Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2554. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
19 Misafir (8 Mobil) - 11 Masaüstü8 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.723.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25522553255425552556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Orijinalden alıntı: mert6385

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DADAŞ2500

quote:

arkadaşlar acil yardımız lazım. lollipop yüklüyken Resurrection_Remix_LP_v5.3.8_stable rom'u yüklemeye çalıştım. her şeyi wipe yaptım ve otg ile yüklemeye çalıştım. lg ekranında kaldı telefon. ne yapabilirim?

Download moda alıp stock rom yükleyin hocam

şu an şans eseri kurcalarken download moda aldım. kabloyu takmıştım bilgisayar görecek mi diye. kdz yükleyeceğim değil mi? şu an fransa kdz'si iniyor. internetim de yavaş ilk onu gördüm ve indiriyorum

Recovery ye giremediniz mi

ses açva ve güç tuuna basılı tutarsam download moda, ses kısma ve güç tuşuna basarsam factory data reset bölümüne giriyor. twrp ye giremedim bir türlü

Factory data reset dediginiz kisim recovery e giris kapisidir custom romlarla ilgilisiniz ama hala bu detaylara vakif degilsiniz enteresan ilk defa mi tus kombinasyonu ile recovery e gireceksiniz

factory data reset yazısını görünce twrp silindi sanmıştım ama silinmemiş. ordan tekrar rom kurmayı denedim ama yine logoda takılı kaldı. ben de kdz kurdum download moda sokarak.

Kitkat uzerine lollipop mu kurmaya calistiniz inen romda sorun yoksa logo da kalmaz ayrica lollipop larin boot suresi uzun bu konuda da bilginiz olsun

Ressurection rom kurmaya calistim ama olmadi. O konuda bilginiz var mi? Lollipop romdaydim, yine lollipop kurmaya calistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tarlabasi kullanıcısına yanıt
    G2 alarak kendimi tüketim çılgınlığından uzak tutmuşum hocam ben bilmeden Xperia Z2 miydi bzmkiyle beraber çıkan ondan alacaktım param yetmediği için G2 aldım, iyi ki yetmemiş, onu alsam değiştirdiydim şimdiye çoktan
  • mattmurdock kullanıcısına yanıt
    Facebook'a geldiyse Whatsapp'a da yakındır hocam... Zükerberk aldı ya ikisini de aynı şeylerden yaptırmayı seviyor bkz. görüldü muhabbeti ve mavi tik olayı
  • Sağolun hocam ilginiz için.

• quote:

Orijinalden alıntı: b_b_b

Facebook'a geldiyse Whatsapp'a da yakındır hocam... Zükerberk aldı ya ikisini de aynı şeylerden yaptırmayı seviyor bkz. görüldü muhabbeti ve mavi tik olayı

çok mantıklı güzel bi özellik aslında tüm uygulamaların bir an önce geçmesini diliyorum artık.
  • quote:

quote:

Hoparlor mu kulaklik mi hocam ve yuksek sesten mi kaynakli yoksa kitkatta gelen sorun gibi mi

Hocam hoparlör sesi V4 sürümünü kurarken orta seviye sesi seçmiştim seste cızırtı mevcuttu kitkat demişsiniz ama kitkat kullanırken seste sıkıntım yoktu

Aslinda lollipop sesi düşük degil zaten psikolojik olarak yükseltme ihtiyacı hissediyoruz ama donanımsal olarak o seviyeye uygun degil hoparlör bence fazla zorlamayın.kitkat ilk çıktığında kulaklık sesinde problem vardı onu kastettim. Cok açmadım sesi ama problem yok gibi seste

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar acil yardımız lazım. lollipop yüklüyken Resurrection_Remix_LP_v5.3.8_stable rom'u yüklemeye çalıştım. her şeyi wipe yaptım ve otg ile yüklemeye çalıştım. lg ekranında kaldı telefon. ne yapabilirim?

şu an şans eseri kurcalarken download moda aldım. kabloyu takmıştım bilgisayar görecek mi diye. kdz yükleyeceğim değil mi? şu an fransa kdz'si iniyor. internetim de yavaş ilk onu gördüm ve indiriyorum

ses açva ve güç tuuna basılı tutarsam download moda, ses kısma ve güç tuşuna basarsam factory data reset bölümüne giriyor. twrp ye giremedim bir türlü

Factory data reset dediginiz kisim recovery e giris kapisidir custom romlarla ilgilisiniz ama hala bu detaylara vakif degilsiniz enteresan ilk defa mi tus kombinasyonu ile recovery e gireceksiniz

factory data reset yazısını görünce twrp silindi sanmıştım ama silinmemiş. ordan tekrar rom kurmayı denedim ama yine logoda takılı kaldı. ben de kdz kurdum download moda sokarak.

