Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.722.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21582159216021612162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler lolipop romdan sanki vodafone az çekiyor ya var mı böyle bir problem yaşayan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Orijinalden alıntı: ayu143

Arkadaşlar Bu Lg g2 VS980 versiyonlarına D802 romları yüklenebiliyor mu?

Yüklenmiyor, fakat mesela Cloudy'nin ROM'ların her modele yüklenebiliyor.

Saolun hocam peki miui kurulabiliyor mu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Arkadaşlar Bu Lg g2 VS980 versiyonlarına D802 romları yüklenebiliyor mu?

Yüklenmiyor, fakat mesela Cloudy'nin ROM'ların her modele yüklenebiliyor.

Saolun hocam peki miui kurulabiliyor mu?

Alıntıları Göster
    En iyi XCam ayarı nasıl olmalı?

• quote:

Orijinalden alıntı: cadde19

Beyler lolipop romdan sanki vodafone az çekiyor ya var mı böyle bir problem yaşayan

Benim sebekede hicbir sorun yok hocam.

Bir de arkadaslar lollipop'a gectikten sonra Turkce sarkilarin bilgilerindeki karakterlerde sorun oldu, ş'ler falan garip garip gozukuyor... Isin kotu tarafi lollipopda muzik bilgilerini degistirme olayi kalkmis stock playerdan, Musixmatch'de de karakter sorunundan olacak gozukmuyor sarkilar. Var midir bunun cozumu?

• Uygulama Xcam LG uygulamasi, gelistiricisi tarafindan dizayn edilmis bu arayuz. Alttaki pastellik 13MP modunda oldugundan 10MP yapinca duzeliyor.

• CNDMN kullanıcısına yanıt
    hocam bildirim cubuğunu nasıl kişiselleştirdiniz?
    Xposed hata veriyor da bende..
  • Hocam şebeke aynen böyle çekim gücü en kötü olan avea bile burda full çekiyordu daha bugün geçtim vodafone a ama şu anda çekim gücünde problem var ya rom da ya operatör de bende anlamadım
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadde19 -- 14 Şubat 2015; 16:04:40 >
  • Hocam bende durum bu, merkeze de pek yakin sayilmam ama Kitkat'da da boyleydi zaten.

Yagmur falan varsa ondan etkilenebilir sebeke gucu.

Belki de yeni tasindiginiz icindir. Zaman icerisinde duzelir bence

Ben de Vodafone kullaniyorum bu arada. Geceli hayli oldu...

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Primarch -- 14 Şubat 2015; 16:13:16 >

• Olabilir hocam bakalım bekleyelim biraz düzelir belki

• Arkadaslar lolipop romdayim fakat recovery acilmio uctu mu yeni versiyon geldi mi 1.2 bide bu sarj daki simsek isreti gitmiyor niye bole

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahaka7741 -- 14 Şubat 2015; 16:26:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carttman

Xposed değil hocam, yama ile kişiselleştirdim.

iOS style status bar:https://mega.co.nz/#!Y5FTwSiY!i7_yft2-_Yy9diNJuJwHFbrJ9i3qR68b7t6VvZEVG94
    Android L navbar:https://mega.co.nz/#!x1NSmapA!ZprLI6BSWcKJwVkJ1KFVMdOudYy65bOiTt_l51f7pfo

• quote:

Orijinalden alıntı: CNDMN

quote:

Orijinalden alıntı: carttman

Xposed değil hocam, yama ile kişiselleştirdim.

iOS style status bar:https://mega.co.nz/#!Y5FTwSiY!i7_yft2-_Yy9diNJuJwHFbrJ9i3qR68b7t6VvZEVG94
    Android L navbar:https://mega.co.nz/#!x1NSmapA!ZprLI6BSWcKJwVkJ1KFVMdOudYy65bOiTt_l51f7pfo

Hocam bunun internet hızı olmayanı var mı ? batarya yüzdesiyle karııyor hoş durmuyor. Yüzdeyi kaldırınca da göremiyorum ne kadar gittiğini. Yada eskiye dönüş zipi falan varsa sevinirim

