Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2587. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.714.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25852586258725882589
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu telefonu yapan adamlar bu işi bilmiyormu ya ?
    900 sayfalık konu yok şunu yükledim yok bunu yaptım yok kerneli yok rootu yok küreği
    ya arkadaş anlamadım gitti bu telefon arama yapıyor nete giriyor kamera falanda çalışıyor
    bunları yapınca ayamı çıkarıyor. yok performansı düşmüş yok şişmiş neyin kafası bu ya
  • anka4545 kullanıcısına yanıt
    hocam bu rom'un konu linkini alabilir miyim?
  • Arkadaslar, vk 3.3 yukledim smart notice calismiyor, kart bbildirimleri gelmiyor. Calistirabilen var midir?

Birde kurulum yaparken ios status bar sectim. Kurulumda en ustten 2. Secenek olmasi lazim. Ancak saat kisminda turkce olmayan karakterler var. Ayni sekilde kilit ekranindaki saatte de var. Nasil duzeltebiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • redsmoke R kullanıcısına yanıt
    Link
    http://sccn.vn/threads/bkd_stock_lollipop_f320s30h.9577/
    Saygılar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lollipoptan geçtiğim için herhangi bir bootloader flashlamadım. Bende herhangi bir sorun çıkarmadı.
  • peki hocam 30e ye vk dan gecerken sadece wipe gerekli degil mi sitede kk-lp bootloader felan yaziyo da?

• anka4545 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anka4545

Voky45 ten daha akıcı
    G3 lg home yerine lg g2 lg home kullanılmış
    Bana bariz daha akıcı geldi bataryayı beklemek gerek henüz yeni kurdum görüşme ses kalitesi iyi
    Link
    https://mega.co.nz/#!xwIBTbZC!TD7A-es10kEvABXFeb1xI7M_LqQyvDyUpD0dW3AU2bk
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

selam hocam resimlerde whatsup pro nunu yüklü olduğunu görüyorum ben yükleyemedim nasıl yüklerim acaba bilgi verebilirsen senirim

• hunt_etehen kullanıcısına yanıt
    Evet, şuan Ay'dan yazıyorum.

• Konuyu takip ediyorum işten güçten pek vakit bulamıyordum bu aralar.Bakıyorum yorumlara Acura v5 o kadar övüldü met edildi batladı şimdi VK 3.3.1 gelmiş galiba onda da sorun yaşayanlar anladığım kadarı ile bide 30e var tabi...

Şimdi kullanılıcak adam akıllı bir rom hala yok mu ?
  • sendeki dolbyi nasıl yükkedin ben yükleyemedim bende 30 e kurulu acaba linki var mı bide nasıl yüklediysen paylaşabilir misin
  • Arkadaslar flyme os 4.1.3 kurdum dun aksam ancak root gitti.Towel root ile bir turlu atamadim.Ioroot ile root atabilir miyim ?

Ikinci sorum da ekrani knock on ile acarken palm rejection hatasi aliyorum.Ses tuslarina iki kere basmadan acilmiyor.Sadece knock on ile acilmasi icin ne yapmam lazim ?

Edit : TWRP ile hallettim arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediTartaklayanBodyciFare -- 6 Mayıs 2015; 16:35:59 >
  • viranufuk kullanıcısına yanıt
    dolby, arkadaşın paylaşmış olduğu rom'un içerisinde geliyor ayrıyetten kurduğunu sanmıyorum hocam.
  • redsmoke R kullanıcısına yanıt
    kurduğu rom vk rom demi
  • viranufuk kullanıcısına yanıt
    vk değil, bkd adlı rom.

https://mega.co.nz/#!WsdC0TCD!TD7A-es10kEvABXFeb1xI7M_LqQyvDyUpD0dW3AU2bk
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_cry

quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: kaan_cry

quote:

Orijinalden alıntı: NexusElite

Stock KK kullanıyorum şuanda aynı sorun bende de var fakat Messenger uygulaması sömürüyor bende sanırım çözümü yok ne yaptıysam olmadı.Ram tüketimide keza.

Messenger'dan vazgeçin bence. Ben öyle yaptım. Messenger'i silip tekrar yükleyin. Kurulumda onaylamayın başka bir hesapla giriş yap diyin ve fake hesaplarınızdan birisini tanımlayın. Böylece facebook uygulaması üzerinden gelir mesajlar. Şarjdan ciddi tasarruf sağlarsınız

Konuya tam hakim olamadım ama merak ettim. Madem Mesenger'i kullanmayacağız niye yükleyip bir de fake hesap tanımlıyoruz?

Bataryadan tasarruf için.

Hocam hiç yüklenmese daha iyi olmaz mı peki? Benim kafama takılan hem yüklememiz hem de kullanmamamız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 6 Mayıs 2015; 17:18:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: redsmoke

vk değil, bkd adlı rom.

Hocam rom nasıl memnun musunuz?Bir kaç ekran resmi atabilir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redsmoke

vk değil, bkd adlı rom.

Hocam merhaba bu rom bütün g2 ile uyumlu lollipop mu?

ve twrp recovery ile mi yüklüyoruz yardımcı olurmusun rica etsem
  • henüz rom'u kurmadım hocam. ama yüklediğimde ekran resimlerini atarım. @DADAŞ2500

evet hocam bütün g2'ler ile uyumlu ve twrp ile yükleyebilirsiniz. henüz kurmadım ama aroma kurulumdur zaten ve size sorar kurulum aşamalarını. @xfox

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redsmoke -- 6 Mayıs 2015; 13:52:16 >
  • dün stock lollipop üzerinde twrp ile tam yedek aldım system data boot recowery vs sonra miui v6 yükledim rom çok güzel ama ufak hatalardan dolayı lp yediğime dönmek istedim ama sürekli LG logoda bootlop oldu nasıl lp yedeğimi yükleyebilirim birde lp hangi bootloader üzerinde çalışıyor bilen varmı çünkü jb bootloader ile yedek açılmadı kk bootloader yükledim gene açılmadı
  • 
Sayfa: önceki 25852586258725882589
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.