Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1456. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.705.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14541455145614571458
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ganen Shintaku

quote:

Orijinalden alıntı: samiluslu43

quote:

arkadaşlar kitkatda root atamadım bir türlü device not found diyor usb hata ayıklamayı açınca geri kapanmıyor usbyi çıkarana kadar yardımlarınızı bekliyorum

towelroot programını kullanabilirsin root yapmak için. ama supersu yu elinle yüklemen gerekiyor root işleminden sonra yüklü olarak gelmiyor marketten yükleyince oluyor

https://yadi.sk/d/qsU5xjKLU4XiM buyur bu da towelroot

Sağolun hocam

Oldu mu kardesim yardimci olabildiysem ne mutlu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Xposed kullaniyorsaniz sorun o hocam. Veyahut 7 mod g3 bildirdim paneli varsa odur. Fix şaşmaz 2 side art gecirmiyor telefonu tecrube ile sabit

Bahsetdiginiz butun modları kullanıyorum. Sizden korkdum valahi

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar kitkatda root atamadım bir türlü device not found diyor usb hata ayıklamayı açınca geri kapanmıyor usbyi çıkarana kadar yardımlarınızı bekliyorum

towelroot programını kullanabilirsin root yapmak için. ama supersu yu elinle yüklemen gerekiyor root işleminden sonra yüklü olarak gelmiyor marketten yükleyince oluyor

Sağolun hocam

Hallettim hocam sizin dedlğiniz şekilde değil ama sagolun yinede :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sağolun hocam

Hallettim hocam sizin dedlğiniz şekilde değil ama sagolun yinede :)

Alıntıları Göster
    Beyler ısınmadan yana çok şikayetçiyim. Oyun oynarken aşırı ısınıyor ve kasıyor telefon. Hangi romu ve kerneli önerirsiniz ? Öneri gelmezse mecbur stok roma döneceğim. Çok sıktı bu rom işi beni.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sümmani.

Beyler ısınmadan yana çok şikayetçiyim. Oyun oynarken aşırı ısınıyor ve kasıyor telefon. Hangi romu ve kerneli önerirsiniz ? Öneri gelmezse mecbur stok roma döneceğim. Çok sıktı bu rom işi beni.

CloudyFlex 2.6 yi oneriyorum. Isinma sorunu oyun oynayinca her telefonda oluyor ama kasmayi hic yasamadim. Bruce kernel i de deneyebilirsiniz ve bi baska oneri telefonunuzun arama bölümünden 3845#*802# yi tuslayin. Menu gelecek menude high temperature property off yaziyor. Buna tiklayin ve acik yapin. Telefonun isinma sorunu bi nebze olsun dusecektir.

• Arkadaslar en guzel rom sizce hangisidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9C6551D73

quote:

CloudyFlex 2.6 yi oneriyorum. Isinma sorunu oyun oynayinca her telefonda oluyor ama kasmayi hic yasamadim. Bruce kernel i de deneyebilirsiniz ve bi baska oneri telefonunuzun arama bölümünden 3845#*802# yi tuslayin. Menu gelecek menude high temperature property off yaziyor. Buna tiklayin ve acik yapin. Telefonun isinma sorunu bi nebze olsun dusecektir.

Alıntıları Göster
    Flex'i denedim fakat kendi kerneliyle denemiştim. Nedense bazı oyunlarda 10-15 dakika idare ediyor ama bazılarında ise daha 3-5 dakika olmadan kasılıyor telefon.
    Stok rom'a geç diyor şeytan ama bruce kernel ile deneyeyim bir. Bakalım değişiklik olacak mı?.
    Teşekkürler cevap için.

• quote:

Flex'i denedim fakat kendi kerneliyle denemiştim. Nedense bazı oyunlarda 10-15 dakika idare ediyor ama bazılarında ise daha 3-5 dakika olmadan kasılıyor telefon.
    Stok rom'a geç diyor şeytan ama bruce kernel ile deneyeyim bir. Bakalım değişiklik olacak mı?.
    Teşekkürler cevap için.

