Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1717. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.714.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17151716171717181719
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

arkadaşlar bu cloudy flex 2.6 ya geri döndüm birşey danışacaktım sayfasındaki şu iki mod ne işe yarıyor acaba kullanan varmı ?

CF NaviBar Size
    CF IconBorder Remove

navi bar alttaki geri menü kısmının yüksekliğidir
    diğerini bilmiyorum
  • Anladım teşekkür ederim. Özlemişim Flexin akıcılığını yav aldım art de tadından yenmiyor
  • bn Cloudy Stock kullaniyorum; ama hic art denemedim ya, art'yi secip kapatip aciyor muyuz sadece, extra bise yapiyor muyuz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flexde bildiginiz üzere icon kenarlarında siyah kenarlıklar var. Bu eklentiyle onları yok ediyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: b_b_b

aynen sizin gibi yapıyorum hocam sadece TWRP kullanıyorum ben...
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2725023 bu linkten change logs'u kontrol ediyorum, stable milestone dediği en stabil versiyonları kuruyorum genelde

Haklisiniz 7.8 surumu banada cok iyi geldi 7 bucuk saat ekran suresi aldim bugun. Bi ara 8.0.1 surumunu gordum bakiyim dedim yukliyim nasilmis cok kotu geldi teleofn kasmaya basladi isinma oluyodu 7.8e nazaran. Hemen dondum 7.8 surumune sarji yine iyi isinma yok ama kasmalar var 8.0.1den kalan. Romdan olucagini sanmiyorum ama tekrar kurucam romu cunku dori 8.0.1 i yukleidkten sonra boyle oldu. 7 rom 1.9.1 kullaniyorum. Cok iyi ikili oldu bence
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• unique5555 kullanıcısına yanıt
    G3 romlari 4 gozle bekliyordum; ama hic denemedim nedendir bilmem yine de dorimanx kernel'in stabil yazan surumleri 4 4luk, onlari banko deniyorum hocam bnde cok memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: unique5555

quote:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2725023 bu linkten change logs'u kontrol ediyorum, stable milestone dediği en stabil versiyonları kuruyorum genelde

Haklisiniz 7.8 surumu banada cok iyi geldi 7 bucuk saat ekran suresi aldim bugun. Bi ara 8.0.1 surumunu gordum bakiyim dedim yukliyim nasilmis cok kotu geldi teleofn kasmaya basladi isinma oluyodu 7.8e nazaran. Hemen dondum 7.8 surumune sarji yine iyi isinma yok ama kasmalar var 8.0.1den kalan. Romdan olucagini sanmiyorum ama tekrar kurucam romu cunku dori 8.0.1 i yukleidkten sonra boyle oldu. 7 rom 1.9.1 kullaniyorum. Cok iyi ikili oldu bence
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Dostum dorimanx 7.8 in indirme linkini atabilir misin bulamadım da

• quote:

bn Cloudy Stock kullaniyorum; ama hic art denemedim ya, art'yi secip kapatip aciyor muyuz sadece, extra bise yapiyor muyuz hocam

Hocam bildiğim kadarıyla ART için temiz kurulum lazım. Kurulumun ardından ART seçiyoruz ve uygulamaları da misal Titanium Backup gibi uygulamalarla alınan yedekten yüklememek gerekiyor.

Yani özetle tam temiz kurulum istiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9C6551D73

quote:

Orijinalden alıntı: unique5555

quote:

Dostum dorimanx 7.8 in indirme linkini atabilir misin bulamadım da

Alıntıları Göster
    http://www.dorimanx.com/LG/
    buradan indirebilirsiniz hocam, yalniz telefon modeline (D801-2-...) dikkat etmeyi unutmayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_b_b -- 6 Ekim 2014; 22:08:29 >

• Pulstar kullanıcısına yanıt
    Ooo buda demektir ki art'yi bikac ay daha deneme fırsatım olmayacak, zorunlu olmadikca uğraşasım gelmiyor sıfırdan

• quote:

Ooo buda demektir ki art'yi bikac ay daha deneme fırsatım olmayacak, zorunlu olmadikca uğraşasım gelmiyor sıfırdan

Aynen hocam. Ben de o yüzden sıfırdan Stock Rom kurmak istemiyorum.

