Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2036. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.716.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20342035203620372038
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PendroZ

quote:

Orijinalden alıntı: Lester Nygaard

Beyler lollipop kullanmaktan sıkılan birtek ben miyim acaba?Kitkat kullanırken tema desteğiyle değiştirip kullanım ömrünü uzatıyordum hiç değilse ama official Cm de gelmedi daha böyle bir şansımız da yok piyasada bir çok lollipop rom var hepsine bakmadım ama hepsi birbirinin aynı gibi.Hangi romu kursam şaşırdım var mı önerinin?

Bide bu arada aklıma takıldı pendroz başkandan hiç ses soluk yok bıraktı mı acaba bu işleri?

Lolipop bekliyorum 20f g h gibi son cikan yazilimlarin herhangi bir farklari yok birbirlerinden oldukcada zaman gecti yeni birsey yapmayali köreldim biraz loli cikinca zaman ayirip birseyler yaparim cihaz degistirmezsem o vakte kadar...

Alıntıları Göster
    Hocam korelmek ne demek lolipop çıksın yine dokturursunuz hem lolipop u hemde sizin yeni romunuzu heyecanla bekliyoruz bence şu haliyle telefonu henüz değiştirmeye gerek yok hocam lolipop la bir yıl kadar daha gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackcodetech -- 3 Ocak 2015; 23:13:36 >

• Bu lolipop romlarda navbari kaldirip pie control veya auto hide soft key tarzi uygulamalari kullanmak mumkun mu? Su an bliss rom kurdum ama navbari kaldiramiyor auto hide soft keys. Ekran tamamen bana kalsin istiyorum da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 3 Ocak 2015; 23:46:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs01

Bu lolipop romlarda navbari kaldirip pie control veya auto hide soft key tarzi uygulamalari kullanmak mumkun mu? Su an bliss rom kurdum ama navbari kaldiramiyor auto hide soft keys. Ekran tamamen bana kalsin istiyorum da.

bliss iyi dimi

• MrSAVIOR kullanıcısına yanıt
    Su an iyi gibi duruyor hocam. Ama ayarlardan navbari kapatma kismini bulamadim rr romda bu secenek vardi :) bu yuzden soguyorum bu lolipop romlardan. Ekranda kocaman navbar istemiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 3 Ocak 2015; 23:59:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs01

Bu lolipop romlarda navbari kaldirip pie control veya auto hide soft key tarzi uygulamalari kullanmak mumkun mu? Su an bliss rom kurdum ama navbari kaldiramiyor auto hide soft keys. Ekran tamamen bana kalsin istiyorum da.

Hocam ekranın tamamen sana kalmasını istiyorsan fiziki tuşlar kullanan cihazlar kullanmalısın.Navbar için ekrana yine dokunuyorsun ve dokununca da o tuşlar yine ekranda beliriyor
    Lolipop romlar için henüz erken diyorum..Resmi sürüm gelmeyince yarım yamalak oluyor.G3 arayüzü de henüz Lg G2'ye verilmedi o yüzden stabil olduğu söylenemez..
    saygılar hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: PendroZ

quote:

Orijinalden alıntı: Lester Nygaard

Beyler lollipop kullanmaktan sıkılan birtek ben miyim acaba?Kitkat kullanırken tema desteğiyle değiştirip kullanım ömrünü uzatıyordum hiç değilse ama official Cm de gelmedi daha böyle bir şansımız da yok piyasada bir çok lollipop rom var hepsine bakmadım ama hepsi birbirinin aynı gibi.Hangi romu kursam şaşırdım var mı önerinin?

Bide bu arada aklıma takıldı pendroz başkandan hiç ses soluk yok bıraktı mı acaba bu işleri?

