Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2590. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.695.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25882589259025912592
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cloudy g2 2.2 ios status bar linkini verebilir mi birisi rica etsem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NexusElite kullanıcısına yanıt
    Hocam kitkat cloudy stock 2.7 öneririm gayet iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan_cry

quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NexusElite

Stock KK kullanıyorum şuanda aynı sorun bende de var fakat Messenger uygulaması sömürüyor bende sanırım çözümü yok ne yaptıysam olmadı.Ram tüketimide keza.

Messenger'dan vazgeçin bence. Ben öyle yaptım. Messenger'i silip tekrar yükleyin. Kurulumda onaylamayın başka bir hesapla giriş yap diyin ve fake hesaplarınızdan birisini tanımlayın. Böylece facebook uygulaması üzerinden gelir mesajlar. Şarjdan ciddi tasarruf sağlarsınız

Konuya tam hakim olamadım ama merak ettim. Madem Mesenger'i kullanmayacağız niye yükleyip bir de fake hesap tanımlıyoruz?

Bataryadan tasarruf için.

Hocam hiç yüklenmese daha iyi olmaz mı peki? Benim kafama takılan hem yüklememiz hem de kullanmamamız.

:))) Çünkü facebook uygulaması zorunlu kılıyor birkaç gün sonunda o uygulamayı.
    Yoksa aklımdan zorum yok :D

OK, şimdi taşlar oturdu. Gerçi dondurmak ta çözüm olabilir belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayals

Cloudyfa abiymizin şahane Rom'unu Lollipop'a güncellemesini beklemekten sıkılıp benim gibi ROM ROM gezen arkadaşlara öneriler:

- Denediğim Romlar: Acura2201 (G PRO2 Rom), Quetzal Rom, VK Lollipop Rom (Vietnam), G3 Port ROM (italyanca, ispanyolca, çince filan.. :)
    - Hepsinin bir eksiği bir fazlası vs var.. Ama gerçekten içlerinde en stabil çalışan rom G PRO2 idi.
    - Ancak hiçbirinin şarjı cloudy kadar bile dayanmıyordu.
    - En sonunda buradan Stock 30e Rom'unu denemeye karar verdim.
    - Ek olarak burada iAndroid arkadaşın söz ettiği (hızlı şarj için) Blue Cyclon Kernel'in betasını buradan indirip kurdum.

- Rom sorunsuz çalışıyor. Sadece sonunda vodafone logosu çıkıyor 1sn. filan.
    - Xposed Alpha yamasını yapmazsanız LGSmartCover FC hatası veriyor. (Tüm G2/G3 lollipoplar için geçerli bu hata)
    - G3 Tweaks çalışıyor.
    - Greenify Çalışıyor.

ve şarj durumu şaşırtıcı:

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Cloudy G3 3.0 Gelene kadar Stock Rom'dan devam..

stock 30e lolipop romuydu değilmi hızlı şarz kernelini lolipop tabanlı tüm romlarda kullanabilirmiyiz sıkıntı olurmu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

quote:

Orijinalden alıntı: hayals

Cloudyfa abiymizin şahane Rom'unu Lollipop'a güncellemesini beklemekten sıkılıp benim gibi ROM ROM gezen arkadaşlara öneriler:

- Denediğim Romlar: Acura2201 (G PRO2 Rom), Quetzal Rom, VK Lollipop Rom (Vietnam), G3 Port ROM (italyanca, ispanyolca, çince filan.. :)
    - Hepsinin bir eksiği bir fazlası vs var.. Ama gerçekten içlerinde en stabil çalışan rom G PRO2 idi.
    - Ancak hiçbirinin şarjı cloudy kadar bile dayanmıyordu.
    - En sonunda buradan Stock 30e Rom'unu denemeye karar verdim.
    - Ek olarak burada iAndroid arkadaşın söz ettiği (hızlı şarj için) Blue Cyclon Kernel'in betasını buradan indirip kurdum.

