Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1324. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.718.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13221323132413251326
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu ozellstirmeleri neyle yapiyorsunuz ya g2tweaks full surum hicbiyerden bulamadim baska bir programmi lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Hollow

Full 3G

Flex 2.5
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Belki siz 3g saniyorsunuzdur

Resimde edge var

• acura07 kullanıcısına yanıt
    Onu 5 dk önce açmıştım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ekran ayarlarınız çok karmaşık geldi.nasıl yapılacağını aşamalarını belirtirseniz faydalı olur.ben denedim simgeler küçüldü internette zoom olmuyordu vs vs bu şekliyle hoşuma gitmedi kaldırdım uygulamaları.
    haldir54 hocam uygulamayı full yapmak için freedoom indir onunla full yap

• petro24 kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonun ekranını video almak için bir program varsa video anlatım yapayım

• quote:

Hocam telefonun ekranını video almak için bir program varsa video anlatım yapayım

screencast
  • quote:

Aslında videoya gerek yok ekran görüntülerini paylaşmanız yeterli

• Cluodyflex 2.5 lük kullanıyorum 3g de 10-15 dk kullanınca ekran acayip ısınıyor kasadada ısınma mevcut sizdede durum aynımı varmı bir çözüm

• quote:

Full 3G

Flex 2.5
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Arada şarja takmadan bu süreyi elde etmen imkansız full 3g ile. Parlaklık %0 kullansan bile olmaz.

• kaan_cry K kullanıcısına yanıt
    Arada sarja takmadım full 3g ve %33 parlaklık.Impossible is impossible
    Olmaz derken neyi kastediyorsunuz? Resimde 4 saat ekran süresi görüyorum. 7-8 saat alan arkadaşlar da olmuşken, imkansız olan nedir? Ben mi yanlış anladım yada birşeyi atladım?
    Hocam videoyu alamadım ama daha basit bir yöntem buldum anlatmaya çalışacağım

1-https://play.google.com/store/apps/details?id=org.nathan.jf.build.prop.editor&hl=tr indiriyoruz

2-Build.prop editör açıp ro.sf.lcd_density buluyoruz ve ro.sf.lcd_density'nin değerini 312 yapıyoruz.(yeniden başlatmayın)

3-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nomone.resolution_changer indiriyoruz.

4-Apply yazan yerin üstündeki boşluklara sırasıyla 720 1280 321 giriyoruz ve apply diyoruz.

5-Yeniden başlatıyoruz.Hayırlı olsun :)
  • Bu flex 2.5 de android sistem anormal derecede yüzde 50 ile birinci 2.40 saat süre almış bunun sebebi nedir. Telefonu aktif kullanıyorum.

Arkadaş full hd kullanmıyor ekranı hd olarak değiştirdi belki bununda etkisi vardır fotoğraflara dikkat edersen 1280x720

• quote:

Hocam videoyu alamadım ama daha basit bir yöntem buldum anlatmaya çalışacağım

1-https://play.google.com/store/apps/details?id=org.nathan.jf.build.prop.editor&hl=tr indiriyoruz

2-Build.prop editör açıp ro.sf.lcd_density buluyoruz ve ro.sf.lcd_density'nin değerini 312 yapıyoruz.(yeniden başlatmayın)

3-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nomone.resolution_changer indiriyoruz.

4-Apply yazan yerin üstündeki boşluklara sırasıyla 720 1280 321 giriyoruz ve apply diyoruz.

5-Yeniden başlatıyoruz.Hayırlı olsun :)

Hocam bu uygulamarda sorun yok.o değerlerin nereye girileceği.uygulamalarda hangi değerler nereye girilecek o muamma..Ekran resimlerini alıp koyarsan mükemmel olur

• Şuan 3g ile aldığım ekran süresi berbat dan öte. Cloudy flex 2.5 deyim. Bütün şarkı android sistem götürmüş görünüyor. Umarım 2.3 güne toplar yokda mecbur degistirecegim

2.resimde 3.sırada dpı yazıyor oraya 312 yazılacak

• Yukarıda 321 yapın demişsiniz şimdi 312 demissiniz :))

• bgunduz26 B kullanıcısına yanıt
    yanlış yazmışım 321 olacak
  • quote:

yanlış yazmışım 321 olacak

Hocam dediginiz herseyi yaptim ama bazi sistem uygulamalari calismiyor. Kimisi de duzgun calismiyor. Bunun cozumu var mi?
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• 
Sayfa: önceki 13221323132413251326
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.