Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1790. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.720.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17881789179017911792
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Mahdi de bende de çalışmadı
    spirit2 real fm radio aosp yüklememe rağmen :/

Valla bulabilirsem iyi olur hocam, cok kullandigim bisi aslinda. Bakicam bakalim, belki xda da felan denl gelir bisielr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shot_gun S kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun telefonun.. Ben cloudy g3 2.0 kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim sorunsuz şuan için.. Twrp 2.7.0.0 recovery yüklü ve arayüzü ve kullanımı kolay olduğu için tercih ediyorum, g3 rom attığında root a bişey olmuyor fakat tabsiyem recovery den romdan hemen sonra supersu son versiyonunu da yüklemen. İşi garantiye almış olursun tekrar aç kapa yapmamış olursun.. Ram konusuna takılmıyorum ben kullanımımı etkilediğini düşürdüğüm zaman arkadaki uygulamaları kapatıyorum ve clean master ı çalıştırıp rahatlatıyorum tercih senin

• Arkadaşlar Cloudy Flex 2.6 kullanıyorum.Şarjim telefonu çok kurcalamadan stok romda 4 saat ekran süresiyle 12 13 saat gidiyordu.Cloudy'de de durum aynıydı.Sonra miui rom kurdum ve tekrar Cloudy'e döndüm.Ancak telefon sarjı bildiğiniz su gibi içmeye başladı.Ne yapmamı onerirsiniz ? Cloudy II çıkmıştı galiba.Onu kursa bi faydası olur mu ? Garantiye yollarken belirtmiştim ama bataryayı değiştirmediler.Yardimci olur musunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediTartaklayanBodyciFare -- 21 Ekim 2014; 19:00:41 >
  • Kafayı yiyeceğim.Ne oldu bu flashtoola?
    Sorunu çözemiyorum.Tot yöntemi görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petro24 -- 21 Ekim 2014; 19:04:34 >
  • Xuang in yeni romunu tavsiye ederim. Gayet başarılı bir rom olmuş

• petro24 kullanıcısına yanıt
    Neden eski flash toolu kullanıyorsunuz?
  • petro24 kullanıcısına yanıt
    cevabı sorunun ıcınde :D

b2c yı kur :D lg logolu olan setup sonra ıcını degıstır
  • B2c gibi kompleks konuşma :(
    Support tool onun adı :)
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    b2c yi kurmuyordu sorun ondan zaten.Anladım ki windowsun güncellenmesi gerekiyormuş.Şu an windows update devam ediyor 921 mb
  • LGMobile Support Tool yazsam belkı anlamıyacak

kurmak ıcın host dosyasının sonunu sıleceksın
    burda dagıldım
  • Mahdi roma xcam nasil kurabiliriz? Binary felan flashlamak lazim sanirim. Xda dan indirip flashladim ama logoda kaldi, Allah'tan yedek almistim geri dondum. Yukleyip kullanan varsa mi mahdiye xcam?

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

LGMobile Support Tool yazsam belkı anlamıyacak

kurmak ıcın host dosyasının sonunu sıleceksın
    burda dagıldım

Doğrudur geri zekalıyız nerden anlayacağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petro24 -- 21 Ekim 2014; 20:37:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: altunok

Öncelikle hayırlı olsun telefonun.. Ben cloudy g3 2.0 kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim sorunsuz şuan için.. Twrp 2.7.0.0 recovery yüklü ve arayüzü ve kullanımı kolay olduğu için tercih ediyorum, g3 rom attığında root a bişey olmuyor fakat tabsiyem recovery den romdan hemen sonra supersu son versiyonunu da yüklemen. İşi garantiye almış olursun tekrar aç kapa yapmamış olursun.. Ram konusuna takılmıyorum ben kullanımımı etkilediğini düşürdüğüm zaman arkadaki uygulamaları kapatıyorum ve clean master ı çalıştırıp rahatlatıyorum tercih senin

Teşekkür ederim ben philz'e geçiş yaptım. Ben de cloudy 2.0'a geçmeyi planlıyorum. İnşallah sorunsuz halledebilirim.

• KediTartaklayanBodyciFare K kullanıcısına yanıt
    Miui 'dan Flexe döneli ne kadar oldu?

• Cloudy g3'den başka bir roma geçmek istiyorum. Miui'ye geçtim olmadı, cm11 denedim yine olmadı... Bağımlılık yaptı g3 romu, şimdide mahdi deniycem aosp tabanlı bir roma alışmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgunduz26

Xuang in yeni romunu tavsiye ederim. Gayet başarılı bir rom olmuş

Bu hangi rom miui mi birde link varmı

• quote:

Nerde hocam rom, link var mı?

Birde xda'dan başka lg g2 romlarına sahip bir site var mı?

EDİT: Üstdeki ile neredeyse aynı anda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkuşgibi -- 21 Ekim 2014; 21:03:45 >
  • Arkadaşlar telefonu servise götüreceğim bu yüzden stock 20c'ye döndüm.
    Twrpden yedek aldım fakat 20cden sonra factory reset atmam gerekti
    internal storage bölümü gitti anlayacağınız fotoğraflar vs.
    öğrenmek istediğim şey acaba twrp backup alırken bu internal stroge kısmını yedekliyor muydu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadde19

quote:

Bu hangi rom miui mi birde link varmı

https://m.facebook.com/xuantung16031985?_rdr

Facebook sayfasına koyuyor romlari.

• Arkadaşlar yeni antutu 5.1 ile aldığınız değerleri yazabilir misiniz? Benim antutudan aldığım değerler ne yazık ki 28000 gibi çok kötü rakamlar. Neler oluyor anlayamadım???
  • 
Sayfa: önceki 17881789179017911792
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.