Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1756. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.722.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17541755175617571758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VethekBK

Lam hoang romda 2 gundur takilm oluyor yani ne dokunmatik calisiyor ne de baska birsey. Genelde arkadasin verdigi kumandadan sonra oluyor. 10 saniye falan guc tusuna basinca yeniden baslayinca duzeliyor. Ama problem kumandayi kurduktan sonra oldu.

Bu sorunu yasayan var mi yoksa romla alakali mi ya da gokhan arkadasin verdigi kumanda uygulamasi ile mi alakali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Lam hoang romda 2 gundur takilm oluyor yani ne dokunmatik calisiyor ne de baska birsey. Genelde arkadasin verdigi kumandadan sonra oluyor. 10 saniye falan guc tusuna basinca yeniden baslayinca duzeliyor. Ama problem kumandayi kurduktan sonra oldu.

Bu sorunu yasayan var mi yoksa romla alakali mi ya da gokhan arkadasin verdigi kumanda uygulamasi ile mi alakali

Bende denemek icin kurdugumda cok kasma takilma oluyodu. cloudy 2.0 a gecdim hemen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ijR İ kullanıcısına yanıt
    Cloudy Flex 2.6 kullanmaya başladım.Kamerası pek iyi değil.Önerdiğiniz modu geçen indirmiştim pcde kaldı.Rica etsem buradan paylaşır mısınız dosyaları?

• 20G kamerası için XDA da birisi güzel şeyler yazmış;

Camera is way better than before (20F and older). It remembers last used mode when closed by home key and it resets when closed with back.
    Low light video is super smooth now.
    Also, new kernel is great.
    For root, IOroot works like a baus!
  • doktor elınde 10b tr surumu varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 15 Ekim 2014; 15:50:12 >
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    biraz önce secure şekilde sildim :)
    Cloud hesaplarıma bakayım :)
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    10c yı ındırmıstım ama 10b lazım bısı denıcem bı bakıver
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    http://www.mediafire.com/download/iv67kqs727ovvf2/TUR10b.kdz

varmış :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 15 Ekim 2014; 15:52:55 >
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    eywwwww cok tesekkur ettım
  • petro24 kullanıcısına yanıt
    marketten yenıden ındır twbx u .. ucretsız ooldu zaten full yapmana gerek yok
  • http://www.oppoforums.com/threads/recruitment-of-lg-g2-coloros-experience-program.20431/ katılan yada bilgisi olan varmı :D

• Şu Lg adam gibi bir türkiye güncellemesi yapsada bizde custom rom hastalığından kurtulsak
    Tabi ki paylaşırım. Buyur; Kamera
  • Arkadaşlar cloudy g3 2.0 icin guzel ses paketi ve kernel önerir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ijR

Tabi ki paylaşırım. Buyur; Kamera

Teşekkür ederim birazdan yüklerim.umarım mevcut kamerasından iyidir.flex 2.6 mevcut kamerası ile az önce bu görüntüyü aldım
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• Kullandığınız ve memnun kaldığınız rom alintilayarak tavsiye edebilecek var mı? Yavaştan rom dünyasına geri donucem tavsiyeniz yardımınız lazım teşekkürler

Gayet güzel cıkmış yahu :) Gerçi ben Kameradan pek anlamam akıllı cekim de kullanıyorum hep

Edit: Flex 2.6 candır can ios statüs barı yükledim uygulama simgelerindeki o siyah gölgeleride kaldırdım tertemiz geçinip gidiyoruz art modunda
  • flex 2,6 ya mı donsem yoksa onerısı olan varmı ?

ozellıkle mobıl verıde sıkıntı cıkartmayacak bır rom arıyorum cloudy g3 2.0 cok basımı agrıttı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Gayet güzel cıkmış yahu :) Gerçi ben Kameradan pek anlamam akıllı cekim de kullanıyorum hep

Edit: Flex 2.6 candır can ios statüs barı yükledim uygulama simgelerindeki o siyah gölgeleride kaldırdım tertemiz geçinip gidiyoruz art modunda

Bi ekran görüntusu atabilirmisiniz. Bende flexe geri döncemde ios statubar modulunu kaybetdid :) varsa linkde alayim zahmet olcak:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Rica ederim. Cloudyflex üzerine de uyguladım. Gayet başarılı şuan optimusflex ile kullanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 17541755175617571758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.