Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2335. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.696.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23332334233523362337
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bende de 20cxx yaziyo 3 kez kurmama ragmen en az 30 defa wipe yaptim bu sorun devam ediyo sorun cikariyo telefondan dosya silemiyorum artik telefondan da pc ye atamyorum. Bunu kurmadan once ota guncellemeli 20c Turkiye kullaniyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_92 -- 19 Mart 2015; 8:41:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurulum sorunsuz oldu. super su yuklemede sorun yok. DPI degistirilebiliyor. vodafone uyglamalari kaldirilabiliyor. boot animasyon degistirmede sorun yok.

Yazilim bilgilerinde program versiyonunda gecilen roma gore 10b,20c veya 30a yaziyor ve her cihazda ayni degil. suan gorulen tek farklilik bu

• Ses çıkışı cidden sağlam, bass ve tizleri daha güçlü, midler daha dengeli. Ayrıca whatsappten mesaj gelince arkadaki ledin de yanıp söndüğünü fark ettim çok hoş

• Radyoyu deneyen oldu mu bende çalışmadı ses gelmiyor ne kulaklıktan ne dışarıya

• xperius kullanıcısına yanıt
    evet 1900 mah yazıyor
  • radyoda sorun yok calisiyor

• espesito kullanıcısına yanıt
    radyo çalışıyor hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasak_ask3434

Kurulum sorunsuz oldu. super su yuklemede sorun yok. DPI degistirilebiliyor. vodafone uyglamalari kaldirilabiliyor. boot animasyon degistirmede sorun yok.

Yazilim bilgilerinde program versiyonunda gecilen roma gore 10b,20c veya 30a yaziyor ve her cihazda ayni degil. suan gorulen tek farklilik bu

Bende 30a yaziyor.
    Vodafone boot animationu nasil kaldiriliyor

• stock d802 lolipop yukleyen arkadaslar rom nasil gecmeye degermi şu an 20c stok romdayim

• azim_47 kullanıcısına yanıt

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• quote:

Orijinalden alıntı: iAndroid

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Normal?

• r

• iAndroid kullanıcısına yanıt
    apk ismi ne hocam bide ordan bakayım
  • pil hızlı bitiyor gibi bir hisse kapıldım
  • azim_47 kullanıcısına yanıt
    Battery monitor widget hocam. 1900 gösterse bile test ettim sorunsuz 3000mah'a kadar şarj oluyor

• iAndroid kullanıcısına yanıt
    cpu-z yanlış gösteriyor heralde,battery monitor widgette 3000 mah.
  • Stock Lollipop recovery'yi siliyor mu arkadaşlar?
    Root yemedi.Tuşlarlada giremiyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Orijinalden alıntı: DADAŞ2500

Hocam sizin verdiğiniz g3 boot animation yukledim animasyon değişti ama ses aynı kaldı.Sesi değiştirebilme imkanımız var mı?

Açılış/Kapanış Sesiyle birlikte Bootanimation değiştirmek için

1.G_Flex2BootAni_sound
    2.G3_BootAni_sound

Hocam tek bunu flaslamak yetiyor degil mi? tekrar botanimation a gerek yok degil mi?

• Xposed kurmak için xposed-arm-20150308 yüklemeyin LgSmartCover durdu hatası veriyor.

Bu servisleri titanium backup ile dondurup sonra kurun deniliyor.
    LG weather, LG smartcover, Lgweathertheme, Lg weather service

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-international-lollipop-stock-g2-d802-t3058129/page22

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kernel Panic -- 19 Mart 2015; 9:57:06 >
  • 
Sayfa: önceki 23332334233523362337
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.