Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2327. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.716.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23252326232723282329
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jinjin

OTG kullanmak ve bu sayede Internal Memory de WIPE yapmak en azından temel versiyon değişikliklerinde daha sağlıklı olur.

teşekkürler. ben en iyisi otg kablosu alayım
  • S A M C R O kullanıcısına yanıt
    Anlamaz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: xperius

Anlamaz hocam
    sk lolipopu yükleyen arkadaşlar kamera olayı nasıl kore romu gibi berbat mı acaba şu an indiriyorum çok ağır inizyor sabah anaca iner
  • quote:

Orijinalden alıntı: viranufuk

ooo galiba lolipop gelmiş konu popüler olduğuna göre 3 sayfa geriye gittim 30a portlanmış yüklüyen arkadaşlar kamera olayı nasıl bendeki xcamı bunda kullanabilrimiyiz 4k slow mo warmı

Alıntıları Göster
    Şaka maka konu aylardan beri popülerler listesinde. Galiba forumun en baba konusu bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: xperius

Anlamaz hocam

Sağolun hocam. Bir arkadaşım demişti de lg lerde de samsunglardaki gibi sayaç var falan demişti korktum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TırnakMakasındaKiZincir

Şaka maka konu aylardan beri popülerler listesinde. Galiba forumun en baba konusu bu

Telefon efsane olunca

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simple'dan sonra kaymak gibi geldi

0 bug, %100 performans... Tek kelimeyle müthiş!
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

quote:

Orijinalden alıntı: TırnakMakasındaKiZincir

Telefon efsane olunca

Alıntıları Göster
    tam resmi bir güncelleme değil ama , yinede hepimize hayırlı olsun:)

kurdum. şimdilik gayet iyi. problemler çıkarsa yazacağım.

• kamera olayı nasıl lg bacuptan yedeği geri yüklüyebilirmiyiz
  • Hocam weather uygulaması hangisidir? Birde alt sanal tuşları nasıl gizlediniz?
  • S A M C R O kullanıcısına yanıt
    Yok hocam gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz
  • ByAliTR kullanıcısına yanıt
    aynen hocam bekliyoruz bende şu an indiriyorum diğer portlanan romları kurmadım bunu kuracam gibi inşallah kamerada problem yoktur xcamın kamersaını yükleriz heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

Romu yukledim, supersu'ya swipe to install dedim fakat root yok ne yapmam lazım

bu zip de forumber 10c zip gibi autoreci falan kaldırıyor mu yoksa ? Eğer kaldırıyorsa çok kötü

quote:

Orijinalden alıntı: tahirozgun

There is no SU binary installed, and Supersu cannot install it. İf you upgraded to android 5.0 you need to manually re-root consult the relevant forums for your device diye hata veriyorsupersu ya tıklayınca

Arkadaşlar çözümü buldum. Telefonu kapatıp recovery mode a girin. (Power+ses kısma LG logosu çıkınca ikisini bırakıp yine power+ses kısma) Factory reset falan der yes diyin 2 defa korkmayın format atmıyor. Recovery mode a giriyor. Recovery mode da wipe cache ve wipe dalvik yapın tekrar supersu yu flashlayın. Ben böyle yaptım ve şu an rootlandı telefon.

• quote:

kamera olayı nasıl lg bacuptan yedeği geri yüklüyebilirmiyiz

Hocam kamera olayı dediğin?

@carttman

Xposed yuklemen lazim navbar icin. Sonra markette UDN uygulamasini aratin, icinde bi duzine navbar secenegi var, swipe ile aktif hale getirebiliyorsunuz navbari, xposed bu yuzden vazgecilmez oldu benim icin xposed kurmadan once Titanim Backup ile Smartcover'i kaldirin yalniz, yoksa problem olur. Xposed linkleri XDA'da var, twrpden yukleyebilirsin.

Weather widget'i "Weather & Clock Widget" uygulamasindan. Xposed falan gerek yok direk marketten kurabilirsin.

• kamerası iyi çekiyormu bide 4k slow mo. varmı odak sorunu düzelmişmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahirozgun

There is no SU binary installed, and Supersu cannot install it. İf you upgraded to android 5.0 you need to manually re-root consult the relevant forums for your device diye hata veriyorsupersu ya tıklayınca

Romu kurduktan sonra supersu.zip flashladınız mı?
    Cihaz açıldıktan sonra marketten supersu kurup güncelleyin..

• Çok sağolun :)
    Hemen deneyeceğim :)
  • quote:

kamerası iyi çekiyormu bide 4k slow mo. varmı odak sorunu düzelmişmi

Odak sorunu zaten diger portlu Simple romunda da gitmisti, yani daha iyi odaklama.

Ama diger dedigin ozellikler yok... Her sey Kitkat ile ayni kamerada teknik olarak.

• cloudy el atsin bakalim hele

• Bahsettiğiniz rom hangisi mobilden bulmak zor oluyor da alıntılayip link atar mısınız

• 
Sayfa: önceki 23252326232723282329
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.