Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2646. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.711.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26442645264626472648
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Lolipop yükledim imeime göre abi busefer hiçbirşey yazmıyor :) Daha önce Flastool ile lollipop yüklememiştim. O yüzden ne yazması gerektiğini bilmiyorum. Teşekkür ederim

Arkadaşlar Aramızda Pc suite ile lollipop sürümüne güncelleyen varmı download modda ne yazıyor ? Birde ana konuya sorayım ben bunu. Bu konuda rootsuz pek az kişi var

lollipopta download modda cihaz root olmadığında herhangi birşey yazmıyor diye biliyorum hocam.Benimki rootlu olduğu için rooted yazıyor.Fakat unroot olduğunda hiçbirşey yazmıyordu diye hatırlıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Lolipop yükledim imeime göre abi busefer hiçbirşey yazmıyor :) Daha önce Flastool ile lollipop yüklememiştim. O yüzden ne yazması gerektiğini bilmiyorum. Teşekkür ederim

Arkadaşlar Aramızda Pc suite ile lollipop sürümüne güncelleyen varmı download modda ne yazıyor ? Birde ana konuya sorayım ben bunu. Bu konuda rootsuz pek az kişi var

Pc suite ile lolipop güncelleme yaptım download modda hiçbişey yazmıyor an itibariyle

• Oh Oh yasak_ask da aynışeyi söyledi çok iyi oldu hocam bu ikinizede çok teşekkür ederim. Akk yok elimde kdz vardı sağdece baştan uğraşmak istemedim çok sağolun
  • Lollipopta download modda hiçbirşey yazmıyor. Pc suite veya flash tool ile atmanız farketmeksizin. Root olanlarda rooted yazmasının sebebi ise bootloaderin rootlanırken kitkata düşürülmesi. Yani rootluysanız download mod aslında lollipopun değil kitkatın ki o yüzden rooted yazıyor
  • NexusElite kullanıcısına yanıt
    Hocam siz ne diyosunuz 7 saat diyosunuz zorlayarak 10 saat diyorsunuz. Bu ekran süreleri hayal benim için
    Ben normal kullanımda 4-5 saat alıyorum cloudy 2.2 ile oda bana yetiyo. En fazla 6 saat oda çok zorlarsam.
    Siz telefonu alalı ne kadar oldu hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrNobody

Hocam siz ne diyosunuz 7 saat diyosunuz zorlayarak 10 saat diyorsunuz. Bu ekran süreleri hayal benim için
    Ben normal kullanımda 4-5 saat alıyorum cloudy 2.2 ile oda bana yetiyo. En fazla 6 saat oda çok zorlarsam.

arkadaşın bahsettiği ls 3.2'de hemen hemen bu değerleri almak hayal değil.
    O romu belkide en uzun ben kullandım ve kullandırdım.Lollipop sonrası bıraktım.
    Bir aosp sever olarak şunu söyleyebilirim.G2 için sınırsız düzenlemeleriyle en harika kitkat aosp rom Ls 3.2'dir.

Zamanında şöyle iki adet video hazırlamıştım.

https://www.youtube.com/watch?v=GKB-WC-HXfo
    https://www.youtube.com/watch?v=le9z8UrM6Yk

• 16 ay oldu telefona etmediğim işkence çektirmediğim çile kalmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bildirim cubugundan bazi simgeleri nasil gizleyebiliriz? Ayrica asagi dogru acilan bildirim panelinden de gizlemek istiyorum. Hangi program veya modulu kullanabiliriz. Fuzuli yer kaplayan simgeler var. Kapanmiyorda meret

• Cloudy g2 2.2 de bildirim panelindeki simgeleri nasıl rengarenk yapabilirim xda da 1.1 için buldum o çalışmadı. Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalemin3456 -- 24 Mayıs 2015; 4:33:12 >
  • quote:

Serviste pil değiştirdim yine fayda etmedi. Bence cihazla ilgili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_cry

quote:

Nova launcher kullanmadan test et Kaan :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tarlabasi

quote:

arkadaşın bahsettiği ls 3.2'de hemen hemen bu değerleri almak hayal değil.
    O romu belkide en uzun ben kullandım ve kullandırdım.Lollipop sonrası bıraktım.
    Bir aosp sever olarak şunu söyleyebilirim.G2 için sınırsız düzenlemeleriyle en harika kitkat aosp rom Ls 3.2'dir.

