Bildirim
LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1805. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Dun aksam bende kurdum Optimus G3 1.4 Benimde gozlemlerim sizden farkli degil. Gerek konusma sesi gerekse telefon sesi olarak cloudy 2.0 dan cok iyi, cloudy de bundan cok sikayetciydim.
Akicilik arasinda aralarinda hic fark yok nerdeyse. Ikiside cok hizli.
Isinma olarak ise optimus kesinlikle kullandigim en az isinan rom. Nerdeyse 0 isinma var romda
Kamera olarak Optimus un romlari ustune tanimam, daha once uzun sure 1.3 kullanmistim, onda da ayni sekilde idi. Optimusun kamerasi cok basarili. Hele hele mahdi romdan gecis yapinca boyut degistiriyosunuz resmen.
Sonuc olarak Optimus 1.4 den uzun sure vazgecmem, artik bi romu uzun sure kullanmmak istiyorum. Optimus suan itibariyle tum ihtiyaclarimi karsiliyor.
En son olarak ise Mahdi rom kalbimin bir kosesinde kalacak:( o kadar hosuma gitti ki, dort gozle bekleyecegim eksiklerinin tamamlanmasini
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Md5 kontrolu yapin hocam, bende gayet akici.
Bu arada siz Optimus 1.4 kurdunuz degildi, 1.3 te vardi kasilma sorunlari. Ama 1.4 gayet akici.
Lamhoung flex 2.0 ve stock 6.6 çıktı arkadaşlar
http://lgviet.com/forum/index.php?threads/30323/
Flexciler asılın
Flexci kalmadı dostum. Hepsi g3 e geçti.
Ben bile optimus g3 e gectim aylardir cs 2.4 kullaniyordum ama bunda bi sorunum var qwindow ekrani degismek istiyorum bunun icin bi zip dosyasi vardi optimus g3 1.4 ile uyumlu degil ama var mi bunun icin bi cozum
Taş gibi cihazi beğenme sen
Webte takilitrdin en azindan
quote:
Orijinalden alıntı: Blacktechtonix
quote:
Orijinalden alıntı: A.S.A.P
Optimus 1.4 de klavye de ve smart notice de sorunlar yaşayan var.mı? Klavye o kadar saçma sapan öneriler yapıyor ki çıldırıyorum.
Yedekler için lgbackup kullandıysanız sözlük indirmedigi halde inmiş gözüküyor buda sacmalamasina sebep oluyor. Uygulamalar>hepsi altından lg klavye ye girip verileri silin ardından klavye yi açıp ayarlarına girin ve kelime tahmini için sözlüğü yeniden indirin düzelecektir
Yaptım hocam deneyeyim biraz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Optimus g3 te kilit ekrani hava animasyonlari calismiyo bende calisan var mi
quote:
Orijinalden alıntı: Baveran
Flexci kalmadı dostum. Hepsi g3 e geçti.
orası öyle ama flex in yeri her zaman ayrıdır
G3 home ile kullanılabilir yapmış. -
Lg nin kendi müzik uygulamasi sildim dalgınlıkla. Pek kullanmiyordum ama. Tekrar nasil yûkleyebilirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yasin_92
Optimus g3 te kilit ekrani hava animasyonlari calismiyo bende calisan var mi
Otomatik sekronizasyonu acip deneyin :)
quote:
Orijinalden alıntı: egeboys0
Lg nin kendi müzik uygulamasi sildim dalgınlıkla. Pek kullanmiyordum ama. Tekrar nasil yûkleyebilirim
Lg nin kendi Uygulama güncelleme bölümü var ordan yükleyebilirsiniz, -
quote:
Orijinalden alıntı: alpikk
quote:
Lg nin kendi Uygulama güncelleme bölümü var ordan yükleyebilirsiniz,
Cloudy g3 kullandigim icin güncelleme bölümü yok malesef
Optimus 1.4'de geri tuşuna basıldığında sayfada bir titreme oluyor, ardından geriye dönüyor.. Fikri olan var mı?quote:
Orijinalden alıntı: egeboys0quote:
quote:
Alıntıları Göster
-
Eyv hocam cok saol.senin sorununa gelince cozumu kullandigin romun zip dosyasini ac system/apps yada priv-apps hangisindeyse ordan lgmusic.apk ve odex dosyasini bul rardan cikar root explorerdan ilgili yere izinlerini vererek at tmm dir
quote:
Orijinalden alıntı: yasin_92
Eyv hocam cok saol.senin sorununa gelince cozumu kullandigin romun zip dosyasini ac system/apps yada priv-apps hangisindeyse ordan lgmusic.apk ve odex dosyasini bul rardan cikar root explorerdan ilgili yere izinlerini vererek at tmm dir
Sagolasin dostum eve gideyim halledicem :)
quote:
quote:
quote:
lg smart world dü sanırım.Apk sini bulursanız ordan yükleyebilirsiniz -
Optimus g3 1.4 icin qwindow fix ariyorum bilen var mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X