Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2707. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.717.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27052706270727082709
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    r4 kodları yayınlandı hocam daha g2 lere port edilmedi... Şuan sadece r3 tabanlı caf kernelli rr 5.4.6 var...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    anladım hocam. teşekkür ederim cevap için.
  • DADAŞ2500 D kullanıcısına yanıt
    Ne zaman hazır olduğunu hissedersem o zaman yayınlarım sormayın diyo Cloudyfa.
    Ayrıca bu hafta boş vaktim olduğunca üzerinde çalışacağım diyo.
    Yani 1-2 haftaya yayınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrNobody

Eğer %90 nını 1 günde yapmışsa kalan %10 luk kısmını hemen yapar diye düşünüyorum.Ama bu adamın romları diğer geliştiriciler gibi olmuyor üzerinde sağlam çalışıyor.Diğerleri hatalı olsa bile yayınlıyorlar.

• AytacFx kullanıcısına yanıt
    Ben de 2.2 kullaniyorum. Gerçi benim de quetzal rom da aynısı oluyordu. Herkeste IOS Bar düzgün çalışıyor benimkinde saat ortalanmıyordu:) Sebebini de bilmiyorum. Ustaların bir fikri vardır belki :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrNobody

En iyisini yapiyor yapip direk piyasaya sunmuyor once deneme surecine aliyor sonra dagitiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: samiluslu43

quote:

Orijinalden alıntı: redsmoke

Hocam peki rom'la ilgili yorumunuz nasıldır. Gps sorunu falan var deniliyor siz de yaşadınız mı. kernel falan kullanıyor musunuz yoksa beraberinde gelen kernel ile mi kullanıyorsunuz. bir de hangi sürümü kullandığınızı yazarsanız sevinirim.

En son cikan 29 mayis surumunu kullaniyorum. Kendi kerneliyle kullaniyorum. Gps kullanmadigim icin bilmiyorum sorun var mi yok mu. Ama rom cok asiri akici. Tek bi bug ı var cok onemli bisey degil. Guc tasarruf moduna alip ana ekranda olusturdugunuz klasore girince butun simgeler kayboluyor. Guc tasarrufunu kapatinca duzeliyor. Sarji da benim icin iyi yaklasik 1.5 yillik cihaz 5 saatin ustunde ekran suresi alabiliyorum bu romla. Full wifi ile

Hangi rom bu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: NexusElite

quote:

Orijinalden alıntı: samiluslu43

quote:

Orijinalden alıntı: redsmoke

Hocam peki rom'la ilgili yorumunuz nasıldır. Gps sorunu falan var deniliyor siz de yaşadınız mı. kernel falan kullanıyor musunuz yoksa beraberinde gelen kernel ile mi kullanıyorsunuz. bir de hangi sürümü kullandığınızı yazarsanız sevinirim.

En son cikan 29 mayis surumunu kullaniyorum. Kendi kerneliyle kullaniyorum. Gps kullanmadigim icin bilmiyorum sorun var mi yok mu. Ama rom cok asiri akici. Tek bi bug ı var cok onemli bisey degil. Guc tasarruf moduna alip ana ekranda olusturdugunuz klasore girince butun simgeler kayboluyor. Guc tasarrufunu kapatinca duzeliyor. Sarji da benim icin iyi yaklasik 1.5 yillik cihaz 5 saatin ustunde ekran suresi alabiliyorum bu romla. Full wifi ile

Hangi rom bu ?

BlissPop rom fakat kaldırdım ahizedeki sorundan dolayı ses kayıtları baya kötü oluyordu

• Vk 4.1 kullanan arkadaşlar kilit ekranında hava animasyonlarini görebiliyor mu acaba? Etkinlestiremedim bir turlu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

Vk 4.1 kullanan arkadaşlar kilit ekranında hava animasyonlarini görebiliyor mu acaba? Etkinlestiremedim bir turlu.

Hocam sıkıntılı orası etkinlesmiyor.

• oooo hocam da gelmiş foruma nihayet..hoş geldin hemşerim
  • Abi çok iyi ya
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• quote:

Orijinalden alıntı: drö

quote:

Orijinalden alıntı: sarac

quote:

Orijinalden alıntı: yasak_ask3434

quote:

Orijinalden alıntı: hasanandnexus

quote:

IUNI rom öneren arkadaş nasıl yüklediğini yazabilirmi. 2 ayrı linkten indirip denedim ama yüklenmedi :)

Hocam indirme linki burda ama romla ilgili hiçbir fikrim yok. Miui yi andırıyor. Eğer deneyimleyip iyi ve kötü yanlarını yazarsanız belki ben de kurabilirim.
    http://bbs.iunios.com/forum.php?mod=download&op=view&id=104

Linkten romu inderemiyorum ki :) Baidu hesabı lazım...

yenimi bu rom miui gibi bişeymi hocam

IUNI ROM denemeye değmez ingilizce çince olarak geliyor bilginize.

Nerden nasıl indirdiniz? Ben de indirip bakmak istiyorum, bildiğiniz link,yol varmı indirmek için? Bilgilendirirseniz sevinirim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: drö

quote:

Orijinalden alıntı: sarac

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hasanandnexus

quote:

IUNI rom öneren arkadaş nasıl yüklediğini yazabilirmi. 2 ayrı linkten indirip denedim ama yüklenmedi :)

Hocam indirme linki burda ama romla ilgili hiçbir fikrim yok. Miui yi andırıyor. Eğer deneyimleyip iyi ve kötü yanlarını yazarsanız belki ben de kurabilirim.
    http://bbs.iunios.com/forum.php?mod=download&op=view&id=104

Linkten romu inderemiyorum ki :) Baidu hesabı lazım...

yenimi bu rom miui gibi bişeymi hocam

IUNI ROM denemeye değmez ingilizce çince olarak geliyor bilginize.

Nerden nasıl indirdiniz? Ben de indirip bakmak istiyorum, bildiğiniz link,yol varmı indirmek için? Bilgilendirirseniz sevinirim.

buyur biraderim link:https://mega.co.nz/#!INVySCKS!3UkG0fTF6edSgmCyyWr-GOHCZyTlNQhArrSekFgZKac

• drö kullanıcısına yanıt
    Çok tşk ederim yardımınız için
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkoturko71

Abi çok iyi ya
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

İkon paketinin adını alabilir miyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Lester Nygaard

quote:

Abi çok iyi ya

Hocam komple tema paketi bu blackmarttan indirin Roam Plus

• quote:

quote:

quote:

Abi çok iyi ya

Hocam sağ olun kurdum ama benim Fortonun ikonları daha güzelmiş

• quote:

quote:

quote:

Abi çok iyi ya

rr mi o?

• Garantiden dönen telefonum
    Bu arada panel değişti ama panelde çizgi çizgi şeyler görüyorum görüntü kalitesini etkiler mi ?

• 
Sayfa: önceki 27052706270727082709
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.