Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1487. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.712.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14851486148714881489
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Orijinalden alıntı: simpaticni

quote:

quote:

arkadaslar yardim edecek biri var mi g3 s aldim rusyadan ama icinde turkce dili cikmadi bir coxum yolu vr midir acaba

Open yada tr rom yukleyebilirsinz tam anlamı ile türkçe kullanmak için

bildigim kadari ile g3 s sadece rusya da satiliyor turkce room var mi bilmiyorum open olayini bilmiyorum yardimci olursan sevinirim

slm

Siz g3 mu aldınız g2 mi tam ismini verin telefonun bakalım ne yapılabilir

Merhaba dostum,
    Belki bilgin vardir diye soruyorum. Optimus 1.3 deyim. Yavaş şarz olma sorunu yaşıyorum. Genelde g3 port romlarda bu sorunu yaşiyorum. Yaklaşık 8 dakikada %1 doluyor. Bu knuda bi bilgin var mi?

Flex yedegime dönuyorum sorun ortadan kalkiyor. Cok enteresan bi durum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Baveran

Markette yok. Xda da bir geliştiricinin yaptığı uygulama
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1330150

Buda türkçe anlatım.
    http://www.ertemur.com/rootlu-android-cihazlar-icin-pie-kontrol-uygulamasi/

Hocam tesekkur ederim fakat bu pie icin bir sorun var. Ben pie kontrolu ekranin asagisindan kullanmayi seviyorum. Ama bu seferde ordan parmakla acarken google circle ortaya cikiyo. O zaman ortalik karisiyo. O google circle nasil kapatilir bir turlu bulamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: A.S.A.P

Hocam status bar için link alabilir miyim?

Buyur hocam direk linki yok bende. Konusu var farklı şekillerde mevcut.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2795050

Kardeşim signal iconu sol tarafa geciyor mu bu mod da? :)

• egeboys0 E kullanıcısına yanıt
    Sen iste alt tarafa alalım kardeşim buyur.
    G3 romlar için. 1.3 için farklı modlar var.
    Edithttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2791549

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baveran -- 28 Ağustos 2014; 23:23:20 >
  • gs01 G kullanıcısına yanıt
    Hocam xposed yükleyip. LG pie Support modunu yükle. Orjinal tuşlar kaybolacak. Sadece lmt launcher kalacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: egeboys0

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaslar yardim edecek biri var mi g3 s aldim rusyadan ama icinde turkce dili cikmadi bir coxum yolu vr midir acaba

bildigim kadari ile g3 s sadece rusya da satiliyor turkce room var mi bilmiyorum open olayini bilmiyorum yardimci olursan sevinirim

slm

Merhaba dostum,
    Belki bilgin vardir diye soruyorum. Optimus 1.3 deyim. Yavaş şarz olma sorunu yaşıyorum. Genelde g3 port romlarda bu sorunu yaşiyorum. Yaklaşık 8 dakikada %1 doluyor. Bu knuda bi bilgin var mi?

Flex yedegime dönuyorum sorun ortadan kalkiyor. Cok enteresan bi durum.

recovey moda alıp şarja takın ve 2dk bekledikten sonra telefonu reboot edin recovery modda benzer bir durum olmuştu ama düzeldi bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan_cry

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaan_cry

quote:

Orijinalden alıntı: car_26

quote:

Orijinalden alıntı: egeboys0

quote:

Orijinalden alıntı: car_26

Arkadaşlar ben daha 80210b deyim. Sıkıldım artık ve şebeke ve wifi çekiş gücü azaldı. Wipe yapacaktım ama yeni rom yüklemeye karar verdim.

Hangisini önerirsiniz ? G2'ye ilk defa rom kuracağım, önce rom sonra baseband'mı kuracağım ? Telefon rootlu ve cwm yüklü.

Saniyorum jb sürümündesiniz.
    Rom yüklemeden önce kitkat basebandi yükleyin. Daha sonra sistemi wipe yapip (silip) yeni rom'u flaslayin. Bu islemi yapmadan önce, cwm den backup almanizi tavsiye ediyorum. Bi hata falan olursa yedeniginize dönersiniz.

Ayrica, ana sayfada detaylı anlatimlar mevcut. Takildgniz bir yer olursa yardimci olmaya calişiriz.

Cloudy flex 2.6 yi önerebilirim. Kullandgm en iyi rom bana'göre.

Evet jb'deyim. İlk mesajı taradım şimdi. Wipe yaparken system'i seçmeli miyim ?

Oldu da brick yaptık Windows üzerinden rom flashlamak kolay mı ?

Pardus ya a Cloudy deneyeceğim bu ikisi baya hit almış.

Hız, stabilite, performans... Yüksek pil süresi istiyorsanız kayıtsız şartsız CloudyFlex 2.6 derim..
    Biraz koyu temalı siyah menüleri ama insan alışıyor.
    3 farklı G3 romu denedim onlardan sonra buna geçince telefonum tam anlamıyla can buldu..

