Bildirim
LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (153. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

15 Misafir (6 Mobil) - 9 Masaüstü,
6 Mobil

Giriş
-
Eyvallah, teşekkür ederim... -
quote:
Orijinalden alıntı: ijR
Yok hayır ben anlamıyorum. Hem kullanamıyor. Hem de çamur atıyor. Her yiğidin harcı değildir. Siyanojen kullanmak twrp kullanmak.
Kavgada söylenmez vallahi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
beyler bu TURKEY ve TURKEY_OPEN_16G romları arasındakı dakı fark nedir acaba ? (diğer romlar içinde tabi) -
quote:
Orijinalden alıntı: J.R.R Numenor
beyler bu TURKEY ve TURKEY_OPEN_16G romları arasındakı dakı fark nedir acaba ? (diğer romlar içinde tabi)
DroidKang ROM çıktı ve indirme linkleri eklendi. ( 28 )
AOSP Kernel çıktı ve indirme linkleri eklendi. ( 7 )
-
stock custom romların hepsini indiriyorum suan deniyecegim tek tek :Dquote:
Orijinalden alıntı: Legend.
DroidKang ROM çıktı ve indirme linkleri eklendi. ( 28 )
AOSP Kernel çıktı ve indirme linkleri eklendi. ( 7 )
Alıntıları Göster
-
cloudyflex 1.2 ve energy rom cok guzel fakat pardus rom ikon olarak gelistirilmeli ust panel eksik tam olmamıs batarya simgesi cmdeki gibi olsa iyi olur bide pardusda muzik widgeti yok :Squote:
Orijinalden alıntı: MrSAVIOR
stock custom romların hepsini indiriyorum suan deniyecegim tek tek :D
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSAVIOR -- 7 Şubat 2014; 1:33:23 > -
Rayglobe ve pardus çok güzel ve stabil. Cloudy flex kullanmadığım için fikrim yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Led Zeppelin
30 dakika kullandım hocam, belki 45 dakika :)
Ama aşırı bir fark olsa anlardım...
Herşeyi ile iyi düşünülmüş hatasız bir rom olmuş...
Ben stok yanlısı bir insan olduğumdan bu tarz romlardan hoşlanmıyorum, o yüzden bir bakıp eski romuma dönüş yapıyorum... ama kullanan arkadaşlar şarjın kötü olmadığını söylemişlerdi en son...
yalnız xda daki sayfasında echo muhabbeti var, bizdeki ses boğukluğu yani...
Belki o yönden sıkıntı çıkarabilir...
Anladim hocam. Bende her romu deniyorum ama en son hep stok roma donus yapiyorum. Cunku her romun bir yonden eksigi oluyor.
Bu romuda denerim. Eger tek sorun echo ise problem olmaz benim icin.
Yorumunuz icin tesekkur ederim. Birde Allah kolaylik versin. Tip fakultesi okuyormussunuz. Cok zor cidden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
cloudyflex cok guzel klavye teması cok iyi olmus flex ile :)quote:
Orijinalden alıntı: onkubaquote:
Orijinalden alıntı: Led Zeppelin
30 dakika kullandım hocam, belki 45 dakika :)
Ama aşırı bir fark olsa anlardım...
Herşeyi ile iyi düşünülmüş hatasız bir rom olmuş...
Ben stok yanlısı bir insan olduğumdan bu tarz romlardan hoşlanmıyorum, o yüzden bir bakıp eski romuma dönüş yapıyorum... ama kullanan arkadaşlar şarjın kötü olmadığını söylemişlerdi en son...
yalnız xda daki sayfasında echo muhabbeti var, bizdeki ses boğukluğu yani...
Belki o yönden sıkıntı çıkarabilir...
Anladim hocam. Bende her romu deniyorum ama en son hep stok roma donus yapiyorum. Cunku her romun bir yonden eksigi oluyor.
Bu romuda denerim. Eger tek sorun echo ise problem olmaz benim icin.
Yorumunuz icin tesekkur ederim. Birde Allah kolaylik versin. Tip fakultesi okuyormussunuz. Cok zor cidden.
Alıntıları Göster
bu arada dorimanx kernel 2.2 kurdum beta olanı 22000 skor alıyor garip 2.1 kuracagım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSAVIOR -- 7 Şubat 2014; 1:33:54 >
-
-
-
Merhaba romunuz cok guzel fakat muzik widegeti yok belirlmek isterim stabilite olarak fena degil arayuz konusunda siyah temanın ustundeki yazılar okunmuyor onları duzeltirseniz sevinirim vede rom 22000 puan alıyor anlamadım :Squote:
Orijinalden alıntı: Legend.
Öncelikle güle güle kullanın abiniz ve siz
Rayglobe taban olarak android orjinal sürümü kullandığı için hem telefona has özellikleri kullanabilmekte hemde çeşitli modifikasyonlara imkan vermekte. Telefonu root yapıp ve TWRP 2.6.3.4 Recovery yükledikten sonra Rayglobe kurum işlemine geçebilirsiniz. Yükleme işleminde zaten MOD lar ve Tweaks ler otomatik olarak geliyor o bakımdanda rahat Rayglobe
Kamera olarak her kafadan ses çıkıyor biri diyor kötü biri diyor iyi. Şahsi görüşümü merak eder iseniz. Aydınlık alanda kusursuz. Kapalı loş alanda berbat. Dersen MOD ile düzelmezmi. Şu ana kada tüm modları denedim hiç bir düzelme yok kimse kendini kandırmasın .. O bakımdan orjinal üzerinde gelen Kamera kalsın uğraşmanıza değmez
ve yeni bi sorun var antutu test yaparken ya cokuyor yada telefon res atıyor :S malesef
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSAVIOR -- 7 Şubat 2014; 2:54:00 >
-
Dorımanx kernelının en ıyı surumu kac sızce ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: diefor
Dorımanx kernelının en ıyı surumu kac sızce ?
2.1 ve 2.2 iyi gelmedi bana nedense :S 22 alıo puan olarak adam gıbı kernel yapamıyorlar ya ortada bi suru kernel dolasıyor ne indiricegini sasırıyor insan rom olarakda ole :S
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSAVIOR -- 7 Şubat 2014; 2:13:47 > -
Arkadaş aynı şeyi defalarca yazmana gerek yok. Dorimanx 2.1 indir kur. 2.2 sürümünde hata var. -
DroidKang ROM kurdum biraz kullandım test ettim. Stabil rom hata yok bu açıdan beğendim. Ancak tabiki klasik AOSP rom yani pek bir beklenti içerisinde olmamak lazım. DPI ve Gravity sorunsuz çalışmakta.quote:
Orijinalden alıntı: ijR
Arkadaş aynı şeyi defalarca yazmana gerek yok. Dorimanx 2.1 indir kur. 2.2 sürümünde hata var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 7 Şubat 2014; 2:34:06 >
-
cogunlukla dorimanx 1.6 + 10f kullanan var sanırım bu ıkılı nasıl ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O ikili gayet güzel deneyebilirsin.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X