Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1750. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.655.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17481749175017511752
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam flex 2.6 da kullandım bir süre ve daha birçok rom.Sorunu yazılımsal değil donanımsal görüyorum.
    Bir ara 1 liraya uçak bileti alınabiliyordu.Öyle birşey varsa İstanbul'a bizzat gidip serviste kısa sürede cihazı aynı gün alırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: petro24

Hocam flex 2.6 da kullandım bir süre ve daha birçok rom.Sorunu yazılımsal değil donanımsal görüyorum.
    Bir ara 1 liraya uçak bileti alınabiliyordu.Öyle birşey varsa İstanbul'a bizzat gidip serviste kısa sürede cihazı aynı gün alırdım.

Valla aynı gün vereceklerini bilsem gönder kargoyla ben bizzat elimle teslim edeyim derdim :) Yürüyerek sekiz dakika. Tabi LG Türkiye garantili ise. Fakat dediğim gibi bu tür problemlerde hiç anında verdiklerine rastlamadım. Şirketten bir çok cihaz gonderiyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: tarlabasi

quote:

Orijinalden alıntı: petro24

Valla aynı gün vereceklerini bilsem gönder kargoyla ben bizzat elimle teslim edeyim derdim :) Yürüyerek sekiz dakika. Tabi LG Türkiye garantili ise. Fakat dediğim gibi bu tür problemlerde hiç anında verdiklerine rastlamadım. Şirketten bir çok cihaz gonderiyoruz.

Alıntıları Göster
    g2 ye g3 tweaksbox yüklenir mi arkadaşlar? şu an g3 2.0 romundayım...

• quote:

Orijinalden alıntı: naftalin34

Alıntıları Göster
    Şundan emin oldum; seriler arasına üretim farklılıkları var. Zaten panel üretici farklılıklarının olduğunu hepimiz biliyoruz.
    Yüzlerce kez farklı romları derinlemesine denemiş olmama rağmen bir çok kimsenin zaman zaman dile getirdiği reset atma, aniden kapanma gibi bir durumu bir kere dahi yaşamadım.
    Herhangi bir sararma belirtisi de gerçekleşmedi çok şükür.
    Ahize sesi operatör üzerinden yapılan görüşmelerde bazı romlarda çok kötü bazılarında vasat ama mükemmel değil fakat internet üzerinden sağlanan görüşmelerde çok net.

• egeboys0 E kullanıcısına yanıt
    Ben de LG G3 klavyesi sapıtmıştı. Oysa swiftkey de bir sorun yoktu. İBB uygulaması da uyumsuz olunca 1.3 e döndüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: naftalin34

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar daha önce g3 optimus 1.3.2 kullandım cihazda ısınma sorunu yoktu fakat şarj süresi sıkıntıydı stock 20c romda 4 saat ekran süresi alıyorum şu an diğerinde 2.5 saat alıyordum şimdi ise cloudy 2.0 mı kursam, flex 2.6 mı yoksa farklı bir rom tavsiyesi olan yardım edebilir mi ısınma ve sarj yönünden hangisini tavsiye edersiniz..?
    Birde 20g yi deneyen var mı ?
  • arkadaslar selamlar, su notifications panelde clear yazisi turuncu cerceve icinde, onu nasil duzeltebilirm acaba
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• tarlabasi kullanıcısına yanıt
    Yürüyerek 8 dakikaBen orada olsam koşarak 4 dakikada götürürdüm hiç bekletmezdim cihazı..İlgin için teşekkür ederim hocam.İş başa düştü mecbur kargo ile Şengüllere yollayacağım.
    Sorunları
    - ekran sararması
    - Görüşmede boğuk ses
    Şeklinde belirteceğim.Yeterli sanırım

• Hocam nerden cikariyorsunuz yan sanayi ekran bilmem ne tecrubeniz var mi bu konuda yan sanayi taktiklariyla ilgili.

• naftalin34 N kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum sorunsuz cloudy g3 2.0 romda

• petro24 kullanıcısına yanıt
    Artık şengüller sadece ithalatını yapıyor teknik desteğini LG 'nın kendi servisi bakiyor diye biliyorum. Biz mesela tr garantili g2'lerimizi vintek' e gonderiyoruz. bilgin olsun hocam. Arayıp teyid etmende fayda var Serviste bir sıkıntı yaşarsan gidip yardımcı olurum. Bir telefon etmen yeterli

Ünvanı : Vintek Ltd. Şti.
    Ticaret Sicil No : 717170
    Vergi Dairesi : Mecidiyeköy Vd. Vno : 9250420379
    Merkez Adresi : Büyükdere Caddesi No: 34 Arkan Apt. Kat 2 Mecidiyeköy / İSTANBUL
    Tel : +90 (212) 272 65 43
    Fax : +90 (212) 272 65 43
    Email : info@lgonlineshop.com

• quote:

Orijinalden alıntı: b_b_b

arkadaslar selamlar, su notifications panelde clear yazisi turuncu cerceve icinde, onu nasil duzeltebilirm acaba
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Sen yukardaki yuvarlak wifi data v.s onları kapalı iken nasıl yuvarlak çizgileri kırmızı yaptın

• b_b_b kullanıcısına yanıt
    Bildirim yazısının rengini değiştirmen lazım, o yüzden sürekli beyaz bırakıyorum ben onu...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KütahyanınPınarları

Şundan emin oldum; seriler arasına üretim farklılıkları var. Zaten panel üretici farklılıklarının olduğunu hepimiz biliyoruz.
    Yüzlerce kez farklı romları derinlemesine denemiş olmama rağmen bir çok kimsenin zaman zaman dile getirdiği reset atma, aniden kapanma gibi bir durumu bir kere dahi yaşamadım.
    Herhangi bir sararma belirtisi de gerçekleşmedi çok şükür.
    Ahize sesi operatör üzerinden yapılan görüşmelerde bazı romlarda çok kötü bazılarında vasat ama mükemmel değil fakat internet üzerinden sağlanan görüşmelerde çok net.

O halde benim ki gibi 309K hocam sizin ki de.

• beyler cloudyg3 deyim şimdi g2xpoesed mi yoksa g3 için olanını mı kullanmam lazım bide nasıl kuracağımı anlatırsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeiLBresT -- 14 Ekim 2014; 11:23:22 >
  • NeiLBresT kullanıcısına yanıt
    g3 için olanı tabiki. Marketten normal yükleme yapabilirsin veya google ile free sürüm bulup indirebilirsin.
  • tarlabasi kullanıcısına yanıt
    Legend hocamız da diğer arkadaşlar da Şengülleri çok övdüler.Şengüllerin Türkiye garantili cihazlara baktığını biliyorum.Göndermeden önce arar sorarım yine de

• sarac kullanıcısına yanıt
    G2 TweaksBox \ Theme Tweaks \ Quick Settings Panel \ icon and text inactivate color

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Bildirim yazısının rengini değiştirmen lazım, o yüzden sürekli beyaz bırakıyorum ben onu...
    az daha oynayayim o zaman ya, daha once degistirdiydim rengi boyle olmamisti diyr hatirliyorum, en kotu kaldiririm notifications yazisini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_b_b -- 14 Ekim 2014; 12:05:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sümmani.

g3 için olanı tabiki. Marketten normal yükleme yapabilirsin veya google ile free sürüm bulup indirebilirsin.

markette g2 xposed var g3 ü bulamadım link atar mısın

• 
Sayfa: önceki 17481749175017511752
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.