Bildirim
LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2148. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü,
3 Mobil

Giriş
-
Ekran kapalı iken arama geldiğinde 1, 1 buçuk saniye bildirim ışığı yanmasına rağmen ekran sonradan açılıyor. Sizde yok mu bu sorun?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Todo al Blanco
bende %10 ilerlemiyor kurarken.neyse başka bahara...
Bekle biraz aroma Ekranında ilerlemesi lazım 1 dakika kadar bende bekledim %10da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: unique5555
D802 icin FlymeOS 4.1.2r beta sürüm cıkmıs l. Eminim superdir
link alabilir miyim yükleyeyim hemen, şuan 3,84 sürümdeyim -
quote:
Orijinalden alıntı: macorono34
quote:
Orijinalden alıntı: korkusuz9
aynen denicem ben bakalım birazdan :D
Ben denedim çalışıyor ancak recoveryden değil root explorer ile kendin /system/framework/ içine atman lazım. Ve sadece framework-res.apk diğer dosyaya gerek yok
Hocam bende dediğiniz yaptım ama Lg losu geldi etrafında ışık dönüyor ve led turkuaz ve yeşil yanıp sönüyor böyle kaldı ne yapmalıyım? -
quote:
Orijinalden alıntı: #Ramazan
Ekran kapalı iken arama geldiğinde 1, 1 buçuk saniye bildirim ışığı yanmasına rağmen ekran sonradan açılıyor. Sizde yok mu bu sorun?
Hayir yok hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: ozqur35
quote:
quote:
Ben denedim çalışıyor ancak recoveryden değil root explorer ile kendin /system/framework/ içine atman lazım. Ve sadece framework-res.apk diğer dosyaya gerek yok
Hocam bende dediğiniz yaptım ama Lg losu geldi etrafında ışık dönüyor ve led turkuaz ve yeşil yanıp sönüyor böyle kaldı ne yapmalıyım?
Bunu yaptigimizda ne oluyor? Calisiyor mu xposed
quote:
Orijinalden alıntı: xperius
Benimde başıma geldi ilk kurduğumda iki defa reset attı sonra cihazı kendim yeniden başlattım düzeldi dün geceden beri hiç bir sorun yok.
Eyvallah ustam deneyelim bakalim
Hayır hocam tuşları orjinal boyuta çevirmek için ancak bende çalışmadı nedense yada yanlış bir yöntemle yapmış olabilirim -
quote:
Orijinalden alıntı: xperius
Benimde başıma geldi ilk kurduğumda iki defa reset attı sonra cihazı kendim yeniden başlattım düzeldi dün geceden beri hiç bir sorun yok.
Eyvallah ustam deneyelim bakalim
Lolipop romda fener goremedim kaldirilmis galiba.
-
Hocam şu yaptiginiz zulümden baska birsey degil, mesajinizi lutfen duzenlermisiniz rahatsiz ediyor cunku insani
quote:
Orijinalden alıntı: ozqur35
quote:
quote:
Hocam bende dediğiniz yaptım ama Lg losu geldi etrafında ışık dönüyor ve led turkuaz ve yeşil yanıp sönüyor böyle kaldı ne yapmalıyım?
Dostum kısır döngüye girdi ise yeniden rom kurman lazım. /system/framework/ root explorer ile ben buraya attım sorunsuz çalıştı hatta bir arkadaş daha yapmıştı.
Not:Sadece framework-res.apk yi atacaksın diğerini atma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macorono34 -- 12 Şubat 2015; 19:18:12 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Grimwood
Hocam şu yaptiginiz zulümden baska birsey degil, mesajinizi lutfen duzenlermisiniz rahatsiz ediyor cunku insani
Nolfu anlamadim
Ne yaptın hocam. Kaldırın lütfen şu alıntıyı. sayfa açılmıyor.. -
quote:
Orijinalden alıntı: 16asd208
quote:
Orijinalden alıntı: Grimwood
Nolfu anlamadim
... hörekesi oldu
Arkadaşlar lg g2 ye Türkiye resmi lollipop romu geldi mi acaba? Ben hala 4.2.2 deyim.
quote:
Orijinalden alıntı: ALBAY
Arkadaşlar lg g2 ye Türkiye resmi lollipop romu geldi mi acaba? Ben hala 4.2.2 deyim.
Gelmedi, ama niye hala 4.2.2 kullanıyorsunuz ki? -
quote:
Orijinalden alıntı: FerrisClyne
quote:
Orijinalden alıntı: unique5555
D802 icin FlymeOS 4.1.2r beta sürüm cıkmıs l. Eminim superdir
link alabilir miyim yükleyeyim hemen, şuan 3,84 sürümdeyim
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=99150344
Turkce dil destegi var mi bilmiyorum. Buradan gordum bende
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X