Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2303. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.708.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23012302230323042305
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xperius

Twrp recovery e girdiğinizde verdiğim bootloader ı telefona yada usb otg nize atın wipe işlemlerini yaptıktan sonra önce bootloader ı kurun sonra rom en son da patch
    http://www.dorimanx.com/LG/default-kernels/KK-20H-D802-BOOT-LOADER.zip

tamamdır hocam hallettim recolvery için tuş kombinasyonu ses kısma + güç ---> ses açma + güç oluyor deneye deneye buldum ve bootloaderi kurdum şimdi açıldı.yardımlarınız için teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: itsthehallowman

Whatsapp 'ı kaldırıp marketten yeniden yükleyin.. eski mesajları geri yüklememizi istermisiniz gibi bişey soruyor. Resimler gelmiyor bildiğim kadarıyla ama yazışlamalar geliyor.

Bu arada whatspp 'ın sesli görüşmesini denedim az önce.. 3g de Ses gecikmesi oluyor az bişey. Wifi da normal telefon gibi.. Bazen ses yankı yapıyor.. Baya rahatsız edici olabiliyor bu durum. bi kaç düzeltmeyle adam olur bu..

İşte o yedekler telefon hafizasindaki whatsapp klasorunde bulunuyordu ve benim o klasör silindi.

Arkadaşlar Stock Lp v1.2 de xposedi nasil kullanabilirim.başaramadım bir türlü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam srkrom da sebeke sapitmasi oldumu sizdede hersey guzeldi bir anda surekli sebeke gidip gelmeye basladi

Yok hocam gayet normal benim

• yılmaz058 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım o yedeği senin telefonundan değil server'dan alıp geri yükleme yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizkadarderin

Arkadaşlar bu soruna ilişkin adreste bişeyler paylaşılmış ama dil sorunu yüzünden pek anlayamadım, bi arkadaş bi gözatarsa çok makbule geçer. Yapılacak bişey varsa başkaları içinde faydalı olur.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2769770
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

bunu nasıl başardın ? bende geçen ay twrp kurcalarken böyle yaptım stock rom atıp garantiye gittim ekran değiştiler geçmiş olsun..

• xperius kullanıcısına yanıt
    Eğer mobil ağı 2g/3g otomatik ise bulunduğun ortama göre sıkıntı yaratabilir. Direk 2g ye veya 3g ye al bakalım sorun düzelicekmi.

• itsthehallowman İ kullanıcısına yanıt
    Whatsappi silip bellekten dosyayi da silin. marketten geri yukleyin whatsapi bakalim soracakmi?

• carpediem81 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam sevindim sorunun çözülmesine :)
  • Hocam sadece 2g yada 3g olarak ayarladığımdada sorun devam ediyordu yeniden başlattığımda ilk 5 dakika herşey normal sonra kopmaya başlıyor.
  • Şuan bende de bi sapıtma var srk1.02 deyim. acaba 1.01 fixinimi yüklemek gerekli???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzhanKbS -- 14 Mart 2015; 22:38:18 >
  • OzhanKbS kullanıcısına yanıt
    Benim anlamadığım şey 3 gün boyunca gayet güzeldi ne olduda bir anda sapıttı stock rom yükledim herşey normal
  • xperius kullanıcısına yanıt
    Patch_FixSignal_G2_d802.zip
    for the LG G2, by blacktechtonix
    https://www.androidfilehost.com/?fid=95916177934535974

şunu yükledim şimdilik sorun düzeldi gibi :)) bende 5 gündür kullanıyordum, xposed yükleyince stabilite sıfıra düştüydü yeniden wipeleyip yükledim daha yeni, şebeke sıkıntısı olunca şaşırdım.
    Umarım düzelir hocam :) acaba SRKROM_LP_V2.0 kuran varmı nasıl acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: petro24

quote:

Orijinalden alıntı: Waterkill

quote:

Orijinalden alıntı: petro24

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nate Dogg

Ne zamandir soyluyorlar android cihazlarda bedava internet diye. Sehir efsanesimi yoksa varmi harbiden

hocam gerekenler:android telefon ve kontorsuz turkcell hattı

Tamamsa özel mesaj atın dosyaları size göndereyim deneyin.Arkadaşlar da bilgilenmiş olur.Bana inanan yok

inanma konusunda sıkıntı yok.sıkıntı bu işi para karşılığında yapman(ki kesin güvencesi olmayan bir iş) Buranın paylaşımcı bir forum olduğunu hatırlatıp şansını başka sitelerde aramanı tavsiye ediyorum

Arkadasim bilip bilmeden bilgisizce neden konusuyorsun?Ben servere belirli bir miktar para oduyorum.Nasik ucretsiz dagitayim? Ha bedava olsaydi emin ol suan herkese dagitmistim.Iyi gunler.