Eğer dikkatli, sakin ve iyice anlayarak yaparsanız brick etmezsiniz kolay kolay.
    Olursa da telefona stock rom atarsınız çok basit bir işlemdir.
    Onu da kabul etmiyorsa hard brick olmuşsa onun da yöntemi vardır o şekilde rom yüklersiniz.
    Daha da ileri giden bir durum söz konusu ise servis de zaten anlamayacaktır durumu ve garantiden telefona yazılım yükleyeceklerdir. Yani rahat olun :)

Rom yüklemeden önce twrpden wipe, advanced wipe diyip, internal storage hariç her şeyi wipelerseiniz.. eğer otg kablosu ile rom yükleyecekseniz internal storage'yi de silebilirsiniz. internal dediği telefon hafızası. telefon hafızasına rom yüklemişseniz ve internali silmişseniz geçmiş olsun rom yüklemek için bir otg kablosu satın almanız gerekecektir :)

Siz hergun g3 roma geçip ardından flex e mı geciyorsunuz sanki hep aynı şeyleri yazıyorsunuz gibi ne flex rom muş denemeyen kalmamıştır

Hayır ya :) Ne yapayım ama eski yorumları okumuyorlar ki genelde burda soranlar. Ben de her seferinde açıklıyorum :)
    Valla öyle diyorsunuz ama meselaaaa lam hoang diye bir türkü tutturmuşlardı çoğu burda. Gördük sonunu :)
    Ben de gördüklerimi söylüyorum. G3 romcu musunuz siz de nedir :) Korktum öyle yazınca siz.

Hayır benim öyle takıntılarım yok aosp rom da kullanıyorum flex te G3 te performansı iyi olsun yeter ki

• quote:

G3 romlar için. https://www.androidfilehost.com/?fid=23578570567718452

Cloudy g3 1.3 de System.Ui çöktü neyse zaten optimus geçmeyi düşünüyordum vesile oldu

• Kusura bakma hocam 1.2 romda sorun yoktu. Linkten deneyin hangisini beğenirsiniz onda kalırsınız. 1.3 uyumlu.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2791549

• Baveran kullanıcısına yanıt
    Optimus insin de ardından bakayım uygun bir tane
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.S.A.P

quote:

G3 romlar için. https://www.androidfilehost.com/?fid=23578570567718452

Cloudy g3 1.3 de System.Ui çöktü neyse zaten optimus geçmeyi düşünüyordum vesile oldu

KORE TABANI İÇİN OLANI YÜKLEMİŞ OLABİLİRSİNİZ
    BUNLARI DENEYİN

US Based G3 Ported Roms (CloudyG3 1.3/OptimusG3 1.3[/B]
    IOS Styled Statusbar
    IOS No Data Icons
    IOS Left Lock
    IOS Right Lock
    IOS Center Lock
    Center Clock
    Center Clock No Data Icons
    Center Clock Left Lock
    Center Clock Right Lock
    Center Clock Center Lock
    Left Clock
    Left Clock No Data Icons
    Left Clock Left Lock
    Left Clock Right Lock
    Icons on the Left

• G3 rom arıyan arkadaşlar bu optimus 1.3.1 gayet stabil bilginiz olsun 2 gündür izinli olmanın fırsatıyla doya doya kullandım bruce kernel ile kullanıyorum wi-fi hots da sorunsuz çalışıyor.

Edit : art modunda kullanıyorum. Art modunda nedendir bilmem flaş ışığı widgeti ve eposta uygulaması çalışmıyor dalvik de duzeliyorlar. Bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F99E34F6E -- 28 Ağustos 2014; 23:46:59 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F99E34F6E

G3 rom arıyan arkadaşlar bu optimus 1.3.1 gayet stabil bilginiz olsun 2 gündür izinli olmanın fırsatıyla doya doya kullandım bruce kernel ile kullanıyorum wi-fi hots da sorunsuz çalışıyor.

Edit : art modunda kullanıyorum. Art modunda nedendir bilmem flaş ışığı widgeti ve eposta uygulaması çalışmıyor dalvik de duzeliyorlar. Bilginize
    xCAM kullanan arkadaşlar varmı?
    Yorumlarını paylaşabilirler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

G3 rom arıyan arkadaşlar bu optimus 1.3.1 gayet stabil bilginiz olsun 2 gündür izinli olmanın fırsatıyla doya doya kullandım bruce kernel ile kullanıyorum wi-fi hots da sorunsuz çalışıyor.

Kardeşim o Bruce kernelden kaynaklanıyor ben ilk günden beri art tayım bruce kurunca flash ışığı durdu hatası aldım
  • quote:

Kusura bakma hocam 1.2 romda sorun yoktu. Linkten deneyin hangisini beğenirsiniz onda kalırsınız. 1.3 uyumlu.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2791549

Kore ve us tabanlı var kore tabanlıda system ui çöküyor bilginize

edit: ilk önce icon packi kuruyoruz sonra us tabalidan istediğiniz stili yukleyin çalışıyor ben çok beğendim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rezn0v.dll -- 29 Ağustos 2014; 2:37:34 >

• quote:

Hocam xposed yükleyip. LG pie Support modunu yükle. Orjinal tuşlar kaybolacak. Sadece lmt launcher kalacak.

Optimus G3 1.3.1 yuklu oldugu icin xposed yukleyemiyorum maalesef hocam bu pie kontrolleri cok seviyorum cok ugrasmistim ama basaramamistim. Olmadi cloudyflex 2.6 ya gecerim artik

Edit: xposed g3 roma yuklenemiyor diye biliyordum ama yuklendi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 29 Ağustos 2014; 5:02:08 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: b_b_b

Kesinlikle smart launcher cok efsane hocam, katılıyorum size

Para verip aldığım uygulama. şu güzellik şu sadelik.
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Hocam sizdeki bu statusbari nerden yukleyebiliriz? G3 tomlar icin uygun olur mu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

slm

G3 S

Simdilik sadece rusyada satiliyot 5 inc ekran var donanim olarak birz daha dusuk

Yüklenir tabi hocam. Yoksa kim ne yapsın o romu oldumu istediğin gibi. Ben alt tarafta kullanıyorum. Çok memnunum. Başka uygulamalarda var ama bunun kadar beğenmedim.

Buyur hocam.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2795050

• 
Sayfa: önceki 14851486148714881489
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.