- Rom sorunsuz çalışıyor. Sadece sonunda vodafone logosu çıkıyor 1sn. filan.
    - Xposed Alpha yamasını yapmazsanız LGSmartCover FC hatası veriyor. (Tüm G2/G3 lollipoplar için geçerli bu hata)
    - G3 Tweaks çalışıyor.
    - Greenify Çalışıyor.

ve şarj durumu şaşırtıcı:

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Cloudy G3 3.0 Gelene kadar Stock Rom'dan devam..

stock 30e lolipop romuydu değilmi hızlı şarz kernelini lolipop tabanlı tüm romlarda kullanabilirmiyiz sıkıntı olurmu ?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar şu dolbyi lolipopa stock lolipopa yükleyen varmı ben türlü yükleyemedim sürekli durdu hatası alıyorum 30e yüklü bende

• Hocam siz cloudy stock 2.7 kullaniyodunuz sanirim elinizde ios status bar linki mevcut ise verebilir misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: baymenn

Hocam siz cloudy stock 2.7 kullaniyodunuz sanirim elinizde ios status bar linki mevcut ise verebilir misiniz ?

Buyrun hocam..Led Zeppelin hocamıza ios statusbar için teşekkürler..
    https://mega.co.nz/#!WI9TBJKD!tTQQLLiZdnDhD3zVMDJq12SvDtVsYmPDVu6cXHAdx9Y

• petro24 kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim kitkat icin uyumludur değil mi ? Led zeppelin hocamiz lollipop icin yapmıştı diye hatırlıyorum ama

• baymenn B kullanıcısına yanıt
    Kitkat ve lollipop ikisi için de uyumludur.saygılar

Tekrardan teşekkür ettim hocam

• hayals kullanıcısına yanıt
    Hocam xposed kurdunuz sanırım,cihaz açılışta yükseltiliyor hatası veriyor mu??

• quote:

Orijinalden alıntı: cihansenguler

Arkadaslar, vk 3.3 yukledim smart notice calismiyor, kart bbildirimleri gelmiyor. Calistirabilen var midir?

Birde kurulum yaparken ios status bar sectim. Kurulumda en ustten 2. Secenek olmasi lazim. Ancak saat kisminda turkce olmayan karakterler var. Ayni sekilde kilit ekranindaki saatte de var. Nasil duzeltebiliriz?

VK 3.3 kullanan arkadaslar, bu sorunu cozdunuz mu acaba? Analog saatin yanindaki kadakter hatasini nasil duzeltebiliriz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

ana sayfada twrp 4.2 icindir diyor benim cihaz 4.4

Ilk defa Root ve rom yapcam ilk sayfada bayagi karisik geldi yaw kalkismasam mi acaba ?

G3 rom icin istiyorum sadece.

Öncelikle bu adresten dosyayı indiriyoruz :
    https://mega.co.nz/#!dJxyEKhZ!mmmOjZ9bMB6wtcusG6VAthwXMZfuVw8o2Rd8KJHdHME

Bu program Hem root hem de Recovery yükleme için kullanılacak bir programdır.
    Öncelikle telefonun '' Geliştirici Seçenekleri '' açık olması gerekmektedir. Açmak için yazılım bilgisinden '' Yapım Numarası '' bölümüne 6-7 defa üst üste tıklamak yeterli olacaktır.

1. Programı Açıyoruz.
    2. Program bize LG Driverların bilgisayara yüklemek istermisiniz diye sormakta. Eğer daha önce LG Driverlarını pc nize kurmadı iseniz yapmanızda fayda var.

3. Bu Ekranda telefonun root ve usb debug gibi işlemlerin tamam olup olmadığı sormakta. Eğer telefon ROOT işlemi tamam ise ve Geliştirici ayarlarından '' USB HATA AYIKLAMA '' açık ise '' 1 '' yazıp devam ediyoruz.

4. Şimdi burada Ne yapacağımızı Sormakta. Telefonu '' ROOT '' yapacak isek '' 1 '' yazıp devam ediyoruz. Eğer Recovery Yükleyecek isek '' 3 '' yazıp devam ediyoruz. Diğer seçenekler konumuzun dışında onlarla bir işimiz yok.

