Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2558. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.715.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25562557255825592560
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acura rom kurmak isteyenlere tavsiyeler..
    Kitkat tan geçiş yapın (kendisi öyle Yazmış).
    wipe yaparken yedek Alıp internal diskide seçin. (Otg ile kurulum gerektirir)
    Aksi halde önceki Kullandığınız rom dam Kaynaklı hatalar oluşabiliyor..
    şu an ses kamera dahil hiç bir hatası yok bende kusursuz Çalışıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeboys0

Acura romda ledzeppelinin yaptigı ios statubar calisiyormu acaba? Alistim orginal halinde kullanamiyorum

Çalışıyor hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Orijinalden alıntı: mert6385

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DADAŞ2500

quote:

arkadaşlar acil yardımız lazım. lollipop yüklüyken Resurrection_Remix_LP_v5.3.8_stable rom'u yüklemeye çalıştım. her şeyi wipe yaptım ve otg ile yüklemeye çalıştım. lg ekranında kaldı telefon. ne yapabilirim?

Download moda alıp stock rom yükleyin hocam

şu an şans eseri kurcalarken download moda aldım. kabloyu takmıştım bilgisayar görecek mi diye. kdz yükleyeceğim değil mi? şu an fransa kdz'si iniyor. internetim de yavaş ilk onu gördüm ve indiriyorum

Recovery ye giremediniz mi

ses açva ve güç tuuna basılı tutarsam download moda, ses kısma ve güç tuşuna basarsam factory data reset bölümüne giriyor. twrp ye giremedim bir türlü

Factory data reset dediginiz kisim recovery e giris kapisidir custom romlarla ilgilisiniz ama hala bu detaylara vakif degilsiniz enteresan ilk defa mi tus kombinasyonu ile recovery e gireceksiniz

factory data reset yazısını görünce twrp silindi sanmıştım ama silinmemiş. ordan tekrar rom kurmayı denedim ama yine logoda takılı kaldı. ben de kdz kurdum download moda sokarak.

Kitkat uzerine lollipop mu kurmaya calistiniz inen romda sorun yoksa logo da kalmaz ayrica lollipop larin boot suresi uzun bu konuda da bilginiz olsun

Ressurection rom kurmaya calistim ama olmadi. O konuda bilginiz var mi? Lollipop romdaydim, yine lollipop kurmaya calistim

İkisi de lollipop ancak bildiğim kadarıyla resurrection romun kerneli bumped degil doğal olarak kk bootloader da açılmaz. Eğer stock lollipop ta iseniz o romu kurmadan önce aşağıdaki dosyayı indirip flashlayin üzerine resurrection romu kurun.

https://drive.google.com/file/d/0BxADHj0aSysFN1Zqc2lwRU94WUk/view

peki bunu kurdum diyelim. sonra da resurrection rom'u kurdum. stock lollipop rom'a dönerken problem yaşar mıyım? download mode'a alıp, kdz yüklerken. teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: samiluslu43

quote:

Orijinalden alıntı: badboyua

şuan kadar lollipota sıkıntı yaşamadım tek sorunum whatsapp ta yazılanların üst bara okunur hale düşmesi ona bi çözüm yok mu arkadaşlar?

Whatsapp plus'ta böyle bir seçenek mevcut. Fakat normal Whatsapp uygulamasında engelleyemiyorsunuz sanırım.

bir türlü telefona kuramadım güncel sürümünü
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1.Tekel Şahıs

Cloudy G3 2.2 kesinlikle.

bu romu lollipopun Üzerine kursak sıkıntı olur mu
  • Arkdaslar stok 30c deyim de kolayca root ve recovery varmi kurulabilecek kitkatta autorec vardi

• tarlabasi kullanıcısına yanıt
    Hocam ben dediğiniz RR sürümünü kurdum sim kart sorunu vardı sizde de aynı sorun oldu mu ?

• quote:

Bende onu hazirladim simdi. Bugun kurayim bari. Bu acura denen rom hosuma gitmedi

• quote:

quote:

Bi dosya vardi flaslanmasi gereken. Onu flaslayip ondan sonra kurmak lazim yoksa olmaz. Arkadas vermisti linki. Dusunuyorsan ismini vereyim. Bakmam gerek yalniz

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

quote:

quote:

Bi dosya vardi flaslanmasi gereken. Onu flaslayip ondan sonra kurmak lazim yoksa olmaz. Arkadas vermisti linki. Dusunuyorsan ismini vereyim. Bakmam gerek yalniz

uzun iş teşekkürler ben anlamam rom işinden tehlikeye atmayalım ozaman lollipop hoşuma gitti yalnız whatsapp canımı sıktı çözümü yokmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: itsthehallowman

Acura rom kurmak isteyenlere tavsiyeler..