Lolipop bekliyorum 20f g h gibi son cikan yazilimlarin herhangi bir farklari yok birbirlerinden oldukcada zaman gecti yeni birsey yapmayali köreldim biraz loli cikinca zaman ayirip birseyler yaparim cihaz degistirmezsem o vakte kadar...

bir zamanlar samsung s3 te sürekli pardus kullanıyordum.sonra forumdan uzaklaştınız,burada gördüm sizi ama uzun zamandır yoktunuz

• MrSAVIOR kullanıcısına yanıt
    hocam tavsiye ettiğiniz romu bende kurmak istiyorum yalnız gapsleri kurmayı bilmiyorum sayfada ingilizce sayfanın önemli yerlerini türkçe özet geçebilirmisiniz
    teşekkür ederim
  • petro24 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam haklisin ama bu telefon ciktiginda baska bir telefonu gozum gormedi olsun katlaniriz dedim aldim :D lolipopda gizlensinde tek ekrana dokunarak acayim hic sorun degil :)

• djvietnam kullanıcısına yanıt
    Gapps'ıda romun ardından flashlayacaksınız.
  • Phonexy kullanıcısına yanıt
    hmm onu anladım kolaymış rom yükler gibi ama kötü bi şey yaptım sanırım şuan romla uğraşıyorum galiba phliz cwmde yüklü olması gerekiyodu cihazda allahtan yedeğimi aldımda bende sadece twrp yüklüydü bliss romu yükleyemedim phliz olmadığından çünkü hata veriyor failed diyor svipe yaptım napıcam şimdi aslında tvrp yüklü olması yeterli diye düşündüm hocam napim şimdi bi akıl verin rootlu optimus roma geri dönüp phlizmi yükleyim yada bu fialed sorununa nası bi çözüm bulurum kaldım şuan öyle
    Geri dönüp phliz yükleyip deneyin.
    teşekkürler hocam sizden ricam phliz linki verebilirmisiniz benim daha önce phlizle hiç işim olmadı tvrp tabanlı romları yüklerdim phlizden hiç anlamıyorum bi link ve kısaca kurulumu size zahmet yazarsanız çok sevinirim
    Ben twpr ile kurdum sorun olmadi hocam. 2.8.3.1 versiyonuydu sanirim benimki. Zip dosyasi eksik inmis olabilir mi yoksa failed hatasi vermemesi lazim

Twrp nin son sürümü ile deneyin. TWRP 2.8.3.1. Telefona dosyayı atıp recovery modunda flash yapıcaksınız rom gibi.daha sonra telefona reset atın. Birdaha istediğiniz romu kurmayı deneyin.
  • gs01 G kullanıcısına yanıt
    http://downloads.blissroms.com/BlissPop/Official/vs980/

burdaki 1.5 versiyonu yazıyor en son o gözüküyor 2015 yeni çıkan

2 kez indirdim üstelik zip olarak kuruyorum genelde romları şimdi optimusu yine zip olarak kurdum

aslında açıklama kısmında phliz gerekli değil gibi ya twrp yada phliz olması yeterli gibi bi şey yazıyor tamda anlamadım siz nasıl twrp ile kurdunuz bende hata verdi çünkü anlamadım
    Telefon modeliniz d802 değilmi?
    evet hocam d802 ya bi yerde yanlış yapıorumda nerde twrpnin son sürümünü flaslıyorum şimdi phlize gerek yok değilmi twrpnin son sürümünü flaslayıp bliss romu tekrar kurcam bakalım hata vercekmi dünyanın romunu yükledim ilk kkez böyle durumla karşılaştım rootlu değil desem optimus romu hem rootlu hem tvrpli geliyor çünkü
    Burdakini kurmalısınız modelinizi yanlış seçmissiniz.271mb olan dosyayı indirin ve tekrar deneyin sıkıntısız olacaktır.
  • RR romda sanal tuslari kucultecek ayar bulamadim . Bilen var mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reckless46 kullanıcısına yanıt
    Ayarlar>Interface>Nav bar dimensions>navigation bar height.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phonexy -- 4 Ocak 2015; 2:10:30 >
  • 
Sayfa: önceki 20342035203620372038
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.