Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2740. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.715.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27382739274027412742
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

@Led Zeppelin

Hocam arka lede bi bakarmisin ekran kapaliken guc tusuna bi basin ilk sag tarafi yaniyor sonra sol tarafi yaniyor beyaz ledin.Bildirimlerde de sadece sag kisim yaniyor sizdede oylemi

Öyle valla bende de :)
    haftaya kadar cloudy G3 3.2 çıkacak gibi duruyor :)

Alıntıları Göster
    Aynen Hocam bir iyileşme yapması şart bazı hatalar için:)

• quote:

Orijinalden alıntı: ertank07

Ben romdan sonra dorimanx kerneli kurdum,xda da biri öyle yapmış memnunmuş,fakat bana stock
    romdan yavaş geld,sanki takılma yapıyor çok akıcı değil gibi.

Alıntıları Göster
    Evet stock lollipoptan yavas ama stock gibi isinmiyor @ertank07
  • Şimdilik hala kurcalıyorum ama fazla ısınıyor gibi.sadece foruma giriyorum şuan klimali ortamda hissedilir bir sicaklik var
  • kerzami K kullanıcısına yanıt
    Aynen Usta bende klima yok ama belli bir ısınma var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerzami

Şimdilik hala kurcalıyorum ama fazla ısınıyor gibi.sadece foruma giriyorum şuan klimali ortamda hissedilir bir sicaklik var
    Hocam eger stok browser kullaniyosaniz normaldir. Ben sunu kesfettim lollipop romlarinda stok browser asiri isinma yapiyor.
    O yuzden chrome oneririm ben suan chrome kullaniyorum orjinal v30b almanya romundayim isinma yok cok şükür.
    Gecen 3g ile youtube da dışarda arkdaslarla 1 saat falan video izledik telefon belirgin derecede isinmadi bile hafif ılık oldu diyelim.
  • Arkadaşlar ame lolipop romundan cloudy nin Roma geçtim bugün. O smooth rom gitti garip bir rom geldi, bazı yerlerde lag lar mevcut. İnternete bağlan diyorum 3g den o sırada kitleniyor. Bu rom hiç olmamış, ame Roma geri dönüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Litendria

Cloudy 2.2'den direk geçilir mi beyler?

?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unique5555

quote:

Orijinalden alıntı: Litendria

Cloudy 2.2'den direk geçilir mi beyler?

?

Bir iki sf önce bu konu izah edildi...http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=106920337

• Droith patch yayınlamış ama ne işe yaricak bilen var mı

http://cache.donanimhaber.com/Thumbs/0/51e2cc373ab6de689099e1923bb9caba_600_False_72_3.jpg
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalemin3456

Droith patch yayınlamış ama ne işe yaricak bilen var mı

http://cache.donanimhaber.com/Thumbs/0/51e2cc373ab6de689099e1923bb9caba_600_False_72_3.jpg
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Bu kitkat romlardan lollipopa gecmek için kullaniliyor. Bircok kez kullandım. Bootloader ve modem degistiriyor.

• O kadar bekledik adami. Bi rom cikardi. O da sorunlu anlasilan. Indiriyordum romu vazgeceyim madem. Belki yeni surum cikar. Olmadi cloudfa
  • Son 9 saat için

VK5 vs CF3.1 dersek

Geri bildirimlere bakılırsa VK önde gibi.

• Stabil rom kullaniyorsaniz simdilik cloudy e gecmeyin o kadar wipedir yedeklemedir zaman harcamayin arada sirada lag yasaniyor takilmalar oluyor.Duzeltilmesi gereken bi kac sey var onlari tahminen bi patch ile stabil hale getiricektir.Vk5de sorun yoksa orda bi sure daha devam edin
  • Bildirim sesi biraz az onun disinda sorun yok bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy199717

Bildirim sesi biraz az onun disinda sorun yok bende
    http://www.mediafire.com/download/yxy9uxssv2bem92/5x.zip

bunu flashla recovery den, kısık sesli bildirim seslerini yenileri ile değiştirecek...@crazy199717

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 16 Haziran 2015; 20:06:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KütahyanınPınarları

Son 9 saat için

VK5 vs CF3.1 dersek

Her rom her telefonda aynı performansı gösterecek diye bi kaide yok. Mesela benimkinde tum stock lollipoplarda ısınma problemi var.Vk5 de kullandım.suan cloudy 3.1 kullanıyorum. Vk5te laglar olurken cloudy gayet iyi çalışıyor. Yani kararsız kalanlara tavsiyem kurun ve test edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KütahyanınPınarları

Son 9 saat için

VK5 vs CF3.1 dersek

380 dpiyi destekliyor mu xdada biri desteklemiyor yazmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: samiluslu43

quote:

Orijinalden alıntı: kartalemin3456

Droith patch yayınlamış ama ne işe yaricak bilen var mı

Bu kitkat romlardan lollipopa gecmek için kullaniliyor. Bircok kez kullandım. Bootloader ve modem degistiriyor.

Cloudy 2.2den cloudy 3.1 e gecerken flaslanicak o zmaan hocam yanlisim var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

@Led Zeppelin

Hocam arka lede bi bakarmisin ekran kapaliken guc tusuna bi basin ilk sag tarafi yaniyor sonra sol tarafi yaniyor beyaz ledin.Bildirimlerde de sadece sag kisim yaniyor sizdede oylemi
    kk dan lp ye geçerken logoda kaldım reset atmadan kurtardım beyler yazın bunu bir kenara hayat kurtarır: Bootloader Changer

kostüm recovery yüklü olanlar için: jb-kk-lp bootloader sorunu yüzünden telefon logoda takılıyorsa güç tuşuna uzun basıp kapatın, ses kısma+güç tuşlarına basıp factory resete gelin güç tuşuna basıp onay verin korkmayın orjinal recovery olmadığı için reset atamadan recoverye sokuyor o zaman bu zipi yükleyip lp seçin

• Beyler cloudyde dogrudan cevir widgeti calisiyor mu? Ayrica farkli arama programlari?
  • 
Sayfa: önceki 27382739274027412742
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.