Dün gelmişsin bilgisizce tabirini kullanıyorsunÜcret kısmını o zaman forumda açıkça ifade et.Yaptığın şey apn işi ki bunu bilmeyen yok.Hangi serverden bahsediyorsun?Turkcell aptal bir akıllı sizsiniz öyle mi?Servermiş?
    Neyse bu sayede forumdaki arkadaşları uyarmış oldum.

Troidvpn ile baglaniyosa ona diyodur server diye

Ben yayınlandığı zamandan beri kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım. APN ayarlarını elle yapmıştım, şebeke modunu lte/3g/2g değil de 3g/2g'de kullanıyorum, faster GPS ile bölgeyi Asya ülkeyi Türkiye olarak seçtim gps hızı için, bi yarım saat telefonu sim kartını çıkarıp kullandım, flashladığım modlar sadece Android L navigasyon butonları ve extremebeats v4. Xposed kullanmıyorum şu an lollipopta kullanılmasını da tavsiye etmiyorum sadece stock lg romda değil nexus cihazlardaki saf lollipopta da sorunlara sebep olabiliyor.

• Özlemişim böyle pil sürelerini, tıpkı eski günlerdeki gibi

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Edit: s image olarak düzelttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iAndroid -- 14 Mart 2015; 23:49:54 >
  • quote:

Neye dayanarak dolandirici diyorsunuz bana? Ben zaten islemi yaparim 1-2 gun kullanirsiniz dedim.Bunun neresi dolandiricilik? Bu devirde kim kime 5liraya sinirsiz internet yapiyor? Ayrica kendim parayla aldigim bir seyi niye ucretsiz vereyim? Madem bilmiyorsun bilmediginiz sey hakkinda yorum yapma bari.Vala cok yazik

Isteyen olursa ben ucretsiz yaparim ,daha once yaptimda yapmayada devam ediyorum hersey para degil

• quote:

Orijinalden alıntı: samiluslu43

quote:

Hocam srkrom da sebeke sapitmasi oldumu sizdede hersey guzeldi bir anda surekli sebeke gidip gelmeye basladi

Yok hocam gayet normal benim

Bende de aynı sorun oluştu. Tekrar kurulum yaptim bakalim şimdi normal herşey.

Lollipoplarin arasında bana en az sorun yasatan rom. Ama iste illaki biseyler çıkıyor kullandıkça.

• quote:

Neye dayanarak dolandirici diyorsunuz bana? Ben zaten islemi yaparim 1-2 gun kullanirsiniz dedim.Bunun neresi dolandiricilik? Bu devirde kim kime 5liraya sinirsiz internet yapiyor? Ayrica kendim parayla aldigim bir seyi niye ucretsiz vereyim? Madem bilmiyorsun bilmediginiz sey hakkinda yorum yapma bari.Vala cok yazik

Yazdıklarımı iyi okuyun. Ben size dolandırıcı demedim. Demek ki kendiniz bile yaptığınız işe inanmıyorsunuz ki aklınızda böyle şüpheler kalmış ve anında bu konuda savunmaya geçiyorsunuz. Dolandırıcılık tanımına da bir gözatmanızı tavsiye ederim. Ne olduğu hakkında bilginiz olursa, yaptığınız şeyin bu tanıma uyup uymadığını daha iyi tesbit edebilirsiniz.
    Peki şunu sorayım. Yaptığınız şey nedir, yasal bir dayanağı varmıdır, devamlılığını nasıl garanti ediyorsunuz, bu konunun LG G2 telefonlara rom yüklenmesi ile ne gibi bir alakası vardır? Bunların cevaplarını verin yeter.

Birşey satıyorsanız gidin 2.el bölümünde ne satıyorsanız, kaça satıyorsanız satın.

• quote:

Orijinalden alıntı: iAndroid

Özlemişim böyle pil sürelerini, tıpkı eski günlerdeki gibi

Edit: s image olarak düzelttim

Nasıl kullandığınızı bilmiyorum ama ben full Wifi ile 5 buçuk saat görünce moralim bozuluyor. Minimum 6 saat ekran alıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 23012302230323042305
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.