Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2336. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.721.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23342335233623372338
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tarlabasi

Stock Lollipop recovery'yi siliyor mu arkadaşlar?
    Root yemedi.Tuşlarlada giremiyorsun.

güç tuşu + ses kısma ile giriliyor
  • tarlabasi kullanıcısına yanıt
    güç tışu+ses kısma lg logosu gelir gelmez tuşları bırak tektar güç tuşu+ses kısma
  • Kernel Panic kullanıcısına yanıt
    sanırım busybox kurmak lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: azim_47

güç tışu+ses kısma lg logosu gelir gelmez tuşları bırak tektar güç tuşu+ses kısma

galiba recovery'yi silmiş.İşe yaramıyor arkadaşlar.Bi şekilde rootlayıp tekrar recovery kurmak lazım.
    bende stock lollipop kurdum silinmedi
  • quote:

bende stock lollipop kurdum silinmedi

Silinmiyor.Fakat tuşlar işe yaramıyor. adb komutlarıyla ancak girebiliyorsun.
    Bu işlemden sonra Erase data seçeneği geliyor.Ses kısma+açma ile yes'e gel power ile seç.Daha sonra tekrar aynı işlemi yap recovery'e giriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kernel Panic -- 19 Mart 2015; 10:09:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

Hocam bende de 20cxx yaziyo 3 kez kurmama ragmen en az 30 defa wipe yaptim bu sorun devam ediyo sorun cikariyo telefondan dosya silemiyorum artik telefondan da pc ye atamyorum. Bunu kurmadan once ota guncellemeli 20c Turkiye kullaniyordum

Önce bunu flashlayin üzerine romu flashlayip deneyin

https://mega.co.nz/#!VR1QxIQC!LRCLWMYV4IQRF2TVACGbr1Fa42XTJkVuXYwxTrKJ-U4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kernel Panic

Bu işlemden sonra Erase data seçeneği geliyor.Ses kısma+açma ile yes'e gel power ile seç.Daha sonra tekrar aynı işlemi yap recovery'e giriyor.

Değiştirmişler demek ki :)
    Eskiden 5 defa basınca recovery'ye giriyordu.Şimdi onay verince giriyor demek ki.Eyvallah hocam.Riske atmak istemedim.Komutlarla girdim.Halletim sağolasın.
  • tmm hocam bide öyle deneyim haber ederim sonucu
  • Entresan şekilde benim radyo ses vermiyor acaba ses yükseltme ile ilgili işlemden kaynaklanmış olabilir mı düşünüyorum @blacktechtonix in paylaştığı ses yükseltme modlarını flashlayan oldu mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Eufloria

pil hızlı bitiyor gibi bir hisse kapıldım

Evet doğrudur hocam kernel optimizasyonu gerekiyor. Stock kernel standart yüksek performans modunda pil kullanımı fazla

• @grolof abimiz var 60 kusurlerde

• Dungeon hunter 5..

Doktor oyunun on bellegini sildim suan sikinti kalmadi...

• quote:

quote:

galiba recovery'yi silmiş.İşe yaramıyor arkadaşlar.Bi şekilde rootlayıp tekrar recovery kurmak lazım.

Yok hocam bende de root yoktu, recoverye korkarak girdim insallah hard reset atmaz diye de recoverye girdim ve supersu.zip flashladim, suan hersey sorunsuz. Yavas sarjda olmasa keske ama stok lollipopda olu insallah

• Stok lollipopda ben recoverye guc+ses kisma ile girdim?

• Ben CM12 kullanıyorum Android 5.0.2

Başka kullanan var mıdır acaba?
  • Moborobo gibi pc uygulamarına MTP modu ile bağlanmıyor PTP resim gönder modu ile bağlanıyor.

Kamera modları ekran görüntüleri.1080p 60 Fps var

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kernel Panic -- 19 Mart 2015; 10:33:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

@grolof abimiz var 60 kusurlerde

69
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

quote:

Yok hocam bende de root yoktu, recoverye korkarak girdim insallah hard reset atmaz diye de recoverye girdim ve supersu.zip flashladim, suan hersey sorunsuz. Yavas sarjda olmasa keske ama stok lollipopda olu insallah

Aynen hocam.
    Hard reset ekranında beş defa basınca recovery'ye atmayınca korktum hard reset atacak diye bende sistem açıkken komutlarla girdim
    Arkadaşların söylediği gibi ilerletince de giriyormuş.

• 
Sayfa: önceki 23342335233623372338
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.