Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1758. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.723.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17561757175817591760
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cloudy stock 2.4 kullaniyorum cloudy nin son kerneliyle kullanmaktayim bayadir kullaniyrum takil donma olmuyor isinmada yok sesler cok iyi hatasiz bi rom ufak tefek ayar ve kisisellestirme yaoinca hicbi roma degismezsin :)
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xperius kullanıcısına yanıt
    Xposed modülleriyle daha da kişiselleştirilebilir. Ben sade kullanıyorum. :)
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
  • cloudy g3 2.0 kullanıyorum bu hat çekme probleminin bir çözümünü bilen varmı. bariz az çekiyor ve alakasız dalgalanma yapıyor 2 haftadır kullanıyorum sorun çok net. kernel de değiştirdim ama yok işe yaramıyor.

• Arkadaşlar cloudy g3 2.0 icin guzel ses paketi ve kernel önerir misiniz?

• @PendroZ hocam uzun süredir sessizsiniz yeni çıkan 20G versiyon ile 7.8 gelir muhtemelen bekliyoruz. Ayrıca G3 rom yapıyordunuz stabil hale gelince çıkarmayı planlıyordunuz bence tam zamanı üstelik G3A bizim cihazla daha uyumlu güzel haberlerinizi bekliyoruz.
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Hocam Cloudystock 2.4 linkini ve son kernelini paylaşır mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petro24 -- 15 Ekim 2014; 23:55:49 >
  • Beyler allah aşkına biri yardım etsin kafam şişti rom yükledim radyosu sorun çıkarınca tekrar orjinal roma dönmek istiyorum fakat pc suite üzerinden telefonun markası farklı görünüyor lütfen biriniz akıl verin :(
  • arkadaşlarhttp://forum.xda-developers.com/lg-g2/themes-apps/mod-themed-dialer-g2-stock-kk-802-t2875708 burda dialer modları var google çeviri ile pek anlaıyamadım bende stock rom yüklü acaba olurmu yanlış bi şey yapmıyalım anlıyan arkadaşlar varsa çünkü 2 adımda yükleyin diyor da tam anlıyamadım şimdiden teşekkürler
  • ijR İ kullanıcısına yanıt
    Harika gorunuyor wallpaper cok basarili olmus

• quote:

Orijinalden alıntı: Optimus34

Beyler allah aşkına biri yardım etsin kafam şişti rom yükledim radyosu sorun çıkarınca tekrar orjinal roma dönmek istiyorum fakat pc suite üzerinden telefonun markası farklı görünüyor lütfen biriniz akıl verin :(

Tot yöntemini deneyin

• Hergün yazıyorum "Birgün herkes doğru yolu bulup Flex'e gelecek" diye
    Boşuna konuşmuyoruz burda
  • petro24 kullanıcısına yanıt
    Hocam evde sık kullanilanlara kaydetmistim aksam eve gidince atarim linkleri

• yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam.Xdada son sürümü 2.5 var..siz 2.4 olanı övünce onu indirmek istiyorum

• dostlar gunaydinlar, tinted status bar'i tekrar yukledim xposed'dan ama nedense boyle oluyor navbar bembeyaz oluyor ve hic bi uygulamada status bar rengi değişmiyor var mi tavsiyesi olan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_b_b -- 12 Mart 2018; 20:19:6 >
  • http://forum.xda-developers.com/lg-g2/themes-apps/mod-status-bar-ios-cloudy-g3-2-0-t2907261

Cloudy G3 2.0 için IOS status bar çıkmış
    Saati Xposed ile ortaya alıyorsnunuz galiba, Mahdi den olduğumdan deneyemedim :)

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    bunu stock rom için yükleyebilirmiyiz
  • viranufuk kullanıcısına yanıt
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2791549

stok için olanlar burada...
    icon pack ler ikonları
    style pack lerde yerlerini değiştirir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/themes-apps/mod-status-bar-ios-cloudy-g3-2-0-t2907261

Saati Xposed ile ortaya alıyorsnunuz galiba, Mahdi den olduğumdan deneyemedim :)

Evet denedim şimdi. Mobil veriyi actgmda h yerine 3g yaziyor. Cok hoş olmuş. şuan sorunsuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/themes-apps/mod-status-bar-ios-cloudy-g3-2-0-t2907261

yaramaz ya xposed kullanmıyorum bı turlu yapamadılar şunu adam gıbı

• quote:

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

quote:

yaramaz ya xposed kullanmıyorum bı turlu yapamadılar şunu adam gıbı

Tam olarak neyi mesela. Ben kurdum sorunsuzda merak etdim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 17561757175817591760
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.