Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1407. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.712.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14051406140714081409
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam 7.6 classic kullaniyorum.gayet memnunum ama bisey sorucam.g3 romlarinindahepsini denedim.bu klavyede yaz yazarken sanki bi gecikme bi agirlik var.bunun haricinde bir simintiya rastlamadim henuz.rom gayet guzel elinize saglik.

@pendroz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkanse

hocam 7.6 classic kullaniyorum.gayet memnunum ama bisey sorucam.g3 romlarinindahepsini denedim.bu klavyede yaz yazarken sanki bi gecikme bi agirlik var.bunun haricinde bir simintiya rastlamadim henuz.rom gayet guzel elinize saglik.

@pendroz
    g3 romlarda g3procam zip flashlayıp kullanıyorum ama bazı modlarına geçiş yapnca ne yazıkki kamera durdu hatası geliyor cloudyg3 rom kullanmaktayım bu konuda bilgisi olan arkadaşlar mevcut mu uyusuzluk durumumu oluşuyor g3 kamera çok yavan sade eksik geliyor gözüme
  • kaan_cry K kullanıcısına yanıt
    Ben kullandim 20 d den daha fazla isitiyordu. Tekrar bir link alabilirmiyim son bir şans verelim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgtygrsnc

Arkadaşlar optimus g3 rom kullanıyorum . menüdw ge'çişlerde bile kasıyor . Stabilitesi iyi olan bir rom varmıdır?

?? Yoksa stock roma döncem

• quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Ben kullandim 20 d den daha fazla isitiyordu. Tekrar bir link alabilirmiyim son bir şans verelim.

Stock 20dye geçtim optimustaki bruce gibi diyebilirim.. Ama sanki stock 20d daha iyi ısınma konusunda.. eğer bulursanız stock 20d kernelini yükleyin derim. Bruce burda

https://www.androidfilehost.com/?fid=23501681358559844

• quote:

quote:

Arkadaşlar optimus g3 rom kullanıyorum . menüdw ge'çişlerde bile kasıyor . Stabilitesi iyi olan bir rom varmıdır?

Ben stock'a geçtim kurtuldum. Batarya sürem de arttı :) Öneririm
  • Sarz cihazim arzalanmişti yavas şarz ediyodu. Orjinal yeni sarz cihazi aldim. 1 hafta oldu sorun yoktu simdi oda yavas sarz ediyor. Kafayi yiyecem neden bozuluyor bunlar? Prizden olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egeboys0 -- 13 Ağustos 2014; 2:55:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeboys0

Sarz cihazim arzalanmişti yavas şarz ediyodu. Orjinal yeni sarz cihazi aldim. 1 hafta oldu sorun yoktu simdi oda yavas sarz ediyor. Kafayi yiyecem neden bozuluyor bunlar? Prizden olabilir mi?
    XUANG TUNG LİTE G3 Rom uzuun bır sure kalırım ben bu romda ne ısınma ne kasma ,adam yapmıs arkadas

• safsansar kullanıcısına yanıt
    Link verebilirmisiniz
    Saygılar...

• quote:

quote:

Aynı romdayiz bende kasma yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: PendroZ

quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Doğruysa güzel haber

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/themes-apps/official-g3-ui-g2-t2845506/post54774739

G2 güncelleme almaya devam edecek eğer doğruysa ve G3 flat ui ile birlikte başka özelliklerde gelebilir gerçekten güzel haber

Güncelleme versinde farketmez Android L den umudum yok 4.4.4 e razıyım final olarak

4.4.4 te gelse çok şey değişmez hocam bize android l lazım LG nin 3 güncelleme vereceğine hala inanmak istiyorum ben aosp romlarda görürüz ama stock rom gibi olmuyor tabi

Valla LG Android L yi kendine uyarlayana kadar G4 çıkar diyorum ben :)

Pendroz hocam Pardus 8 bekliyoruz senden

durum nedir

• kaan_cry K kullanıcısına yanıt
    Tamamdir tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: safsansar

XUANG TUNG LİTE G3 Rom uzuun bır sure kalırım ben bu romda ne ısınma ne kasma ,adam yapmıs arkadas

Hocam sitesinde bir de V5 sürümü var full final yazıyor. Bu lite sürümle arasında ne fark var biliyor musunuz?

• bgunduz26 B kullanıcısına yanıt
    Link alalim usta

• quote:

Orijinalden alıntı: Croesus

quote:

Hocam sitesinde bir de V5 sürümü var full final yazıyor. Bu lite sürümle arasında ne fark var biliyor musunuz?

Alıntıları Göster
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2777626

sotmax romu denemenizi öneririm ... gayet stabil ve hızlı ... içerisinde bir çok tema mevcut ... benim için en önemli özellik ise ısınmaması ... boşta beklerken 31 - 32 derecede seyrediyor CPU ... stock kernel ile kullanıyorum ( aroma ile kurarken seçebiliyorsunuz ) ... ekran görüntüsündeki tema P6 teması ... aramalardaki geç gelme mevcut tabi ... ses kalitesi gayet iyi ... hem konuşmalarda hem de müzik dinlerken ...

https://store.donanimhaber.com/c8/a0/20/c8a02023b20da5024b2699615f013c63.png
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eotd -- 13 Ağustos 2014; 9:13:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eotd

sotmax romu denemenizi öneririm ... gayet stabil ve hızlı ... içerisinde bir çok tema mevcut ... benim için en önemli özellik ise ısınmaması ... boşta beklerken 31 - 32 derecede seyrediyor CPU ... stock kernel ile kullanıyorum ( aroma ile kurarken seçebiliyorsunuz ) ... ekran görüntüsündeki tema P6 teması ... aramalardaki geç gelme mevcut tabi ... ses kalitesi gayet iyi ... hem konuşmalarda hem de müzik dinlerken ...

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Alıntıları Göster
    Pro romlar için (CloudyPro 2.3) ısınması az olan bir kernel önerebilir misiniz?

• Croesus kullanıcısına yanıt
    Stock 20D kernel kullan

• quote:

Peki aramalarda ekran geç gelme sorunu var mı?
    Telefonun çekim gücü nasıl?
    Not uygulaması mevcut mu?(google ile sync olan)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: eotd

bu sol ustteki sicaklik gostergesini nasil yukleyebilirim.

• bilgisayardan whatsapp nasıl kullanıyorduk bilen var mı ?

• 
Sayfa: önceki 14051406140714081409
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.