Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2587. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.831.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
61 oy
Sayfa: önceki 25852586258725882589
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Weightless

quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Vintek veya şengüllere gönder, kısa sürede sorunun hallolur... En fazla iki üç gün serviste kalıyor cihaz eğer çok şansız değilseniz...

LG SERVIS ISTANBUL – VINTEK ELEKTRONIK
    Adres : Büyükdere cd.. No:34/2 Mecidiyeköy/IST
    Telefon : 0 212 272 6 543
    Faks : 0 212 272 54 87
    Kargo : Yurtiçi kargo
    E-Mail : volkan@lgdsc01.com
    Web :www.lgdsc02.com ,http://lg.tech-im.com

SENGÜLLER
    SENGÜLLER ISTANBUL
    Adres : Aydin evler mah.Inonu cad n:11 Maltepe Istanbul
    Telefon : 0 216 587 33 32
    Müşteri hizmetleri : 444 0 143
    Kargo : yurtiçi kargo
    E-Mail : mehmetkurt@senguller.com.tr
    Web :http://servis.senguller.com.tr/default.aspx?url=Home/UserHome.aspx

bugun yurtiçi kargoya gittim senguller anlasmalı değil dediler yurtiçi kargo ile yarın vinteke gondereceğim

Alıntıları Göster
    bu telefonu yapan adamlar bu işi bilmiyormu ya ?
    900 sayfalık konu yok şunu yükledim yok bunu yaptım yok kerneli yok rootu yok küreği
    ya arkadaş anlamadım gitti bu telefon arama yapıyor nete giriyor kamera falanda çalışıyor
    bunları yapınca ayamı çıkarıyor. yok performansı düşmüş yok şişmiş neyin kafası bu ya

• anka4545 kullanıcısına yanıt
    hocam bu rom'un konu linkini alabilir miyim?

Birde kurulum yaparken ios status bar sectim. Kurulumda en ustten 2. Secenek olmasi lazim. Ancak saat kisminda turkce olmayan karakterler var. Ayni sekilde kilit ekranindaki saatte de var. Nasil duzeltebiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Saygılar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: anka4545

Voky45 ten daha akıcı
    G3 lg home yerine lg g2 lg home kullanılmış
    Bana bariz daha akıcı geldi bataryayı beklemek gerek henüz yeni kurdum görüşme ses kalitesi iyi
    Link
    https://mega.co.nz/#!xwIBTbZC!TD7A-es10kEvABXFeb1xI7M_LqQyvDyUpD0dW3AU2bk
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

selam hocam resimlerde whatsup pro nunu yüklü olduğunu görüyorum ben yükleyemedim nasıl yüklerim acaba bilgi verebilirsen senirim

• hunt_etehen kullanıcısına yanıt
    Evet, şuan Ay'dan yazıyorum.

Orijinalden alıntı: Sam_Mobile

Evet, şuan Ay'dan yazıyorum.
    Konuyu takip ediyorum işten güçten pek vakit bulamıyordum bu aralar.Bakıyorum yorumlara Acura v5 o kadar övüldü met edildi batladı şimdi VK 3.3.1 gelmiş galiba onda da sorun yaşayanlar anladığım kadarı ile bide 30e var tabi...

Şimdi kullanılıcak adam akıllı bir rom hala yok mu ?

Orijinalden alıntı: NexusElite

Konuyu takip ediyorum işten güçten pek vakit bulamıyordum bu aralar.Bakıyorum yorumlara Acura v5 o kadar övüldü met edildi batladı şimdi VK 3.3.1 gelmiş galiba onda da sorun yaşayanlar anladığım kadarı ile bide 30e var tabi...

Şimdi kullanılıcak adam akıllı bir rom hala yok mu ?

Alıntıları Göster
    sendeki dolbyi nasıl yükkedin ben yükleyemedim bende 30 e kurulu acaba linki var mı bide nasıl yüklediysen paylaşabilir misin

Ikinci sorum da ekrani knock on ile acarken palm rejection hatasi aliyorum.Ses tuslarina iki kere basmadan acilmiyor.Sadece knock on ile acilmasi icin ne yapmam lazim ?

Edit : TWRP ile hallettim arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediTartaklayanBodyciFare -- 6 Mayıs 2015; 16:35:59 >
  • redsmoke R kullanıcısına yanıt
    kurduğu rom vk rom demi

https://mega.co.nz/#!WsdC0TCD!TD7A-es10kEvABXFeb1xI7M_LqQyvDyUpD0dW3AU2bk

Orijinalden alıntı: kaan_cry

quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: kaan_cry

quote:

Orijinalden alıntı: NexusElite

Stock KK kullanıyorum şuanda aynı sorun bende de var fakat Messenger uygulaması sömürüyor bende sanırım çözümü yok ne yaptıysam olmadı.Ram tüketimide keza.

