.

Hocam atıyoda çok geç atıyo. Birde mesela 1gb üstü romu kopyala-yapıştır dediniz. 5dk yakın cihaz hiç tepki vermiyor. Tıklayınca yanıt vermiyor diyor. Böyle bi durumda hiç biryere tıklamayıp 10 15 dk beklemek gerekiyo daha sonrasında kopyalama ekranı çıkıyor ve atmaya başlıyor.

• FinalFrontier kullanıcısına yanıt
    Ses yükseltme zipi led kardeşimizin yaptığı dosya sanırım herkes yuklemisti,viper'ı soruyorsan sanki işini yapıyor gibi müzik sesi baya kaliteli beni sensheiser kulaklıkla kaliteli ses alıyorum yinede tam emin değilim kardeşim ayarlariyla oynamak lazım galiba boşuna niye entegre etsin cloudy üstad degilmi...

• quote:

Arkadaşlar whatsappın yeni beta sürümüyle okunmamış mesaj sayısı simgenin üstünde görünüyor artık

Hocam walpapaeri allah rızası için link olarak atabilir misiniz

• safsansar kullanıcısına yanıt
    Hocam aradım ama bulamadım acaba led hocamızın cloudy 3.1 için hazırladığı ses yükseltme dosyasını rica edebilirmiyim.
  • Cloudy 3.1 de kafama takılan şeyler.

1- ev tuşuna basılı tutunca çıkan arama şeysini kapatabilir miyiz?

2- kitkat ta olan belli saatler ayarlıyorduk o saatlerde telefon kendini sessize alıyordu. Benzer bi özellik var ama rahatsız etmeyin yazıyor sadece bildirim ve çağrıları sessize alıyor. Ben tamamen sessize alsın istiyorum.

3- bu biraz kişisel. Tarayıcı olarak opera classic kullanıyorum. Yılların getirdiği şey olsa gerek başka tarayıcı kullanamıyorum. Ancak opera da şöyle bir sorun var biraz gezindim diyelim yarım saat bi saat sonra uygulamayı kapattım. Tekrar açmaya çalıştığım da açılmıyor beyaz ekran kalıyor. Smart cleaning den önbellek mi gereksiz dosya mı ne silince düzeliyor açılıyor opera. Bu sorum neyden kaynaklı? Çözümü var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

Orijinalden alıntı: -Mctolga-

Arkadaslar cloudy 2.2 kullaniyorum konunun son sayfalarini okudum ve engin bilgilerinize cloudy 3.1 e gecmeye karar verdim

once lollipop botbaseband yapicam> sonra rom flash >fix tamamdir

Lakin benim icin zor olan dosya kopyalamak (LG g2 alır almaz cloudy yüklemiştim, ozamanlar yedeklik bir durum yoktu). oyun program resimlerim gitmesin istiyorum

1- telefon in kendini bulunan LG backup Ile mi kopya almaliyim

2 - twrp Ile mi backup almaliyim

Yada yedege gerek yokmu ( rehber hariç )

3-twrp Ile flaslarken full wipe yaparken internal storeyi secmesem yani SD yi fotmatlamasam tek basina yeterki olurmu????
    extra backup a gerek kalmaz demi, ama bu sefer de oyunlarda uyum sorun falanmi olur:(

Yedekleme konusunda acemiyim bir arkadas kisaca aydinlatirsa sevinirim
    Simdi den Allah razi olsun

Merhaba hocam. Valla acikcasi kk'den lp'ye nasil gecildigini hala ögrenemedim. Gecen baska arkadasa anlattim telefonu half brick olmus neyse kurtardik. @eren1593 hocam sen biliyor musun? Kk custom romdan lp custom roma gecerken ne yapilmasi gerektigini?

Gelelim senin soruna.
    Simdi cloudy 3.1e gecerken internal storage haric full wipe yapicaksin. Bu sayede hafiza kartindaki (dahili depomadaki) hicbir sey silinmeyecek. Lg backup programini sevmiyorum ben. Uygulamalarimi titanium backup, sms ve kisileride super backup kullanarak yedekliyorum

Lolipop baseband dosyasi varsa onu flaslayip sonra romu kurmak lazim. Yanlisim olmasin ben orjinal lolipop romdan gecmistim. Dolayisiyla baska birsey flaslamaya gerek yok. lg flash tool ile lolipop kur. Sonra gecis yaparsin. Daha iyi bilenler yardimci olacaktir

Hocam ya ben lpye gecmek icin kk baseband flashlaniyor diye biliyordum ama eminim ? Ben mi yanlis biliyorum. Hatta ilk okudugum yerde yazim yanlisi vardir diye dusundum lollipop baseband doye aradim bulamadim. Sonra kk baseband yukledim basasili bir sekilde bitti

• quote:

Arkadaşlar bu şekilde sayı görünmesini istiyorsanız whatsapp in son sürümü sitesinden indirin google play yerine sürüm numarası da 2.12.142 şimdi denedim hoş olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: tahirozgun

quote:

Arkadaşlar bu şekilde sayı görünmesini istiyorsanız whatsapp in son sürümü sitesinden indirin google play yerine sürüm numarası da 2.12.142 şimdi denedim hoş olmuş

Sayi disinda degisen bise yok ayni

• Whatsapp plus candir

• quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunc.

Twrp recovery kullanarak aldığım backup'ı euphoria os'den cloudy 3.1'e geçerken kullanabilir miyim? teşekkürler..

ne dersiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xperius kullanıcısına yanıt
    http://www.mediafire.com/download/yxy9uxssv2bem92/5x.zip

Link bu kardeşim direk flashlarsin...

• quote:

quote:

Twrp recovery kullanarak aldığım backup'ı euphoria os'den cloudy 3.1'e geçerken kullanabilir miyim? teşekkürler..

ne dersiniz?

Olacağına pek ihtimal vermemekle beraber sadece data partitionu yedek alıp denemeni öneririm
  • ceyhunc. kullanıcısına yanıt
    Twrp den aldığınız backup hangi rom un yedeğiyse ona dönüş yaparsınız. Yani yeni yükleyeceğiniz rom a geri yükleme yapamazsınız.

Eğer kastettiğiniz uygulama yemeklerini yeni rom a geçirmek ise tavsiyem titanium backup. Kişiler mesaj ve çağrı ların yedekleri için super backup öneririm.

• 
Sayfa: önceki 27692770277127722773
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.