Ben suan flexi kendi kerneliyle kullaniyorum. Sadece clash of clans oynadigim icin yasamadim kasma sorunu. Ama telefonu aldim alali fifa 2014 de oynadim asphalt 8 de oynadim dead trigger 2 de. Herhangi bi kasma olmadi. Sorunun cozulurse beni haberdar et , cozulmezse de yardimci olmaya calisayim :)

• Bu tamamen romlarla alakalı değil, bir ara detaylara baya indim kernelde. Voltaj ayarları vesaire çok uğraştım, ondan bu hale geldi sanırım. Yakında garantiye yollayabilirim. :)
  • quote:

Bu tamamen romlarla alakalı değil, bir ara detaylara baya indim kernelde. Voltaj ayarları vesaire çok uğraştım, ondan bu hale geldi sanırım. Yakında garantiye yollayabilirim. :)

Anladim. Kernelle ugrasmak zarar verebiliyo telefona. S3 kullaniyodum ayarlariyla ugrasmistim hizli sarj olsun diye :D ekran boyle tüplü televizyonlar gibi karincalanmisti falan :D cok kurcalamamak gerekir. Insallah cozulur sorunun
  • zztrk kullanıcısına yanıt
    Bana kalsa CM en güzeli ama bizim telefona uygun değil :)

Cloudy ve Pardus romları iyidir. Lam Hoang'ı da deneyebilirsin.

Aosp olarak Mahdi rom'u öneririm. OTG sorunu yok. Deneyebilirsin istediğini.
  • İnşallah, çıldıracağım artık neredeyse :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bthnyrtdn

Arkadaşlar bruce kernel linkini verebilir misiniz?

CloudyG3 v1.3 kullanıyorum.

https://www.androidfilehost.com/?fid=23501681358559844

buyur kardeşim

Çok sağolun hocam. Kernel in belirli bi konusunu bulamadım xda da felan eğer yeni sürüm çıkarsa nerden takip edebilirim

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar bruce kernel linkini verebilir misiniz?

CloudyG3 v1.3 kullanıyorum.

https://www.androidfilehost.com/?fid=23501681358559844

buyur kardeşim

Çok sağolun hocam. Kernel in belirli bi konusunu bulamadım xda da felan eğer yeni sürüm çıkarsa nerden takip edebilirim

https://www.androidfilehost.com/?w=profile&uid=23486020548821022 buradan takip edebilirsin. Rica ederim gorevimiz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: zztrk

Arkadaslar en guzel rom sizce hangisidir

7 Rom kullanıyorum ve herşey mükemmel. Son sürümde 2 kere restart sorunu yaşadım ama bir daha olmadı. Sonraki sürümde düzeltir zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrardan sağolun

• egeboys0 E kullanıcısına yanıt
    Estafurlah hocam şimdiye kadar bende hata verenler hep bunlar oldu o yuzden soleyim dedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tekrardan sağolun

Rica ederim bi sorun olursa ulas halletmeye calisalim kardesim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrahhh34

Olayı Dalvik ten Art a alsak ne olur beyler bilen var mı
    Bazı sorunlara yol açacak diyor
    Alsak sorun olur mu?

Kullanıyorum hiçbi sorun yok sadece telefonun açılması biraz uzun sürüyor ama performans olarak daha iyi. Denemelisin

Yani degistirrisek bi sorun olmaz

• quote:

quote:

quote:

Olayı Dalvik ten Art a alsak ne olur beyler bilen var mı
    Bazı sorunlara yol açacak diyor
    Alsak sorun olur mu?

Kullanıyorum hiçbi sorun yok sadece telefonun açılması biraz uzun sürüyor ama performans olarak daha iyi. Denemelisin

Yani degistirrisek bi sorun olmaz

Alıntıları Göster
    Teşekkürler arkadaşlar deniyorum

@Sümmani. @CooLasFcuK

• 
Sayfa: önceki 14541455145614571458
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.