Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (235. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.695.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nighteyes

O seçenek yok evet kaldırmışlar romdan , Yankı meselesini arada sıkıştırıyorum mesaj olarak ama bir hareket yok daha bekliyoruz artık .

Uzulerek romu degistiricem canli tv acmiyor rom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

quote:

O seçenek yok evet kaldırmışlar romdan , Yankı meselesini arada sıkıştırıyorum mesaj olarak ama bir hareket yok daha bekliyoruz artık .

Alıntıları Göster
    ART bu romdamı sorunlu yoksa g2 demi sorun yapıyor g pro 2 de düzgün çalışıyomudur acaba merak ettim ellaamm

• Arkadaşlar bu aroma Installer ne oluyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: sarac

ART bu romdamı sorunlu yoksa g2 demi sorun yapıyor g pro 2 de düzgün çalışıyomudur acaba merak ettim ellaamm

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar " G pro 2 " romunu kurdum ama mobil ağ yok..! sinyal yok.. sorun ne olabilir acaba.. yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

quote:

Canlı tv den kasıt ne
  • Gökşen PASLI G kullanıcısına yanıt
    canlı tv ızlıodum tvgo ıle
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Tv go Plus , marketteki ismi bu mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nighteyes -- 9 Mart 2014; 22:21:50 >
  • Nighteyes kullanıcısına yanıt
    tvgo ıdı plus varmıydı yokmuydu sonunda hatırlayamadım :) yapımcısı turk
  • Cyanogen m4 den selam

Murat Kılıç yapmış evet , Program açılıyor dostum ? Adaway varsa ondan program kendini kapatıyor , adaway dan host dosyasını normale çektim şuan açık program ..
  • Legend. kullanıcısına yanıt
    bır bır kaybedıyor gpro2 kullanıcılarını
    bende 10f ye gerı donuyorum dorı 1.6 ıle kullanırım.. dorı nın 1.6 sının lınkı kalkmıs heralde ılk sayfadan onların toplu oldugu bı lınk vardı onu verebılırmısn
  • Nighteyes kullanıcısına yanıt
    bende adaway yoktu telefonun root duzgun degıldı belkı ondan hata verıyordu neyse artık 10f yı yukledım bıle 10f ıle beklerız gpro2 v3 u :)
  • quote:

bende adaway yoktu telefonun root duzgun degıldı belkı ondan hata verıyordu neyse artık 10f yı yukledım bıle 10f ıle beklerız gpro2 v3 u :)
    YANKI SORUNU İÇİN

Aşağıdaki kodu system/build.prop dosyasının sonuna ekleyip, chmod u rw-r-r- yapın. En son restart atın. Ben de işe yaradı. Deneyip sonuçları paylaşın lütfen.
    persist.audio.handset.mic.type=digital 
    persist.audio.dualmic.config=endfire
    persist.audio.fluence.voicecall=true
    persist.audio.fluence.voicerec=false
    persist.audio.fluence.speaker=false
    http://www.dorimanx.com/LG/
  • LoRd1N L kullanıcısına yanıt
    Yankı da bir yere kadar ama ısınma ve sarj süresi yüzünden vazgeçtim. Düzeldiği zaman geri yüklerim.
    10f yı kurdum sım kartı gormedı ne yapcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydoganaykanat

Merhaba @Legend. kardeşim.

Root ve Rom atma olayını biliyorum. HTC Desire X ile farklı farklı romlar tecrübe ettim. Ancak o telefon alt seviye bir telefon olduğu için performans artışı amacıyla kuruyordum ve işe yarıyordu.

Şimdi ise G2'de kitkat tecrübe etmek istiyorum. Ama istediğim senin de konunun başında belirttiğin gibi G2'ye has tüm özellikleri kullanmak da istiyorum. Çünkü kamera modlarına kadar hepsi çok işime yarıyor. Hemen hemen hepsini kullanıyorum.

Bu yüzden G Pro 2'nin port romunu kurmayı düşünüyorum. Knock Code vs özellikleri de kullanmaya başlayabilmek için.

Ama eğer Türkiye'deki 4.4.2 güncellemesi gelince knock code vsde eklenirse rootu kaldırıp orjinal g2 türkiye romuna dönebilecek miyim?

Not: G Pro 2 port XDA sayfası için linki yanlış yönlendirme yapmışsın sanırım. Doğrusu bu olacak sanırım

Tabiki flashtool ile TR için çıkan dosyayı yüklediğin zaman eski komple silinir yeni TR rom yüklenir

• quote:

10f yı kurdum sım kartı gormedı ne yapcaz

Sim kart tak
    cıkartıp taktım zaten
    O zaman portlu olanı kuruyorum :D TR güncellemesini beklersem telefon eskiyecek :D Teşekkürler @Legend. :)
  • 
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.