Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2651. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
27 Misafir (15 Mobil) - 12 Masaüstü15 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.699.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26492650265126522653
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sisperdesi

Bence servise yaptirin.Ariza.cikarsa ileride cok skinti cekersiniz.ben eski telefonu mu lg servisinde yaptirdim once sonra uzun ugras sonucunda 2 yilin ustune cihazimin parasini aldim.Ama yetkisiz ksilere yaptirisaniz ve ileride sorun cikarsa yine yetkisiz kisilere yaptirmaniz gerekiyor bunuda bilin 100 tl vermeyeyim diye daha fazla zarara girmeyin

Ne kadar tuhaf ya...
    Sadece mahdi rom da titreşim olmuyordu onun dışında butun romlarda var ve kapatılamıyor!!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Cloudy v2.2 'de çalışan Xcam ve Xcam Settings linki verebilicek olan var mı ?

Ayrıca aynı dosyalar Cloudy Stock'da da çalışır mı ?

Yardım edebilicek olan varmı ? Buna ek olarak iki sorum daha var.

1-) Cloudy v2.2 mi yoksa CloudyStock mu ?
    2-)Çalışan freedom linki verebilicek olan varmı ?

Konusu var mı hocam ?

Ayrıca Stock L'ler için ne düşünüyorsunuz hangi rom daha iyi ? Acura ? Quetzal ? Voky ?

Evet birisi çıksın artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sisperdesi

Bence servise yaptirin.Ariza.cikarsa ileride cok skinti cekersiniz.ben eski telefonu mu lg servisinde yaptirdim once sonra uzun ugras sonucunda 2 yilin ustune cihazimin parasini aldim.Ama yetkisiz ksilere yaptirisaniz ve ileride sorun cikarsa yine yetkisiz kisilere yaptirmaniz gerekiyor bunuda bilin 100 tl vermeyeyim diye daha fazla zarara girmeyin

Ne kadar tuhaf ya...
    Sadece mahdi rom da titreşim olmuyordu onun dışında butun romlarda var ve kapatılamıyor!!!

• kdz kısmınada 20 h romunu koyuyorum yuzde 2 de kalıyor hep
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekaniktr

kdz kısmınada 20 h romunu koyuyorum yuzde 2 de kalıyor hep
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Hocam phone mode kısmında cs emergency seçerek deneyin.Sorumluluk size aittir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• RR 5.4.5 'in 2 versiyonu var.Aralarındaki farkları bilen varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahhh34

Arkadaşlar herkese selam ara ara burayı okuyorum uzun zamandır Cloudyg2 2.2 kullanıyorum. Artık ni lollipop rom kurmak istiyorum. Sanırım en iyisi şu Voky. Link falan verebilecek olan var mı. Bir de ben biraz geride kaldım. Kit kat tan lollipop A geçerken ayrıyetten birşey mi flaşlamak gerek sağolun.

Az önce VK 4.0 kurdum.
    LP romlar içerisinde kamera odaklama performansı en iyi olanı bu diyebilirim fakat cloudy 2.2 çok daha iyi.
    FM ve miniview yok. Antutu 32400 verdi.
    Tüm LP romların kitkadaki gibi bir kamera sürücüsüne ihtiyacı var.
    Kamera önemli değil diyorsanız, quetzal 1.3 ü tavsiye ederim.

Yüklemeyle ilgili olarak jinjin arkadaşımızın başlığı gerekli bilgileri içeriyor;

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=105772451&p=1#105772451

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KütahyanınPınarları -- 26 Mayıs 2015; 0:47:35 >

• KütahyanınPınarları K kullanıcısına yanıt
    Ya su romun başka bir linki yok mu? Ne yaptiysam indiremedim. Bir kaç mesaj evvel çevirici felan bahsedilmiş ama olmuyor lanet sürekli reklam veriyor :/ fshare de çok yavaş indiriyor.

Bir de tutarsızlık var hocam mesajında ya. Hangisi daha iyi sence? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sümmani. -- 26 Mayıs 2015; 0:47:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sümmani. kullanıcısına yanıt
    Tutarsızlık değilde farklı avantaj ya da dezavantajlarından bahsettiğim icin kafan karışmış olabilir.
    LP ler de
    VK, kamera iyi, fm ve miniview yok.
    Quetzal fm , miniview var, kamera dalgalı, odaklama süresi uzun.
    Seçim sana kalmış...
    Clody g3 3.0 a hic girmeyeyim, iyice karışır.

• titanyus T kullanıcısına yanıt
    Kardesim telefonu ses+ tusuna basarak taktiginda bilgisayarda surekli disk hatasi veriyorsa su yontemi dene.Yalniz videoyu.dikkatli izle.Aksi.takdirde bilgisayarini sifirlayabilirsin.Videonun altinda gerekli dosyalar da mevcut.Ayrica bilgisayarinda antivirus varsa kapat virus olarak algilayabilir dosyayi.
    http://m.youtube.com/watch?v=_d5b_osUTug

• NexusElite kullanıcısına yanıt
    Valla kardesim beni o kadar deli etti ki bu romlar her biri ayri problem.lollipop falan.En sonsa cloudy kurmustum.onda da google play oyunlar guncellemesini.alamadim.Bende herseyi baa aldim ve stock kitkat kurdum.Kafam rahatladi.

• quote:

Orijinalden alıntı: NexusElite

quote:

Cloudy v2.2 'de çalışan Xcam ve Xcam Settings linki verebilicek olan var mı ?

Ayrıca aynı dosyalar Cloudy Stock'da da çalışır mı ?

Yardım edebilicek olan varmı ? Buna ek olarak iki sorum daha var.

1-) Cloudy v2.2 mi yoksa CloudyStock mu ?
    2-)Çalışan freedom linki verebilicek olan varmı ?

Konusu var mı hocam ?

Ayrıca Stock L'ler için ne düşünüyorsunuz hangi rom daha iyi ? Acura ? Quetzal ? Voky ?

Evet birisi çıksın artık.

Sonuçta orda yayınlanıyor, katılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan_cry -- 26 Mayıs 2015; 7:07:18 >
  • Orjinal g2 şarj aleti alabileceğim uygun, tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı?

• beyler bu vk 4.0 romu baska bir siteye upload edebilir misiniz ? linkten indirmek cok uzun suruyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzhanKbS

Orjinal g2 şarj aleti alabileceğim uygun, tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı?

Ben gittigidiyordan 39,99 yani 40 liraya aldım LG Travel adaptör. Data kablosuyla beraber geldi ve kargo ücretsiz. Adaptörün output akımı 1,8A yani hızlı şarj ediyor. İsterseniz bir bakın

• Cloudy Stock'da çalışan IOS status bar ve Nav Bar DPI modları var mı ?
  • NexusElite kullanıcısına yanıt
    https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=15194
    Buyrun navbar dpi zipleri

• sisperdesi S kullanıcısına yanıt
    tesşekkür ederim kardeşim şurdaki yöntemle hallettim kurtardım telefonu walla

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=103635167&p=1

• 
Sayfa: önceki 26492650265126522653
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.