Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1797. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.722.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17951796179717981799
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar optimus g3 ile cloudy g3 arasinda ne fark var?
    hangisi daha iyi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-52BC884C3

arkadaslar optimus g3 ile cloudy g3 arasinda ne fark var?
    hangisi daha iyi?
    Arkadaslar bir sorum var kisacik.

LG G2 ITALIA 20F yi kullaniyorum. 1 haftaya yakin suredir 20G cikmasina ramen ne OTA dan nede LG nin yazilimdan surumunuz en guncel diyor ve update etmiyor. Elimle yuklemistim bu ROM u. Otamatik guncelleme gelmemesinin nedeni nedir acaba bir bilgisi olan varmi ?

Ve nedense hic bir dosyayi indiremiyorum firmware sayfasindan, bos sayfa bekliyor. Sizdede bu sekildemi ?
    http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36

Simdiden Tessekkurler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AytacFx -- 22 Ekim 2014; 19:40:31 >

• cihansenguler C kullanıcısına yanıt
    İse yaradgna sevindim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kfd K kullanıcısına yanıt
    Optimus hc kullanmadim bilmiyorum. Yanlisda yönlendirmek istemem. Yedeginizi alıp şu knuyu bi inceleyin istersniz.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2791549

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AytacFx kullanıcısına yanıt
    ımeı nıze kayıtlı romu kullanmazsanız ota guncellemesını alamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

ımeı nıze kayıtlı romu kullanmazsanız ota guncellemesını alamazsınız.

Aynen hocam simdi onu bende google dan bulup okudum. Tessekkur ederim Boyle devam demekki
  • hocam bu ne ya, cok guzel gozuktu gozume

• acura07 kullanıcısına yanıt
    imei'ye kayitli romu nerden buluyoruz hocam

• b_b_b kullanıcısına yanıt
    csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=

sonuna IMEI nızı yazın

yanlız offlıne flashtool kullanıyorsanız host dosyasındakı degısıklıgı sılın
  • Galatasarayımıza Şampiyonlar Ligi maçında başarılar diliyoruz.Televizyon vermeyince mecburen telefondan izliyeceğiz
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• petro24 kullanıcısına yanıt
    aptal telefon yokmuydu sende seervıse vermedın mı hocam
  • b_b_b kullanıcısına yanıt
    Miui V6 teması
  • quote:

Orijinalden alıntı: petro24

Galatasarayımıza Şampiyonlar Ligi maçında başarılar diliyoruz.Televizyon vermeyince mecburen telefondan izliyeceğiz
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Telefondan nasıl izleniyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: petro24

Galatasarayımıza Şampiyonlar Ligi maçında başarılar diliyoruz.Televizyon vermeyince mecburen telefondan izliyeceğiz

Telefondan nasıl izleniyor?

Alıntıları Göster
    optimus g3 V1.4 Nasıl acaba geçsek mi kulanan oldu mu ustalar

• acura07 kullanıcısına yanıt
    lazim olursa bileyim diye sordum hocam, ilk defa duydumda oyle bise tesekkur ederim

• iptv ile izliyorum hocam:)
    @acura gün boyu çalıştım mng kargoya götürdüğümde saat 17.45 olmuştu.17.00'dan sonra almıyorlarmışArtık yarın öğleden önce dersim yok yollarım..

• petro24 kullanıcısına yanıt
    chatin_62 kullanıcısına yanıt
    trt spor da veriyor maçı haberiniz olsun netten izleyenler için :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 22 Ekim 2014; 22:42:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Öncelikle güle güle kullanın abiniz ve siz

Rayglobe taban olarak android orjinal sürümü kullandığı için hem telefona has özellikleri kullanabilmekte hemde çeşitli modifikasyonlara imkan vermekte. Telefonu root yapıp ve TWRP 2.6.3.4 Recovery yükledikten sonra Rayglobe kurum işlemine geçebilirsiniz. Yükleme işleminde zaten MOD lar ve Tweaks ler otomatik olarak geliyor o bakımdanda rahat Rayglobe

Kamera olarak her kafadan ses çıkıyor biri diyor kötü biri diyor iyi. Şahsi görüşümü merak eder iseniz. Aydınlık alanda kusursuz. Kapalı loş alanda berbat. Dersen MOD ile düzelmezmi. Şu ana kada tüm modları denedim hiç bir düzelme yok kimse kendini kandırmasın .. O bakımdan orjinal üzerinde gelen Kamera kalsın uğraşmanıza değmez
    emeğinize sağlık.sadece root yapmak yeterli değil mi root gerektiren programları kullanabilmek için ayrıca bir rom yüklememize gerek yok sanırım
    not: rootla ilgili bölümü okudum.daha önce s3e root yapmıştım gerek yoktu yine de sormaktan bir zarar gelmez diye sorayım dedim işi sağlama almak açısından.teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

trt spor da veriyor maçı haberiniz olsun netten izleyenler için :)

TRT spor korsan yayınlıyor. Ömer Üründül konuşuyor ama arkadaki ekranda maç var

Mac 3-0 olmuş, nesini izleyeceğiz artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 17951796179717981799
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.