Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2486. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.721.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24842485248624872488
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thestell

Cloudyg3 yükleyecegim ama g2 mi yoksa g3un mu tweakboxunu yüklüyoruz?

G3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar vietnam stock lollipop için root atma linkini verebilecek var mı ? konuda vardı biliyorum ancak bulamıyorum
  • Bi ara Simple rom deneyenler vardı galiba ama son çıkan sürümünü deneyen oldu mu ??? simple v1.8 deodex...
  • Arkadaşlar note 3 ile takas teklifi geldi sp işlemcili sizin ne yapardınız?

• onur4154 kullanıcısına yanıt
    üstadlar performans falan olarak ne derler bilemem ama ev arkadaşım kullanıyor ordan biliyorum kamera kalem falan şahane, ben takas yapardım
  • b_b_b kullanıcısına yanıt
    Valla benim de aklıma yattı hocam

• onur4154 kullanıcısına yanıt
    LTE varsa bide o modelde tadından yenmez hocam haberdar edersiniz ne yaptığınızı, hayırlısı olsun, iyi geceler...
  • Arkadaşlar Müzik çalar olarak jetaudio plus kullanan varmı aranızda? Uzun zamandır kullanıyorum. Müthiş bir player. Bugün satın aldım. Kurulurken hata verdi. Mecburen iade edip crackli apk kurdum.

@onur4154 Not3 iyidir hocam. Ben olsam uygun koşullarda takas ederdim.. (Yazılımsal tuştan nefret ediyorum)
  • Konudan epey uzak kaldım bu aralar işlerden dolayı pek giremedim.Yeni bişeyler varmı ? En son KDZ'ler çıkmıştı sanırım ondan sonrasında yoktum.Yorumlara baktım pek bişey görmedim.

Bu arada LG G4 UI vs çıktı söylentileri var doğru mu ?G2'de kullanılıyor mu kullanan varmı ?Varsa nasıl ?
    Stock VDF için ios status bar linki verebilicek olan varmı ?Birde Transparan Widget varmı ?
    RR 'nin yeni sürümü çıkmış tavsiye eden varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NexusElite -- 10 Nisan 2015; 2:56:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NexusElite

Konudan epey uzak kaldım bu aralar işlerden dolayı pek giremedim.Yeni bişeyler varmı ? En son KDZ'ler çıkmıştı sanırım ondan sonrasında yoktum.Yorumlara baktım pek bişey görmedim.

Bu arada LG G4 UI vs çıktı söylentileri var doğru mu ?G2'de kullanılıyor mu kullanan varmı ?Varsa nasıl ?
    Stock VDF için ios status bar linki verebilicek olan varmı ?Birde Transparan Widget varmı ?

lg g4 ui cıkmadı sadece vıdeolarrı var piyasada.

• b_b_b kullanıcısına yanıt
    valla hocam rom'un linkini bulsam ben deneyeceğim ama ben de link bulamıyorum. sizde var ise paylaşır mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: itsthehallowman

Arkadaşlar Müzik çalar olarak jetaudio plus kullanan varmı aranızda? Uzun zamandır kullanıyorum. Müthiş bir player. Bugün satın aldım. Kurulurken hata verdi. Mecburen iade edip crackli apk kurdum.

@onur4154 Not3 iyidir hocam. Ben olsam uygun koşullarda takas ederdim.. (Yazılımsal tuştan nefret ediyorum)

en iyi player evet güzel bi kulaklıkla telefon walkman a dönüşüyor :) eq ayarlarında yardımcı olurum istersen
  • quote:

Konudan epey uzak kaldım bu aralar işlerden dolayı pek giremedim.Yeni bişeyler varmı ? En son KDZ'ler çıkmıştı sanırım ondan sonrasında yoktum.Yorumlara baktım pek bişey görmedim.

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/themes-apps/d802-lollipop-theme-original-firmware-t3071485

• _OzGuR_1903 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam çok teşekkür ederim :)

Peki Stock L'lerden hangisi daha iyi ? Şuanda sızıntı VDF Stock'tayım hala..
  • şeytan diyor dön lolipoptan cloudyg3 e
  • _OzGuR_1903 kullanıcısına yanıt
    Hocam sizdeki versiyonu ne programin?
    Birde hangi rromdasiniz?
    play store dan sain alip kuruyorum. (ver. 5.3.1) -24 hatasi veriyor. Apk olarak netten bulduklarim 5.3.1 de kurulamiyor. Ama 5.2.2 apk kuruluyor.

• quote:

Eyvallah hocam çok teşekkür ederim :)

Peki Stock L'lerden hangisi daha iyi ? Şuanda sızıntı VDF Stock'tayım hala..

v30d kullanıyorum bu modlarıda üstüne kurdum bence en stabil ve en güzel rom.
  • quote:

Orijinalden alıntı: itsthehallowman

Hocam sizdeki versiyonu ne programin?
    Birde hangi rromdasiniz?
    play store dan sain alip kuruyorum. (ver. 5.3.1) -24 hatasi veriyor. Apk olarak netten bulduklarim 5.3.1 de kurulamiyor. Ama 5.2.2 apk kuruluyor.

5.0.1 kullanıyodum ben
  • Play store 5.4.11 versiyonu çıkmış dün. Onu kurunca tekrar satın aldım. Kuruldu bu kez. Amaa eklentileri ayrıca ücretliymiş. İptal ettim bende :))

Yeni Play store apk burda :

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=59998904

@ Eufloria : Ben uydum şeytana :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsthehallowman -- 10 Nisan 2015; 14:33:47 >
  • 
Sayfa: önceki 24842485248624872488
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.