Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1628. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.721.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16261627162816291630
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar cloudy g3 2.0 upload ediyormuş takip edenlere duyurulur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • altunok kullanıcısına yanıt
    ALLAAAAAHHHHHHHH
    Güzel haber umarım 1.3 gibi sorunsuz olur uzun zaman kullanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altunok

Arkadaslar cloudy g3 2.0 upload ediyormuş takip edenlere duyurulur

cloudy çıkarsa optimusta bişeyler araklayıp çıkarır
    3-5 güne optimusta çıkarır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI

quote:

Orijinalden alıntı: altunok

Arkadaslar cloudy g3 2.0 upload ediyormuş takip edenlere duyurulur

cloudy çıkarsa optimusta bişeyler araklayıp çıkarır

aynen hocam

Bu arada ne mail sorununu çözmüş ne de konferans görüşme eklemiş

• Port ettiği cihaz bizimki ile hemen hemen aynı özelliklere sahip...

http://www.gsmarena.com/lg_g3_a-6562.php
  • Selamlar,

Arkadaşlar D802 G2'mi rootlayıp Android L veya Nexus 5'deki Android sürümünü yüklemek istiyorum. XDA'dan hangi romu tavsiye edersiniz?

Ayrıca ilk sayfadaki rootlama işlemleri hala geçerli mi?
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    G3 konusuna girip sordum konferans var mı diye varmış. Bu romlarda olmamasını biri bana açıklayabilir mi
  • Hiçbir fikrim yok bu konuda :) Normalde nasıl yapıldığını dahi bilmiyorum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

ALLAAAAAHHHHHHHH

İşte bu be

Geçen gün 1.4ü sormuştum direk 2.0 çıktı

Yüklenmedi sanırım, hala link yok xda da
  • yok daha link :) inşallah AKK ya takılmam, ay sonu geldi malum :( inşallah düzgün bir yere upload eder... Xda nın kendi server ına yüklerse mecburen IDM yerine telfondan ADM kullanarak indirmek zorunda kalacağım, bunda kopma olsa da aradan bir hafta geçse de kaldığı yerden sorunsuz devam ettiriyor... Tavsiye olunur, ücretsiz bi program zaten...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dv.adm
  • quote:

yok daha link :) inşallah AKK ya takılmam, ay sonu geldi malum :( inşallah düzgün bir yere upload eder... Xda nın kendi server ına yüklerse mecburen IDM yerine telfondan ADM kullanarak indirmek zorunda kalacağım, bunda kopma olsa da aradan bir hafta geçse de kaldığı yerden sorunsuz devam ettiriyor... Tavsiye olunur, ücretsiz bi program zaten...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dv.adm

Ben akk'deyim

Yedekleri almaya başlayalım o zaman

Hocam birde bir sorum olacak size. LTE hakkında bilginiz var mı? Türkiyede var mı g2de var mı vodafone destekliyor mu ?

• Yok daha gelmedi gelecek yıl testler desek sonraki yılda kullanılmaya başlanır en erken ama Vodafone un şöyle bi avantajı var yurt dışına çıkınca kullanabiliyorsunuz eğer o ülkede LTE varsa :) G2 cat6 harici her türlü LTE yi destekliyor, inanmazsan kutusunun üzerine bak...
  • g2 settıngs ı freedoomla ucretsız yapabılen varmı ? :) tottı kapatmıs heralde g3 tekı gıbı
  • quote:

Yok daha gelmedi gelecek yıl testler desek sonraki yılda kullanılmaya başlanır en erken ama Vodafone un şöyle bi avantajı var yurt dışına çıkınca kullanabiliyorsunuz eğer o ülkede LTE varsa :) G2 cat6 harici her türlü LTE yi destekliyor, inanmazsan kutusunun üzerine bak...

LTE hakkında hiç bilgim yok doğrudur neden inanmayayım

Bu çok iyi birşey mi? İphone 6da falan yok mu da inanılmaz birşey gibi söylediniz hocam? Aktif etmek için ne yapmamız gerekiyor?
  • quote:

Yaşadığın sorunun baseband ile alakası yok...
    Hem sen hangi romdan geçecektin ki ?
    Hali hazırda kitkat da isen gerek yok, yok jelly bean de isen sensörlerin vs. düzgün çalışması için kitkat baseband yüklemen gerek ki bunu da istediğn zaman yapabilirsin...rom yüklemeden önce de olur telefon açıldıktan sonra da...

Ben stock kitkat 20C den geçicektim ama hata aldık birazdan otg ile deniyecem sonucu yazarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    2.4 için unlocked apk lar var malum ortamlarda :)
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Görüşme esnasında yukarda seçeneklerden çağrı ekliyoruz. ikinciyi ararken biri beklemede oluyor. Sonra çağrıları birleştir diyoruz. Annemde dakikalar biter bende de artar. Yanımda olmadığında birini arayacak olduğunda çok işe yarıyor bu yöntem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sükût

G3 konusuna girip sordum konferans var mı diye varmış. Bu romlarda olmamasını biri bana açıklayabilir mi

Aynen hocam ya, çok büyük olmasada büyük eksik bu. Optimus romda da mı yok konferans?
  • 
Sayfa: önceki 16261627162816291630
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.