Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1783. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.719.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17811782178317841785
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam oluyor
    ayarlar
    buttons
    navigation bar
    buttons
    seçeneğinden istedğiniz tuşa uzun süreli basınca çıkan ekrandan uzun basınca tuşun ne yapmak istediğini seçin, kısa basınca çıkan yerden ne yapması istediğini seçin

menu tuşu içinse iki tarafa da koyabilir veya sadece istenilen uygulamalarda gözükmesini sağlayabilirsiniz
    ayarlar
    buttons
    navigation bar
    gelişmiş ayarlar
    menu visiblity ve mnu location ayarlayın işte...
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Hocam, sen şu status bar'ı tek renge çevirme işlemini g2 xposed ile mi yaptın ?
  • Sümmani. kullanıcısına yanıt
    Flat style ile status bar ayarları içinde color picker denen bi seçenek var oradan istediğim her uygulamada istediğim rengi verdim... Sonra işim bitince aynı yerden color picker gösterimini kapattım... bu şekilde yaptım hocam... Yalnız saf androidlerde adam gibi çalışıyor sanırım, lg lerde denemedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Flat style ile status bar ayarları içinde color picker denen bi seçenek var oradan istediğim her uygulamada istediğim rengi verdim... Sonra işim bitince aynı yerden color picker gösterimini kapattım... bu şekilde yaptım hocam... Yalnız saf androidlerde adam gibi çalışıyor sanırım, lg lerde denemedim...
    Mahdi kullanan arkadaşlar varsa n11 in uygulaması sizde de hata veriyor mu acaba ? canımı tek sıkan şimdilik bu...
    olmadı bluestacks yükleyeceğim sırf bu uygulama için...
  • Mahdi romda ustten cekince gelen hizli ayar kismina 2g/3g arasi degisim tusu koyamiyor muyuz? Led hocam da vardi sanki oyle gormustum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Mahdi kullanan arkadaşlar varsa n11 in uygulaması sizde de hata veriyor mu acaba ? canımı tek sıkan şimdilik bu...
    olmadı bluestacks yükleyeceğim sırf bu uygulama için...

N11 de bende herhangi bi hata vermedi. Sorunsuz.
    Alt navbar isini sonra hallederim sagol. Suanlik goruntu olarak istedigim sekilde ayarlamalari yaptim. Gayet hos oldu gibi :)
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egeboys0 -- 20 Ekim 2014; 12:33:45 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• egeboys0 E kullanıcısına yanıt
    Arta aldım yine hata verdi bende :/ play e baktım bayağı bir kişide sorunlu imiş ?
  • gs01 G kullanıcısına yanıt
    ayarlar
    ui settings
    hızlı ayarlar paneli
    durağan karelr > ağ modu buradan 2G/3G+2G yi seçin

sonra
    aynı yerde kareler ve düzen deyin
    add+ deyin
    ağ modunu seçin tamamdır...
    ben bu şekilde bir de ses modunu koydum Ses+titreşim/titreşim şeklinde... onu da ekleyebilirsiniz...
  • quote:

Arta aldım yine hata verdi bende :/ play e baktım bayağı bir kişide sorunlu imiş ?

Belki yeni indirenlerde hata veriyordur cunku ben kac aydir backupu geri yukluyorum. Cloudy 2.0 olmak uzere hic bi roomda hata almadim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    bende eskisini restore ettim hata aldım sonra clean master ile kaldırıp markettn bi daha yükledim yine hata verdi :/
    Belki gizlilik ayarlarindan güvenlik acısından engelleniyor olabilir mi?. Simdi silip tekrar indirecegm bakalıd hata verecek mi?
    Bende gzlilik ayarlarında bu şekilde

Edit- silip tekrar yükledim sorunsuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egeboys0 -- 20 Ekim 2014; 12:52:15 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

hocam bende yapamadım bu status bar ayarını. mesela google playde ayarlıyorum renk ayarını yeşil olarak ama ana ekrana gideiyorum orda da yeşil oluyor. detaylı tarif edebilir misin zahmet olmazsa?
    telefona geri dalviğe aldım açılsın bakayım
    burayı nasıl açarım ki ? bulamadım da :(
    edit: seninki ile aynı ayarları :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 20 Ekim 2014; 13:01:04 >
  • phaselis86 P kullanıcısına yanıt
    alttaki barı sağa sola çekin olması lazım...
    bir de her uygulama için teker teker yapın yapınca picker ı sola kaydırıp diğer yapmak uygulamaya geçin...
  • Sümmani. kullanıcısına yanıt
    hocam aosp romlarda hangi xposed i kullanıyoruz peki?
  • quote:

Flux
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.flux.theme.flux&hl=tr

Nova prime (screen off indirip knock off için kullanmaya yarar, knock on zaten var)
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher.prime&hl=tr

Black moonshine icon pack

Flat style
    http://forum.xda-developers.com/xposed/modules/mod-ios7-x-flat-style-module-t2666827

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2590700

bu da rom...

arkadaşlar bu flux ve nova prime ücretsiz apk sı yokmu yoksa satınmı almamız gerekiyo

• crzy_lover kullanıcısına yanıt
    ister satın alır ister apk şeklinde bi yerlerden bulursun...
    Hocam dün akşam stock Roma dönerek mahdı Roma kurdum bu zamana kadar en az 3 defa kurmuştum ama hepsin de bu ne böyle diyerek dıger Romlara dönmüstüm yanlız senın verdigin ayarlarda rom tek kelime ile mukemmel oldu hersey ıcın cok tesekkur ederım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cadde19 kullanıcısına yanıt
    dialer olarak da exdialer pro yükledim ben sende memnun kalmadı isen onu veya pixel phone u yükle... zaten tema destekleri de var... onu söylemeyi unutmuşum...
    kilit ekranı içinse lg optimus lock screen i yüklemişsindir herhalde... ayarlardan normal kilit ekranını kaldır...
    cihaz yöneticileri kısmından da yetki ver daha düzgün çalışsın...
  • 
Sayfa: önceki 17811782178317841785
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.