Bildirim
LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1379. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir - 5 Masaüstü

Giriş
-
teşekkürler hocam kurdum. çok güzel. pil performansı nasıl flex e göre ben birşey anlamadım -
Aynen bende bulamadım o yüzden belki yardım edecek arkadaşlar vardır diye düşünmüştüm bilgi sahibi teşekkürler arkadaşlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Baveran
teşekkürler hocam kurdum. çok güzel. pil performansı nasıl flex e göre ben birşey anlamadım
Ben sürekli yeni moduller, temalar vb seyler denedigim icin telefonu surekli yeniden baslatiyorum. Daha cözemedim :)
:) çift tıklama ile uyandırma varmı:) -
-
quote:
:) çift tıklama ile uyandırma varmı:)
Ayarlar - cihaz ayarları - ekran -uyanmak cift dokunu aktif edimd tamamdir :)
yalnız telefonu yeniden bslattgnız zaman calısmiyor. Sadece o durumda uyanmak icin cift dokunun'u kapatin acın tamamdir :)
Böyle yukleyebildim ben
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sam_Mobile -- 6 Ağustos 2014; 11:46:19 >
hocam verdiğiniz goo.im sitesinden philz recovery yi indiremedim acaba başka bir link verebilir misiniz? -
lam hoang ın g3 final versiyonunu kurdum ve beğenmedim hemen cloudy flex 2.5 e geri dönüyorumquote:
Orijinalden alıntı: Sam_Mobile
Böyle yukleyebildim ben -
Arkadaslar merhabalar... bi sorum olacak, bu G2 Tweaksbox'ta ThemeTweaks\StatusBar\ kismina gelince hide status bar gradient var, bi iki biseyin daha gradienti var... Tam olarak ne oluyor acaba o ?
teşekkürler hocam. oldu. root iznide verdim. double taptosleep te yükledim. ama ekran kapanmıyor. bunu nasıl yapabiliriz. -
quote:
Orijinalden alıntı: tahirozgun
lam hoang ın g3 final versiyonunu kurdum ve beğenmedim hemen cloudy flex 2.5 e geri dönüyorum
Neden beğenmediniz? Ben de şu an kurdum açılıyor bakalım uygulamalar yükseltiliyor :) -
quote:
teşekkürler hocam. oldu. root iznide verdim. double taptosleep te yükledim. ama ekran kapanmıyor. bunu nasıl yapabiliriz.
Hocam ben alt navbardaki ayarlar tuşuna screen of uygulamasinı atadım. Basılî tutunca ekran kitleniyor.
Birde alt navbara basılı tutup yukari dogru kaydirincada bende ekran kitleniyor :) bi deneyin. -
quote:
Orijinalden alıntı: egeboys0
quote:
teşekkürler hocam. oldu. root iznide verdim. double taptosleep te yükledim. ama ekran kapanmıyor. bunu nasıl yapabiliriz.
Hocam ben alt navbardaki ayarlar tuşuna screen of uygulamasinı atadım. Basılî tutunca ekran kitleniyor.
Birde alt navbara basılı tutup yukari dogru kaydirincada bende ekran kitleniyor :) bi deneyin.
screen off and lock uygulaması ile ana ekrana kısayol + geri tuşuna basılı tutunca kapatması için seçtim. bunun dışında yol yok demekki :) -
Arkadaslar philz veya cwm recovery linki varsa verebilir misiniz? Bir kac sayfa onceki goo.im linki calismiyor da.
quote:
Orijinalden alıntı: furkanku42
hocam verdiğiniz goo.im sitesinden philz recovery yi indiremedim acaba başka bir link verebilir misiniz?
Banada bi arkadas verdi linki. Bilmiyorum vala
Tamamdir hocam indirdim sira yuklemede
https://www.dropbox.com/s/8p23ureb0ma5o4f/philz_touch_6.41.6-d802.zip
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X