• petro24 kullanıcısına yanıt
    hocam paylaşmış olduğunuz ses patch dosyasını bende denedim olmadı harfi harfi dediğinizi uyguladım gene olmadı diğer yükleyen arkadaşlarda sorun yaşamış kurdum hiç bir şekilde ses çıkmadı telefondan romu en baştan kurdum tekrar
  • quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

hocam paylaşmış olduğunuz ses patch dosyasını bende denedim olmadı harfi harfi dediğinizi uyguladım gene olmadı diğer yükleyen arkadaşlarda sorun yaşamış kurdum hiç bir şekilde ses çıkmadı telefondan romu en baştan kurdum tekrar
    Arladaşlar Lolipop Rom kurmaya değermi herhangibi bir günlük kullanıma engeli varmıdır ? Cloudy g3 2.2 den geçecegim sorunsuz ise çok met edildi performansı gerçekten :) Veya 1 2 versiyon daha gelişmesinimi beklesek
  • https://mega.co.nz/#!o1dWXKoI!wr5MFpE51tHcsMowLBLHg2ppQ-PXPR-GmlGpzi7VLcc

Hocam, birde bu var ios style olarak, ama denemedim ben. Denedikten sonra ne oldugunu yazar, ya da ss atarsaniz sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CNDMN

https://mega.co.nz/#!o1dWXKoI!wr5MFpE51tHcsMowLBLHg2ppQ-PXPR-GmlGpzi7VLcc

Hocam, birde bu var ios style olarak, ama denemedim ben. Denedikten sonra ne oldugunu yazar, ya da ss atarsaniz sevinirim.

Hocam hepsini denedim. Stock da yok yüzdesiz de yok. Saçma sapan vietnamca yazılar falan geliyor bildirim paneline. Romu tekrar flashlıycam artık başka çare yok zaten nav bar lollipop hoşuma gitmiyor stock olarak daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Orijinalden alıntı: tarlabasi

quote:

Orijinalden alıntı: petro24

Hocam bu dediğiniz reset atma olayı bende hiç olmadı.İlk andan itibaren kullanıyorum romdan çok memnunum.
    Kullanılan bazı uygulamalar yapıyor olabilir

üstat sadece whatsapp kurulu cihazda bile günde iki defa restart yapıyor.Mevcut forumda da bunun ile ilgili bir çok şikayet mevcut.Sende yapmıyorsa tadını çıkarmaya bak :)

Restart sorunu yaşamamak için mümkünse otg ile yükleme yapıp internal storage dahil wipe yapıp kurulum yapın üzerine de recovery den hic bir şey kurmayın. Tecrübe ile bu sonuca vardım hocam

Ben daima bu şekilde kurarım hocam. Dediğim gibi yıllardır ilk defa bu romda restart ile karşılaştım. Cihaz çok zorlandığında atıyor dikkat ettim. Şimdilik resmi güncelleme çıkana kadar beklemedeyim. Benim için bir demo bir beta ayarındaydı.
    Şuan ResurrectionRemix 'deyim. Stock çıkana kadar kalıcam. 1 ay kullanıp bırakmıştım. Kullanmayalı çok gelismis. istediğim herşeyi veriyor. Aosp romlari oldum olası severim. Birde Lollipop olunca tadından yenmiyor. Bir süre bundayım :)

• quote:

XDA forumunda bulduğum en iyi ses yükseltme dosyaları kulaklık bluethot ve spekar recoveryden rom yükler gibi zipli dosyayı açmadan direk flaslayın farkı görüceksiniz

NOT: stock lolipopdada çalışıyor denendi sıkıntı yok

https://mega.co.nz/#F!oIQ1TL4R!WOzizL8Me2M8mADhNPAC-g

edit:bluetooth 80.zip 2 kez yüklenmiş birini indirsenizde olur aynı dosya çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djvietnam -- 14 Şubat 2015; 18:15:23 >

• quote:

Atladığınız bir yer var herhalde.Dün itibari ile hem ben hem de yasin92 arkadaş kullanıyor sorun yaşamıyoruz.yetkileri verdiniz değil mi?dosya bu şekilde olacak

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• quote:

XDA forumunda bulduğum en iyi ses yükseltme dosyaları kulaklık bluethot ve spekar recoveryden rom yükler gibi zipli dosyayı açmadan direk flaslayın farkı görüceksiniz

NOT: stock lolipopdada çalışıyor denendi sıkıntı yok

https://mega.co.nz/#F!oIQ1TL4R!WOzizL8Me2M8mADhNPAC-g

edit:bluetooth 80.zip 2 kez yüklenmiş birini indirsenizde olur aynı dosya çünkü

Alıntıları Göster
    lolipop için ufak lolipop navbar kareye fln dönüştürüyor artı status barı yamultan varsa düzeltirhttps://mega.co.nz/#!x1NSmapA!ZprLI6BSWcKJwVkJ1KFVMdOudYy65bOiTt_l51f7pfo recoveryden direk flashlasyın
    diğer romlar için değil lollipop rom için

• 
Sayfa: önceki 21582159216021612162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.