Zamanında şöyle iki adet video hazırlamıştım.

https://www.youtube.com/watch?v=GKB-WC-HXfo
    https://www.youtube.com/watch?v=le9z8UrM6Yk

Kamera nasıl LS'de acaba? Ve knock on off calisiyor mu? Cloudy'den başkasına bir türlü ısınamadım.

Edit: Videoya yeni baktım. Denediğim diğer romlarda ekran kapanıyordu knock on açıkken. Kilitledikten 1 saniye sonra otomatik açılıyordu ekran yine. Bunda öyle bir sorun yoksa ve kamera kalitesi düşmemiş ise deneyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angel of the Lord -- 24 Mayıs 2015; 10:24:02 >

• Cloudy v2.2 'de çalışan Xcam ve Xcam Settings linki verebilicek olan var mı ?

Ayrıca aynı dosyalar Cloudy Stock'da da çalışır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NexusElite

Cloudy v2.2 'de çalışan Xcam ve Xcam Settings linki verebilicek olan var mı ?

Ayrıca aynı dosyalar Cloudy Stock'da da çalışır mı ?

Ben birkaç kere yardım istedim eden olmamıştı. Umarım size ederler. :(
  • Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    Kamera aosp romlarda nasılsa bundada öyle. ben kamera konusunda çok detaycı olmadığım için yanıltmak istemem.
    Bahsettiğin olay wake up ayarıyla alakalı. Bunda öyle birşey hatırlamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Arkadaslar bildirim cubugundan bazi simgeleri nasil gizleyebiliriz? Ayrica asagi dogru acilan bildirim panelinden de gizlemek istiyorum. Hangi program veya modulu kullanabiliriz. Fuzuli yer kaplayan simgeler var. Kapanmiyorda meret

Dogru mu anladim bilmiyorum fakat module gerek yok, en sagda duzenle var, ona tiklayin istemediklerinizde tiki kaldirin

• Kamera olayi kötü olmus. Cloudy ile devam o zaman.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: derwish34

Arkadaşlar telefonumu Ora İletişim diye bir yere garantiye götüreceğim. Son zamanlarda bir çok romu temiz kurulum yaparak uzun süreli denedim ama bir türlü 2-2.5 saatin üstünde ekran süresi alamadım. Artık pilin ömrünü doldurduğunu veya bozulduğunu düşünüyorum. Sizce telefonun pilindeki bu sorunu garanti kapsamına alırlar mı ?

önce bataryayı kalibre etmeyi dene hocam.Sürekli rom değiştirildiğinde batarya değerleri sapıtıyor.Marketten battery calibration indirip cihazı full şarj ettikten 20 dakika sonra kalibre etmelisin.

Peki kalibrasyon için önerebileceğin uygulama var mı ? Şimdi google play storeda arattım ama bir ton uygulama çıkıyor hangisi iyisidir ?

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar telefonumu Ora İletişim diye bir yere garantiye götüreceğim. Son zamanlarda bir çok romu temiz kurulum yaparak uzun süreli denedim ama bir türlü 2-2.5 saatin üstünde ekran süresi alamadım. Artık pilin ömrünü doldurduğunu veya bozulduğunu düşünüyorum. Sizce telefonun pilindeki bu sorunu garanti kapsamına alırlar mı ?

önce bataryayı kalibre etmeyi dene hocam.Sürekli rom değiştirildiğinde batarya değerleri sapıtıyor.Marketten battery calibration indirip cihazı full şarj ettikten 20 dakika sonra kalibre etmelisin.

Peki kalibrasyon için önerebileceğin uygulama var mı ? Şimdi google play storeda arattım ama bir ton uygulama çıkıyor hangisi iyisidir ?

Yapımcısı nema olanı indir hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan_cry

quote:

benim icinde gecerli. pil degistirdim ama max 2 saat ekran suresi aliyorum telefondan sogudum resmen

• 
Sayfa: önceki 26442645264626472648
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.