Kitkat uzerine lollipop mu kurmaya calistiniz inen romda sorun yoksa logo da kalmaz ayrica lollipop larin boot suresi uzun bu konuda da bilginiz olsun

Ressurection rom kurmaya calistim ama olmadi. O konuda bilginiz var mi? Lollipop romdaydim, yine lollipop kurmaya calistim

İkisi de lollipop ancak bildiğim kadarıyla resurrection romun kerneli bumped degil doğal olarak kk bootloader da açılmaz. Eğer stock lollipop ta iseniz o romu kurmadan önce aşağıdaki dosyayı indirip flashlayin üzerine resurrection romu kurun.

https://drive.google.com/file/d/0BxADHj0aSysFN1Zqc2lwRU94WUk/view

• quote:

Orijinalden alıntı: crypto63

quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

TR için GÜNCELLEME GELDİ

new firmware! LGD802TR (TURKEY, A6UR), version D802TR20C_00 -> D802TR30C_00, download:http://t.co/8wVWJcEFFB

new firmware! LGD802 (TURKEY, A6UR), version D80220C_00 -> D80230B_00, download:http://t.co/BmNLqnZ3FN

new firmware! LGD802 (TURKEY, ATUR), version D80220C_00 -> D80230B_00, download :http://t.co/wD3THM8v9F

new firmware! LGD802TR (TURKEY, ATUR), version D802TR20C_00 -> D802TR30C_00, download :http://t.co/y9tRZPEtks

Arkadaşlar Bu romlardan hangisi 32 gb bilgisi olan var mı acaba?

Ülke Kodunda 6 yazanlar 16GB'tır. Buna göre; A6UR yazanlar 16GB, ATUR yazanlar ise 32GB'tır.

Ancak genelde aynı romlar kullanılıyor. Mesela daha önce burada verilen 32GB olan romların Hash değerleriyle benim kendi imei numaramdan sorulayıp indirdiğim (defalarca yazıldı ama bulamazsanız Teknik Konu 1.sayfada benim 2.mesajımda resimli anlatımı var) 16GB'lık romun Hash değerleri aynı. Bu da demek oluyorki her iki rom da noktasına, virgülüne kadar birebir aynı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Çağrı.K

En son çıkan stock lollipop sürümü 30e mi? Tavsiye edeceğiniz lollipop rom var mı? 30a' dan geçmeyi düşünüyorum.

• Çağrı.K kullanıcısına yanıt
    Aralarinda pek fark yok zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DADAŞ2500 D kullanıcısına yanıt
    evet hocam hava durumu yok ama xwidget diye bir uygulama ile neredeyse bütün telefonlara ait hava durumu widget'ları eklenebiliyor. orjinali kadar olmasa da gayet yeterli.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İkisi de lollipop ancak bildiğim kadarıyla resurrection romun kerneli bumped degil doğal olarak kk bootloader da açılmaz. Eğer stock lollipop ta iseniz o romu kurmadan önce aşağıdaki dosyayı indirip flashlayin üzerine resurrection romu kurun.

https://drive.google.com/file/d/0BxADHj0aSysFN1Zqc2lwRU94WUk/view

stok üstüne twrp ve root yaptım. uzun bir süre bulaşmayacağım rom işine. ancak sonrası için tekrar sorayım. şimdi twrp ve root var. sizin veridğiniz dosyayı flaşlayınca problem olur mu?

• arkadaşlar bu arada, fransa romu kurdum, mobil data seçeneklerinde LTE seçeneği var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redsmoke

evet hocam hava durumu yok ama xwidget diye bir uygulama ile neredeyse bütün telefonlara ait hava durumu widget'ları eklenebiliyor. orjinali kadar olmasa da gayet yeterli.

Orjinal hava durumu widget dışındakiler hoşuma gitmiyor.Orjinali kadar tat vermiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • acura v5 dışında bi şey flashlamayacağız değilmi arkadaşlar..tüm yazılanları okudum ama her ihtimale karşı bi sorayım dedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: naftalin34

acura v5 dışında bi şey flashlamayacağız değilmi arkadaşlar..tüm yazılanları okudum ama her ihtimale karşı bi sorayım dedim..

aynen sadece romu flaşla yeter
  • Custom rom önerisi istiyorum . 30B TR lollipop tan 20H ALMANYA romuna döndüm . Şuan custom rom icin herseyım hazır :) . Son sayfalardaki Acura v5 i indirmeye calıstım ama defalarca hata aldım MEGA sitesinde. Önerilerinizi beklıyorum linkleri ile beraber :) Şimdiden teşekkür ederim :)
  • acura rom'u bayağı övdünüz be arkadaşlar :)
    zorla kanımızı kaynatıyorsunuz yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeboys0

Bu cloudy 2.1 de telefonla konuşurken karşı taraf kendi sesini duyuyormuş. Ahize sesini bi tık kıstıgımda düzeldi. Bu romun genel bi sorunu mu? Sadece bende mi oluyor?

hocam mesajınız baya eski de denk geldim. aynı sorun bende de oluyor nasıl düzeleceğini bilen var mı?
  • Acua için aromadaki en iyi seçimler neler ? Tecrubelerıızı paylasırsanız sevinirim :)
  • 
Sayfa: önceki 25522553255425552556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.