Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1896. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.722.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18941895189618971898
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    5.0 cikmadan rom değişmem memnunum fyme den

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: petro24

quote:

Orijinalden alıntı: bgunduz26

quote:

Orijinalden alıntı: Baveran

Hocam büyük fark var. Başka denemelerdede fark aynımı. Xcam ilede dene olmassa stok Roma dön öyle dene. Ben olsam duramazdım

Hocam yaklaşık 30 karşılaştırma yaptım yok yok yok :)) . kamerayı acar açmaz belli ediyor aradaki fark

Hocam şimdi bir daha baktım cihazımın kamera camında zerre çizik leke yok.Forumda bazı arkadaşlar kamera camlarının çizildiğini dile getirmişlerdi.
    Acaba Lg cihazlarda farklı camlar mı kullanmış?

Bilmiyorum ki hocam ama öyle böyle çizilmemiş 2 3 aydirda quick window kılıfı kullaniyorun :) . o bölgeyi değiştirmek için komple kasa mi degismeli acaba

• Arkadaslar stock roma donmek istiyorum zip seklinde kursam orjinal roma doner mi flash tool 2014 telefonu gormuyor orjinal stock roma donemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: egeboys0

quote:

Orijinalden alıntı: furkoturko71

Cloudy 2.1 de çalışan ios barı linkini verebilecek var mı ki acep :)

Erdiye dua et halletti bak

http://download1074.mediafire.com/x5ry6sduzabg/ag7uhyf86yclydn/cloudy+g3+systemui+ios.zip

Allah razı olsun ondan sanada eyvallah kardeşim :)

• petro24 kullanıcısına yanıt
    cloudy g3 güzel olmuş diğerlerinin yeni sürümlerine yenilik eklenmemiş zaten cloudy stock 2.4 zirve noktasıydı ondan sonraki sürümleri resmen hantallaştırmış güzelim romu, flex hakkında bişey diyemicem pek kullanmadım siyah arayüzü sevmediğin için :) cloudy g3 2.1 seri akıcı güzel bi rom olmuş gerçekten kamera cloudy stock a göre kötü tabi ama genede güzel çekiyor X Cam 5.1.2 ile kullanıyorum cloudy önermiş onu en önemlisi benim için qwindow da fixi de çalışıyor :)
  • Sorun acaba kamera camının çizilmesinden mi kaynaklanıyor?Stock roma geçip denediniz mi?
    Eğer sorun camın çizik olmasından kaynaklanıyorsa servis ile görüşüp bilgi al hocam.Maliyeti ne olur diye sorarsın?
    @acura07 flyme os romu kullanan bir sen kaldın forumda Seni G3 romlarına alalım Android l falan anlamam çıkınca geçersin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petro24 -- 11 Kasım 2014; 22:00:28 >
  • petro24 kullanıcısına yanıt
    ben memnunum

• xuimod yüklediysen pencerelerde böyle oluyor xuimodu kaldır düzelmesi lazım
  • Cloudy 2.0 da da kamera cok iyi degildi, bariz beyaz cekiyodu. Hatta xcam yukleyip beyaz dengesini biraz kisip oyle cekiyordum. Ancak optimusun romlarinda kamera gayet iyi. Ben bir suredir Optimus 1.4.1 deyim, sarj, isinma, kamera ve ses konusunda cok memnunum. Takilma yok ama evet cloudy nin romlari kadar akici degil. Android L cikana kadar bunda kalirim herhalde. Cloudy nin romlarinda hep eksik bir taraf oluyor nedense.

• Xcam nasil yukleniyor acaba yardimci olurmusun?
  • Beyler romların eski sürümlerinin durduğu bir site falan var mı mesela flex 2.4 arıyorum bulamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadde19 -- 11 Kasım 2014; 22:26:24 >
  • asa770 A kullanıcısına yanıt
    Direk apk kuruyorsun okadar.
    https://www.androidfilehost.com/?fid=95747613655048684

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baveran -- 11 Kasım 2014; 22:30:16 >
  • g3 te tek sıkıntım o yeni çıkan t actionun kapanması herhalde bir uygulama dondurdum diye öyle oldu
  • cadde19 kullanıcısına yanıt
    http://www.mediafire.com/download/zessjr04lt4fguw/24.zip

hocam bende böyle birşey varda ne olduğunu çözemedim, 30 mayısta up etmişim...
    vaktin varsa indirip bi bak...
  • Gökşen PASLI G kullanıcısına yanıt
    bende bunlar donuk olmasına çalışıyor...
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI

quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

bende niye t actiona this model is not supported diyor

Kernel i degistirdiniz mi hocam

doriyi salladım onlan mı alakalı acaba

Cloudy kernel e bağlamış olabilir bazı alınmasını istemediği uygulamaları başka romlarda çalışmaması için birşeyler yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackcodetech -- 11 Kasım 2014; 22:33:16 >
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    bende çoğu donuk değil acaba launcherla ilgisi var mı nova kullanıyorum

birde üst menüde renkli düğmeler koyma varmı g3 2.1 için ama zip şeklinde olacak g3 tweakboxla değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökşen PASLI -- 11 Kasım 2014; 22:40:12 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bende niye t actiona this model is not supported diyor

Kernel i degistirdiniz mi hocam

doriyi salladım onlan mı alakalı acaba

Cloudy kernel e bağlamış olabilir bazı alınmasını istemediği uygulamaları başka romlarda çalışmaması için birşeyler yapıyor

onun kodunu decompile edince görünüyor onu buldum da başka bi sorun var neyse hafta sonu biraz daha uğraşırım

• Gökşen PASLI G kullanıcısına yanıt
    bende nova kullanıyorum hocam, hatta ana ekranı bile donduracaktım belki lazım olur diye dokunmadım :)
    hem odex hemde deodex ART/dalvik mod larında sorunsuz çalışıyordu :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

bende nova kullanıyorum hocam, hatta ana ekranı bile donduracaktım belki lazım olur diye dokunmadım :)
    hem odex hemde deodex ART/dalvik mod larında sorunsuz çalışıyordu :/

neyse çok mühim özellik değil zaten ama bulurum bi ara niye çalışmadığını

birde üst menüde renkli düğmeler koyma varmı g3 2.1 için ama zip şeklinde olacak g3 tweakboxla değil
  • 
Sayfa: önceki 18941895189618971898
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.