Hocam kit-kat dan geçerken ekstra bir işlem yapmaya gerek var mı?Ben V4 sürümüne lolipoptan direk romu flashlayarak geçmiştim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DADAŞ2500

quote:

Orijinalden alıntı: itsthehallowman

Acura rom kurmak isteyenlere tavsiyeler..

Hocam kit-kat dan geçerken ekstra bir işlem yapmaya gerek var mı?Ben V4 sürümüne lolipoptan direk romu flashlayarak geçmiştim.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar şuanda en iyi sürüm hangisi bende 30A kurulu? birde merak ettiğim bir şey var g3 de Knock Code varken knock On özelliği çalışıyor çok güzel olmuş bunun olduğu sürüm varmı acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: dahaka7741

Arkadaslar soyle bi rom cikmis g3 port deneyen falan varmihttp://www.htcmania.com/showthread.php?t=1005342

Deneyen varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

quote:

Bende onu hazirladim simdi. Bugun kurayim bari. Bu acura denen rom hosuma gitmedi

Hocam ben de bu whatsap muhabbetine uyuz oldum lolipopta. Bildirim geliyor, okuyorum ama beyaz ışık hala yanıyor.

Acura'ya geçmeyi düşünüyordum ama sizin neden hoşunuza gitmedi acura?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SahiNN1

Arkadaşlar şuanda en iyi sürüm hangisi bende 30A kurulu? birde merak ettiğim bir şey var g3 de Knock Code varken knock On özelliği çalışıyor çok güzel olmuş bunun olduğu sürüm varmı acaba ?

Alıntıları Göster
    İyi akşamlar herkese. Önceden cihazını Vintek servisine gönderen var mı acaba? Cumartesi günü işleme alındı, pazartesi sabahı İŞLEM GÖRÜYOR - TEKNİSYENDE diye güncellendi güncelleniş o güncelleniş başka da ne yazı ne bir şey var. Normal midir acaba bu yoksa her adımı kayıt altına almak zorundalar mı? Bomboş ekran var dosyalar kısmında vs hiçbir şey yazmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: NexusElite

Hocam ben dediğiniz RR sürümünü kurdum sim kart sorunu vardı sizde de aynı sorun oldu mu ?

Hayır hocam olmadı.

• tarlabasi kullanıcısına yanıt
    4.1.2 de de çalışıyordu zaten bunda da çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: claswan

4.1.2 de de çalışıyordu zaten bunda da çalışıyor.
    şu konunun 1.nci sayfası yenilenmesi gerekiyor artık milattan önce kalma konular var
  • quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

şu konunun 1.nci sayfası yenilenmesi gerekiyor artık milattan önce kalma konular var

Alıntıları Göster
    bunu deneyen varmı ?

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-lg-g2-pro2-v5-final-acura-d802-d805-t3095500

• quote:

Orijinalden alıntı: ucakmak5

İyi akşamlar herkese. Önceden cihazını Vintek servisine gönderen var mı acaba? Cumartesi günü işleme alındı, pazartesi sabahı İŞLEM GÖRÜYOR - TEKNİSYENDE diye güncellendi güncelleniş o güncelleniş başka da ne yazı ne bir şey var. Normal midir acaba bu yoksa her adımı kayıt altına almak zorundalar mı? Bomboş ekran var dosyalar kısmında vs hiçbir şey yazmıyor.

Alıntıları Göster
    Acura Gpro2 Lollipop rom Navbar Mod

Power+ses kısma ile ekran görüntüsü alamadığım için video ekledim

Gpro2_39Dpi_Navbar&Aosp_Icons.zip
    https://www.androidfilehost.com/?fid=23991606952594053

http://sendvid.com/cu3oclxe

Gpro2_39Dpi_Navbar&Stock_Icons.zip
    https://www.androidfilehost.com/?fid=23991606952594054

http://sendvid.com/5q49tnm7

Gpro2_39Dpi_Navbar&Aosp_Icons

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackcodetech -- 29 Nisan 2015; 21:31:52 >

• 
Sayfa: önceki 25562557255825592560
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.