Ben bir şey soracağım. Şimdi Cloudy Flex 2.6 indiriyorum. Buna Cloudy Stock 2.5'te kullandığım Dorimanx v7.8'i aynen kullanabiliyor muyum yoksa flex için başka Dorimanx mi var?

Bir de Kernel'i tam olarak ne zaman yükleyeyim? Rom'u yükledikten sonra Reboot etmeden önce mi yükleyeyim yoksa Reboot edip tekrar Recovery'e girip mi yükleyeyim?
    Kernel tek hocam stock-flex-pro hepsine kurabilirsin kerneli romu kurup ayarlarimi falan yaptiktan sonra kuruyorum, hemen kurmuyorum yani... Cnku xperia arc s kullanirken bi gelistirici romu kurunca bi sure telefonun kendisine gelmesini beklemeni oneririm demisti bana, dusununce kernelde bikac gun sonra tam performans veriyor bende telefona biraz zaman taniyorum o konuda

• acura07 kullanıcısına yanıt
    Hocam çok geçmiş olsun.

Kusura bakma, mesajını dün gece okudum ancak ne gece ne gün içinde yazamadım.
  • ART yi esimin moto g sinde kullaniyorum, inanilmaz akici. En ufak sorunu yok ART modun. Ayni hevesle G2 me rom yukledikten sonra buyuk bir hevesle ART moda aldim ancak gel gelelim G2 romlarinda durum oyle degil. Hizli gibi gozuksede takilmalar, kasilmalar cok fazla oluyor. Bu sebeple 3-4 kez rom degistirip en son temiz kurulum yaparak Cloudy G3 2.0 a dondum, ilk basta ART modda begenmedigim G3 den suan cok memnunum. Anladim ki henuz custom romlar icin ART olayi cok erken :)

• quote:

Kernel tek hocam stock-flex-pro hepsine kurabilirsin kerneli romu kurup ayarlarimi falan yaptiktan sonra kuruyorum, hemen kurmuyorum yani... Cnku xperia arc s kullanirken bi gelistirici romu kurunca bi sure telefonun kendisine gelmesini beklemeni oneririm demisti bana, dusununce kernelde bikac gun sonra tam performans veriyor bende telefona biraz zaman taniyorum o konuda

Teşekkürler hocam.

Yani yaklaşık olarak ne kadar bekliyorsun?
    arti eksi 15dakika

• Art seçin kendisi kapanıyor 10 15 dk sonra açılıyor okadar hocam.

@sükût Teşekkürler dostum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    2-3 saat sonra kernel yükleyebilirsin
    Tabi romu kurduktan sonra hiçbir işlem yapmayın

• petro sarjla ilgili bise yapiyor musun kernelden sonra, ben bir de romu sarjim yuzde yuzken kurup snra flashliyorum kerneli kernel bataryayida etkiliyor ne de olsa mantigiyla

• quote:

arti eksi 15dakika

Anladım hocam.

Aslında ben önceki telefonum Samsung Galaxy S2'de de böyleydim. Rom kurulunca bir kez daha Wipe Data, Cache, Dalvik yapardım. Cihaz açılınca 10-15 dakika öylece bırakırdım, ayar bile yapmazdım. Şimdi ne oldu bana bilmiyorum hevesimi mi aldım nedir hemen işlemleri yapıyorum, Stock Rom yüklemek, onu tekrar Root'lamak büyük bir işmiş gibi geldiğinden hiç yüklemedim.

Zaten ben Samsung Galaxy S2'yi değiştirirken bu işlerden bezmiş, düzgün telefon alacağım ve ona Root işlemi bile yapmayacağım demiştim. Burada beni o cihazdan bilen arkadaşlar var, çok aktiftim. Ancak 3 gün sonra LG G2 TEKNİK KONU başlığının ilk mesajını hazırlarken öyle bir canım çekti ki hemen Root işlemi yaptım.

Mart 2014 sonuna kadar yaklaşık 5 ay da öyle kullandım, fabrika ayarlarına bile almadım. Ondan sonra da Custom Rom'a geçtim.

• 
Sayfa: önceki 17151716171717181719
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.