Messenger'dan vazgeçin bence. Ben öyle yaptım. Messenger'i silip tekrar yükleyin. Kurulumda onaylamayın başka bir hesapla giriş yap diyin ve fake hesaplarınızdan birisini tanımlayın. Böylece facebook uygulaması üzerinden gelir mesajlar. Şarjdan ciddi tasarruf sağlarsınız

Konuya tam hakim olamadım ama merak ettim. Madem Mesenger'i kullanmayacağız niye yükleyip bir de fake hesap tanımlıyoruz?

Bataryadan tasarruf için.

Hocam hiç yüklenmese daha iyi olmaz mı peki? Benim kafama takılan hem yüklememiz hem de kullanmamamız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 6 Mayıs 2015; 17:18:26 >

Xiaomi 12T Pro 12/256GB Black MIUI 14.0.11.0 TLFCNXM by xiaomi.eu / Poco F2 Pro 8/256GB Black MIUI 14.0.5.0 SJKCNXM by xiaomi.eu / MiMix2 6/256GB Black MIUI 12.0.1 Stable by xiaomi.eu / MiNote2 4/64GB Black MIUI Global Kararlı v11.0.2
    MiPad2 64GB MIUI v8 MultiRom / MiBox3 International AndroidTV v8.0 / Tronsmart T428 MiniPC 4.1.2 JB

Mi A1 4/64GB Gold / Mi5 Prime 3/64GB Black / RedMi Note 4X 3/32GB Black / Mi4LTE 3GB/16GB / RedmiNote3Pro 3GB/32GB / LG Optimus G2(D802) 16GB / Moto G 16GB / LG Optimus 4XHD 16GB / GT-I9000 Galaxy S 8GB (Out of service) / Sony Ericsson Xperia X1i WM6.5
    Nexus7 2013 32GB (Out of service) / Nexus7 32GB Wifi / Ainol Aurora II 16GB / Apple iPad 32GB Wifi+3G
    Amazfit Pace / LG G Watch R (Out of service)

• quote:

Orijinalden alıntı: redsmoke

vk değil, bkd adlı rom.

Hocam rom nasıl memnun musunuz?Bir kaç ekran resmi atabilir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

vk değil, bkd adlı rom.

Hocam merhaba bu rom bütün g2 ile uyumlu lollipop mu?

ve twrp recovery ile mi yüklüyoruz yardımcı olurmusun rica etsem
    3 TB Western Digital Red Nas | Corsair CX750 — 80 PLUS Bronze Certified Power Supply | LOGITECH Z-906 5+1 500W|
    |CORSAIR CARBIDE SERİSİ 400R MidT ATX SİYAH KASA — Viewsonic VG2438SM 24" 16:10, SuperClear PLS Panel LED Monitör|

| 2012 Volkswagen GOLF VI 1.6 TDI 105hp mod (155hp) TRENDLINE |
  • quote:

Orijinalden alıntı: xfox

quote:

vk değil, bkd adlı rom.

Hocam merhaba bu rom bütün g2 ile uyumlu lollipop mu?

ve twrp recovery ile mi yüklüyoruz yardımcı olurmusun rica etsem

Alıntıları Göster
    henüz rom'u kurmadım hocam. ama yüklediğimde ekran resimlerini atarım. @DADAŞ2500

evet hocam bütün g2'ler ile uyumlu ve twrp ile yükleyebilirsiniz. henüz kurmadım ama aroma kurulumdur zaten ve size sorar kurulum aşamalarını. @xfox

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redsmoke -- 6 Mayıs 2015; 13:52:16 >

• quote:

henüz rom'u kurmadım hocam. ama yüklediğimde ekran resimlerini atarım. @DADAŞ2500

evet hocam bütün g2'ler ile uyumlu ve twrp ile yükleyebilirsiniz. henüz kurmadım ama aroma kurulumdur zaten ve size sorar kurulum aşamalarını. @xfox
    dün stock lollipop üzerinde twrp ile tam yedek aldım system data boot recowery vs sonra miui v6 yükledim rom çok güzel ama ufak hatalardan dolayı lp yediğime dönmek istedim ama sürekli LG logoda bootlop oldu nasıl lp yedeğimi yükleyebilirim birde lp hangi bootloader üzerinde çalışıyor bilen varmı çünkü jb bootloader ile yedek açılmadı kk bootloader yükledim gene açılmadı
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.