Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2277. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
18 Misafir (9 Mobil) - 9 Masaüstü9 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.699.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22752276227722782279
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neyse ben yatar, bildiğim tüm şeyleri söyledim... Hiç olmadı forumber zip veya Flash tool ellerinizden öper, kolay gele iyi geceler...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Neyse ben yatar, bildiğim tüm şeyleri söyledim... Hiç olmadı forumber zip veya Flash tool ellerinizden öper, kolay gele iyi geceler...
    Gece gece bi rom yükleyeyim dedim illallah ettirdi, rocevery download mode uçtu bunlara girmek istediğimde Fasboot mode started yazıyo acilen yardımınıza ihtiyacım var
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Telefondan hiçbir türlü yapamıyorum. Çünkü cihazı normal kullanırken twrp ye girdiğimde otg yi okuyordu şimdi okumuyor. Lg flash tool u pc ye kurduğum zaman da 7118 sıra sayısı, mfc90.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı diye bir haya veriyor. İki ucu moklu değnek anlıcağınız. Teşşekkür ederim yinede başka bi pcde halletmek zorundayım galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohshit

Telefondan hiçbir türlü yapamıyorum. Çünkü cihazı normal kullanırken twrp ye girdiğimde otg yi okuyordu şimdi okumuyor. Lg flash tool u pc ye kurduğum zaman da 7118 sıra sayısı, mfc90.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı diye bir haya veriyor. İki ucu moklu değnek anlıcağınız. Teşşekkür ederim yinede başka bi pcde halletmek zorundayım galiba

hangi romu kurmuştunuz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizkadarderin

Gece gece bi rom yükleyeyim dedim illallah ettirdi, rocevery download mode uçtu bunlara girmek istediğimde Fasboot mode started yazıyo acilen yardımınıza ihtiyacım var

recovery mode giremiyomusun hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarac

quote:

malesef her iki moda da giremiyorum ayvayı yedik yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

quote:

quote:

hangi rom yüklüydü hocam şuan telefon nasıl bir pozisyonda

• quote:

quote:

quote:

quote:

hangi rom yüklüydü hocam şuan telefon nasıl bir pozisyonda

Alıntıları Göster
    cloudy 3.0 yükledim hata verdi yeniden başlatınca böyle oldu yeniden başlayınca resimdeki yazılar geliyor

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkadarderin -- 10 Mart 2015; 1:02:41 >

• quote:

cloudy 3.0 yükledim hata verdi yeniden başlatınca böyle oldu yeniden başlayınca resimdeki yazılar geliyor

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

panik yapma cihazı fazlada karıştırma şimdi

• quote:

quote:

mesaj bölümüne geç hocam ordan yardım etmeye çalışayım

• quote:

quote:

quote:

mesaj bölümüne geç hocam ordan yardım etmeye çalışayım

Alıntıları Göster
    Beyler cihazımı en temiz haline nasıl getirebilirim.Çok fazla karıştırdığımı düşünüyorum ve tek bir romda sorunsuzca uzun bir süre kullanmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim ?

• NexusElite kullanıcısına yanıt
    ben de bir ton rom test ettim sonunda stock roma döndüm bıktım buglardan hatalardan kasmalardan yeniden baslamalardan.. stock romdan sonra bir de rootladım suan lollipop gelene kadar bekleyecegim
  • quote:

Orijinalden alıntı: NexusElite

Beyler cihazımı en temiz haline nasıl getirebilirim.Çok fazla karıştırdığımı düşünüyorum ve tek bir romda sorunsuzca uzun bir süre kullanmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim ?

Flash Tool ile kdz rom at tertemiz kullanırsın.Soruların hep açık uçlu dikkat ettiysen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gpro2 portunda micro otg flash çalışmıyor. Telefon sarj olurken hotmail e-postalarima bakmak için tıklayınca hata verip kapanıyor. Lg SmartWorld da Türkiye seçeneği yok. Ben Srkrom yedeğime geri donucem.

• petro24 kullanıcısına yanıt
    İlk günki gibi fabrika çıkışı olur mu ? Farkındayım fakat rom kullanmak güzel oluyor.Sadece bir roma bağlı kalmak istiyorum onuda telefonu en iyi şekilde kullanarak yapmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster58

komple yedeklemiyor oyunların dataları kalıyor telefonun dahili hafızasındaki mp3lerim kliplerim resimlerim ıvır zıvır kalıyor coğu uygulama oyun vs.. çalışmıyor
    ben full yedekten bahsediyorum rom yedeklemeden bahsetmiyorum.

Hocam bende bundan bahsediyorum ben bu şekilde yani twrp üzerinden yedek aldığımda her hangi bir sorunla karşılaşmadım üstelik bu yöntemle zaten internal storage ide yedeklemiş oluyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rezn0v.dll

quote:

Orijinalden alıntı: webmaster58

komple yedeklemiyor oyunların dataları kalıyor telefonun dahili hafızasındaki mp3lerim kliplerim resimlerim ıvır zıvır kalıyor coğu uygulama oyun vs.. çalışmıyor
    ben full yedekten bahsediyorum rom yedeklemeden bahsetmiyorum.

Hocam bende bundan bahsediyorum ben bu şekilde yani twrp üzerinden yedek aldığımda her hangi bir sorunla karşılaşmadım üstelik bu yöntemle zaten internal storage ide yedeklemiş oluyorsunuz

Alıntıları Göster
    Grola an itibari ile V2 sürümü çıkardı mini wiew, çift pencere gibi özellikler eklemiş sanırsam

• Beyler xposed stock lollipoplarda smartcover hava durumu vs bunlarda durduruldu hatasi almamiza sebep oluyodu.Rr 5.3.8 de de ayni sorun var mi acaba ? Var midir bilgisi olan

• quote:

Orijinalden alıntı: NexusElite

İlk günki gibi fabrika çıkışı olur mu ? Farkındayım fakat rom kullanmak güzel oluyor.Sadece bir roma bağlı kalmak istiyorum onuda telefonu en iyi şekilde kullanarak yapmak istiyorum.
    Arkadaşlar acilen yardıma ihtiyacım var yanlışlıkla cloudy 3 F320S versiyonunu yükledim telefonun download ve recovery bölümü göçtü, burdaki talimatlarla download modu geliyor ancak Flash tool ile aşağıdaki hatayı alıyorum yüklenmiyor.

• quote:

Arkadaşlar acilen yardıma ihtiyacım var yanlışlıkla cloudy 3 F320S versiyonunu yükledim telefonun download ve recovery bölümü göçtü, burdaki talimatlarla download modu geliyor ancak Flash tool ile aşağıdaki hatayı alıyorum yüklenmiyor.

Alıntıları Göster
    Grola V2 yi denemeyin sakın romun sahibi vietnam forumunda yazmış
    D8xx serisi desteklenmiyor diyor. Xda da yükleyen birinin recovery ve download modu uçmuş o yüzden yeni sürüm diye çullanıp telefonu heba etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makify -- 10 Mart 2015; 6:29:32 >

• 
Sayfa: önceki 22752276227722782279
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.