Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1921. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (6 Mobil) - 5 Masaüstü6 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.722.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19191920192119221923
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen ole hocam pro versiyonda oyle bor sorun yok. Nette rahatlikla bulabilirsin, bende ayni sekilde ordan indirmistim pro versiyonu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: morqos

Liquid Smooth'da twitter bildirimleri gelmiyor arkadaşlar. Twitter kullananlar bi bakabilir mi ?

Arkadaşlar bu duruma bakabilir misiniz bi ?

• arkadaşlar liquid smooth romda hangi launcherı kullanıyorsunuz. ben orjinal google launcerdayım onda da uygulama ekranı kılavuzunu değiştiremedim. yani 6*5 yapıcam mesela yapamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkoturko71

Keşke ios cular gibi tek bir sefer işletim sistemi kurup senelerce kullanabilsek ne güzel olurdu her hafta/ay sürekli farklı rom denemekten yoruldum vallahi

Ustam ios çok çakal yeni sürümde eski telefonları öldürüyor mesala iphone 4 ios 8 yok 4s için ise kabus , eski yazılımları kullanamıyorsun ha oldu ki shsh kaydın var o zaman da uygulamalar sürümü desteklemiyor bende ios kullanıcıydım ama şimdi istediğim rom atıyorum bence haline şükret

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim gibi Ls kullanan qremote magdurlarina mjde

Göksen Paslı arkadasimizin anlatimiyla denedim ve yerli markalar geldi. Kendisine tüm Ls kullanicilari icin tesekkuru borc bilirim.

Gelelim cozume. Ben hem g3 hem g2 kumandasinda calisiyor fakat g2de daha cok cihaz mevcut( klima dvd vs gibi)

3ctoolbox (android tuner) ile sistem yönetimi sürüm sekmesinde ekle kısmı var ona tıklayip

ro.build.target_country
    UK

Yazip yeniden baslatiyoruz hepsi bu kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: sükût

Benim gibi Ls kullanan qremote magdurlarina mjde

Göksen Paslı arkadasimizin anlatimiyla denedim ve yerli markalar geldi. Kendisine tüm Ls kullanicilari icin tesekkuru borc bilirim.

Gelelim cozume. Ben hem g3 hem g2 kumandasinda calisiyor fakat g2de daha cok cihaz mevcut( klima dvd vs gibi)

3ctoolbox (android tuner) ile sistem yönetimi sürüm sekmesinde ekle kısmı var ona tıklayip

ro.build.target_country
    UK

g3 e de klima dvd eklemiştim onu kullandınız mı gerçi aosplarda denemedim çalışıp çalışmadığını bilmiyorum

• arkadaşlar ingilizcesi iyi düzeyde olan biri bu konuyu komple çevirebilir mi g2 rom ve root konusuyla uğraşan herkesin başına gelebilecek fastboot bootloop download mod a girememe sorunlarının çözümleri verilmiş
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2694530
  • quote:

ro.build.target_country
    UK

Hocam size zahmet link verir misiniz? O kadar çok link var ki kafam karıştı :)

• Oo lolliop alırım bi dal ama stabil sürümü beklenir

• http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/rom-stock-d80220h-flashable-root-t2940789

3. linkteki modem dosyasını deneyen var mı çalışıyor mu stok veya g3 romarda
  • quote:

ro.build.target_country
    UK

https://mega.co.nz/#!GtVAhYTD!6ZjOI49hWGKn8-ohQGwLOpSwIZ8PJA0kKG89V9C3-Sk

Burda da g2 quick remotesinin zip'i var. Direk flashlıyorsunuz, markalar kendi geliyor digiturk falan var

• quote:

Orijinalden alıntı: phaselis86

arkadaşlar liquid smooth romda hangi launcherı kullanıyorsunuz. ben orjinal google launcerdayım onda da uygulama ekranı kılavuzunu değiştiremedim. yani 6*5 yapıcam mesela yapamadım.

Ben orjinalini kullanıyorum hocam. Launcher'a da bir ayar yapmadım, kaça kaç ise öyle kullanıyorum
  • http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-android-lollipop-fast-clean-t2941922

lollipop rom çıkmış deneyen var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

arkadaşlar liquid smooth romda hangi launcherı kullanıyorsunuz. ben orjinal google launcerdayım onda da uygulama ekranı kılavuzunu değiştiremedim. yani 6*5 yapıcam mesela yapamadım.

Ben orjinalini kullanıyorum hocam. Launcher'a da bir ayar yapmadım, kaça kaç ise öyle kullanıyorum

Peki hocam ana ekranda google arama çubuğunu kaldıramadım onu nasıl kaldırıyoruz

• quote:

quote:

quote:

Peki hocam ana ekranda google arama çubuğunu kaldıramadım onu nasıl kaldırıyoruz

Bende öyle birşey çıkmadı hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: hsenx

Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

Alıntıları Göster
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

arkadaşlar ingilizcesi iyi düzeyde olan biri bu konuyu komple çevirebilir mi g2 rom ve root konusuyla uğraşan herkesin başına gelebilecek fastboot bootloop download mod a girememe sorunlarının çözümleri verilmiş
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2694530

Telefonum kapalı durumda dünden itibaren.Çevirilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

quote:

Orijinalden alıntı: furkoturko71

Keşke ios cular gibi tek bir sefer işletim sistemi kurup senelerce kullanabilsek ne güzel olurdu her hafta/ay sürekli farklı rom denemekten yoruldum vallahi

Ustam ios çok çakal yeni sürümde eski telefonları öldürüyor mesala iphone 4 ios 8 yok 4s için ise kabus , eski yazılımları kullanamıyorsun ha oldu ki shsh kaydın var o zaman da uygulamalar sürümü desteklemiyor bende ios kullanıcıydım ama şimdi istediğim rom atıyorum bence haline şükret

Kesinlikle hocam farkındayım bunun bir yönden çok iyi bir yönden çok kötü keza ben ios kullanacağım pek zannetmiyorum lolipop güncellemesinden beklentim çok büyük, Android in verdiği özgürlüğü hiç sanmıyorum bile :)

• Port lolipop romu indiriyorum ben yedek alıp bi deneyeceğim çok merak ettim şimdi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende öyle birşey çıkmadı hocam

kamera ve ses bulabildiniz mi hocam ls için peki?

• 
Sayfa: önceki 19191920192119221923
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.