Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (219. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
27 Misafir (18 Mobil) - 9 Masaüstü18 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.721.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ayarlar ve çoklu görev yerinden bir ss atabilme şansın var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Xda da ki sayfayı incele orada rom ve patch var.

ordan takip ediyorum bende hocam yaninda KK(kit kat) yazinca tereddut ettim malum milyarlik telefon ideos x5 olsa acimaz denerdim alayini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legend. kullanıcısına yanıt
    Ben oradan ayarlamıştım ilk kurduğumda , ama şuan o seçenek kaybolmuş , bende de yok
  • quote:

Back up tan kaynaklanıyor. Back up almadan yükle.

bencede tekrar 4.2.2 ye dönüp hard reset atıcaz neyse teşekürler ben kit kata çıkacak rootu beklerim daha iyi ne yapalım hard reset biraz beni sıkıntıya sokuyor
  • Vengace V kullanıcısına yanıt

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• quote:

Ayarlar ve çoklu görev yerinden bir ss atabilme şansın var mı?

Bura,
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• quote:

tamamdir dogru indirmisim tesekkur ettim tekrardan yardimlariniz icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vengace -- 8 Mart 2014; 21:14:19 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Nighteyes kullanıcısına yanıt
    Aynen orayı gördüğüme yemin edebilirim hatta 3 tane seçenek var dı orda. Şimdi yok kafayı yicem.

Bir yana kaydır özelliğini ben titanium ile dondurdum acaba ondan mı kayboldu :) sen yaptın mı öyle bir işlem ?
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Nerde aga burası, üst menüsü neresi
    genel ayarlarda uygulamaların altında :D
  • Nighteyes kullanıcısına yanıt
    Ayy ben onu sildim ,

Dur geri alırım inşallah
    Dondurmuştum , şimdi çözdüm geri geldi o bölüm , ondanmış demek ki :D sorun çözüldü :d

Edit: spliti ayarladıktan sonra , dondursakta çalışıyor zaten , dondurmazsak bir yana kaydır arka planda sürekli çalışıyor .,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nighteyes -- 8 Mart 2014; 21:23:09 >
  • Aynen ben de sildiğim yerden geri aldım Düzeldi

• Burası amatör insan kokuyor, daha ekranı ikiye ayıramamalar falan
    Aramada yankı işi bende de oldu demek romdanmış , can sıkıcı oldu bu , karşı taraf kendi sesini duyuyor , aslında komikte oluyor konuşamıyor , pm attım optimus nickine geri dönecek mi bakalım :D
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Anamızın karnından 4.4 G Pro romu ile doğmadık
  • quote:

Aynen ben de sildiğim yerden geri aldım Düzeldi

usta root un benim için acelesi yok.yani rootsuz kullanabilirim bir süre.kitkatı nereden indireyim? anasayfakini indirmeye başladım ama o rootlu imiş. okuduğum kadarıyla rootlu olanlarda birtakım sorunlar varmış.

Stok+Root 4.4.2 Rom : TIKLA /https://mega.co.nz/#!F8...R7yKhWqaAx4RPdhwLc49KRE bunu indirmeye başlamıştım.yanlış ise İPTAL edeyim. dediğim gibi rootun acelesi yok.düzgün ve hızlı çalışsın yeter kitkat yeter.

Valla Cloudy den şaşmamak lazım :) adam en güzel romları çıkartan kişi şuanda...
    Bir de sanal tuş gizleme olaylarında bişi farkettim Notifyer+, missed it gibi programlar kullanınca sanal tuşlar gizlenmiyor bir türlü... Bu da forumun bilgi bankasına eklensin :)
  • Azil48 kullanıcısına yanıt
    Ben kullandım problem yok kurabilirsin. Root olmasından kaynaklananda seni rahatsız edecek bir şey olmaz. Kullan yani rootlu.
  • 
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.