5. Biz root işlemi yapacağımız için '' 1 '' yazıp enter lıyoruz.

6. Bu bölümde ise ROOT işleminden önce telefonu hazırlamak için bilgiler yer alıyor. Sırası ile,

- Telefonu Uçak Moduna Al
    - USB Hata ayıklama aç
    - Telefonu Bilgisayara Bağla
    - Bağlama seçeneklerinden '' Şarj Et '' diyoruz.

Bu işlemler tamam ise '' 1 '' diyip devam ediyoruz.

7. Şimdi program telefonu tanıdı ve bizden bir işlem yapmamızı istiyor.

- Geliştirici Seçeneklerinden '' Hata Ayıklama '' Yanındaki TİK i kaldıralım.
    - Ve daha sonra tekrar geri TİK koyalım. Yani Aç/Kapa yapalım.

Bu işlemden sonra herşey tamam ise 1 yazıp devam ediyoruz.
    Şimdi telefon kendini RECOVERY moduna alacak. Bu mod fabrikasyon olarak telefonun kendi recovery si. Custom olarak sonradan yüklenen değil.

8. Burada recovery bölümünden '' apply update from adb '' diyoruz ve işlem bittikten sonra program üzerinden '' 1 '' diyoruz ve telefon yeniden başlatılıyor.

9. Telefon yeniden başlatıldıktan sonra ROOT işlemi gerçekleşmiş oluyor.

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar stock kitkata dönmek için flashtoolda şu hatayı alıyorum(resimde lp yüklemesi var ben kk yüklerken bu hatayı aldım) iki ayrı pcde denedim aynı sorun bir önerisi olan var mı?
    (Cihaz imei değiştirilmiş cihaz olduğu için hangi ülke olduğu bilinmiyor, rastgele bir kk kurmak istedim. Cihazda Cloudy 2.2 yüklü.)

• quote:

Hocam siz cloudy stock 2.7 kullaniyodunuz sanirim elinizde ios status bar linki mevcut ise verebilir misiniz ?

Arkadaşlar cevap vermişler.
    Ben stok 20C kendi romumu kullanıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ana konuda bilen yok sanirim bide burayi deneyim
    Rootu universal unroot ile kaldirinca guncelleme yaparken sorun cikiyor muydu yoksa yukseltme hatalarini gider mi yapmak gerekiyordu pc suitten?

• quote:

Orijinalden alıntı: crypto63

Merhaba arkadaşlar stock kitkata dönmek için flashtoolda şu hatayı alıyorum(resimde lp yüklemesi var ben kk yüklerken bu hatayı aldım) iki ayrı pcde denedim aynı sorun bir önerisi olan var mı?
    (Cihaz imei değiştirilmiş cihaz olduğu için hangi ülke olduğu bilinmiyor, rastgele bir kk kurmak istedim. Cihazda Cloudy 2.2 yüklü.)

Hocam full wipe yaptınız mi kdz yüklemeden önce?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam status bari flasladim lakin işe yaramadi neden olabilir acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: DADAŞ2500

quote:

Orijinalden alıntı: crypto63

Hocam full wipe yaptınız mi kdz yüklemeden önce?

Yok hocam direkt cloudy 2.2 üzerinde kdz flashlamaya çalıştım, full wipe yapmam mı gerekirdi, ilgili blachtonix hocanın konusunda full wipe yapılması yazmıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crypto63 -- 7 Mayıs 2015; 11:12:46 >

• quote:

Hocam status bari flasladim lakin işe yaramadi neden olabilir acaba

Recoveryde mounth kısmında sistem de işaretli olsun.flashlamayı yaptıktan sonra wipe yaptınız mı?

• hocam ios bar kitkattan farkli oldugu icin oluyor olmasin? simgeler yuvarlak ios bar da.

• 
Sayfa: önceki 25882589259025912592
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.