Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1632. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.722.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16301631163216331634
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: acura07

telefonun hafızasından dosyayı sec sonra kontrol et verdıgı md5 le :)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fab.md5&hl=tr

pc ıcınde olanlar hem pcyı zorluyor hemde sıkıntı yapabılıyor bazen :) 2 defa basıma geldı harfı harfıne uyan md5 ler ama yuklenmedı soft brıck oldu telefon :)

Peki hocam, eğer doğru ise yüklüycez direkk fakat bazı karakterler farklı ise?
  • yuklemeyeceksınız :) dosya sorunlu demektır
  • quote:

Orijinalden alıntı: birkuşgibi

quote:

telefonun hafızasından dosyayı sec sonra kontrol et verdıgı md5 le :)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fab.md5&hl=tr

pc ıcınde olanlar hem pcyı zorluyor hemde sıkıntı yapabılıyor bazen :) 2 defa basıma geldı harfı harfıne uyan md5 ler ama yuklenmedı soft brıck oldu telefon :)

Peki hocam, eğer doğru ise yüklüycez direkk fakat bazı karakterler farklı ise?

Alıntıları Göster
    Tam LG tabanlı romlardan sıkılıp AOSP romlara geçiş yapacakken olmadı şimdi bu

• quote:

yuklemeyeceksınız :) dosya sorunlu demektır

Peki hocam son sorum kusura bakmayın

Diyelim bir site var herkes oradan indirecek dosyayı, ilk indiren kişi kontrol etti md5 uyuyor. Başkalarınında etmesine gerek var mı? Aynı dosya sonuçta
  • ındırmelerde olusan sıkıntı sızle alakalı... yanı sızın baglantınızla alakalı.. :) dosyanın Ismı o md5 kısaca. her yerde aynıdır hatalı ınmezse.
  • quote:

ındırmelerde olusan sıkıntı sızle alakalı... yanı sızın baglantınızla alakalı.. :) dosyanın Ismı o md5 kısaca. her yerde aynıdır hatalı ınmezse.
    Mirror link beklemek istemeyen arkadaşlar, şu vietnamın sitesinden çekiyorum şuan. son hız ile indiriyor. Premium üyelik ile..

PM ATIN.
  • Mirror gelmis
    https://mega.co.nz/#!R4IBWAZB!huYCHQJKNxDYNtKcHfxNwtwhYocAFRRFeAbNeC-lFXU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cekako -- 22 Eylül 2014; 19:07:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Mirror link beklemek istemeyen arkadaşlar, şu vietnamın sitesinden çekiyorum şuan. son hız ile indiriyor. Premium üyelik ile..

PM ATIN.

Alıntıları Göster
    Mega mirror geldi:https://mega.co.nz/#!R4IBWAZB!huYCHQJKNxDYNtKcHfxNwtwhYocAFRRFeAbNeC-lFXU

Edit: Buda patladı. Temporary error.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CNDMN -- 22 Eylül 2014; 19:12:38 >

• quote:

PM ATIN.

Alıntıları Göster
    750 ıle ındırıom :)

http://tenlua.vn/cloudyg32-0-0137e22fe6036b07/#download0137e22fe6036b07

• quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

Orijinalden alıntı: sirnatli21

Lam Hoang MİUİ V4.9.12

Ekran görüntüleri :

Şu ana kadar kullandığım en stabil miui rom , tabi bruce kernel ile birlikte..!

Şu miui romları gördüğümde hep diyorum ki, menüsüz android telefon mu olur. Bir kere kullanmaya çalıştım g2'de hiç sevmedim. 1 saat dayanabildim. AMa bu görselleri görünce yeniden geçesin geliyor. Sağlam bir pil süreniz var mı hocam? Cloudy g3 2.0 bekliyorum şuan, kurmam imkansız gibi birşey ama yinede sormak istedim belki sonra da bunu kurarım

şunu açıkça söylmeme lazımki bruce kernel ile en iyi batarya perfromansı aldım..

sabah 11 de şarj dan çıkardım , 17:00 itibariyle şarjım % 87 idi..

bunda 30 dk müzik ve oyun ,

biraz telefon görüşmesi, internet ve wahatsapp dahil..

• quote:

quote:

quote:

Lam Hoang MİUİ V4.9.12

Ekran görüntüleri :

Şu miui romları gördüğümde hep diyorum ki, menüsüz android telefon mu olur. Bir kere kullanmaya çalıştım g2'de hiç sevmedim. 1 saat dayanabildim. AMa bu görselleri görünce yeniden geçesin geliyor. Sağlam bir pil süreniz var mı hocam? Cloudy g3 2.0 bekliyorum şuan, kurmam imkansız gibi birşey ama yinede sormak istedim belki sonra da bunu kurarım

şunu açıkça söylmeme lazımki bruce kernel ile en iyi batarya perfromansı aldım..

Alıntıları Göster
    kaç kişi indiriyor ya
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• quote:

quote:

quote:

Lam Hoang MİUİ V4.9.12

Ekran görüntüleri :

Alıntıları Göster
    vietnam sitesi için premium buldum. üsteki ile indiriyorum şuanda. alttakini denemedim.

username: vovodanh6023@gmail.com
    password: fagKJGfjg24ozWjf7lasMnrq2014!^(*(
    ----------------------------------------------------
    username: viptenlua.hdvn1@gmail.com
    password: viptenlua.hdvn1

• quote:

Orijinalden alıntı: Espa

Bir g3 romunu deneme amaçlı kuralım dedik indiremiyoruz mirror link bulursanız atıverin şuraya

bende iniyor şuan hocam.. mega ya upload etmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Skylake-

Güvenilir mi dersiniz xda dan birisi upload etmiş

http://tenlua.vn/cloudyg32-0-0137e22fe6036b07/#download0137e22fe6036b07

edit: HIZI YAVAŞMIŞ BOŞVERİN

Alıntıları Göster
    ben kurdum cloudy 2.0 rom güzel olmuş arkadaşlar akıyor

• mega hesabı acın kendı hesabınıza cekın romu 3 5 sn de :) sonra 1000 le felan cekersınız
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Bende tam onu deniyordum hocam ama olmadı yine 24.5 kb/s indiriyor deli olcam ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: bthnyrtdn

Bende tam onu deniyordum hocam ama olmadı yine 24.5 kb/s indiriyor deli olcam ya

bende normal şuan.. mega hesabından indiriyorum 350 lerde indiriyor..

tabi hızım düştü kotayı yedik bu ay :D
  • hesabınıza alın hesap ıcınden cekın. aynı ekrandan degıl

• LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
  • quote:

hesabınıza alın hesap ıcınden cekın. aynı ekrandan degıl
    mega.co'dan indiremeyenler, Chrome zenmate ile ingiltereyi seçsin.

Birde cloudy 1.3'ün üstüne yüklerken, wipe dalvik cache ve wipe cache yeterlimi?
  • 
Sayfa: önceki 16301631163216331634
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.