Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1321. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.722.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13191320132113221323
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: €KONOMI$T

Hocam yanlış anlama ama üst taraftaki icon lar bağımsızlığını ilan etmiş gibi

sacma sapan seyler flasladim telefon coktu :) cm ye dondum simdi istedigimide yaptim oldu sonunda :) su veri simgesinide 3g yazacak sekilde ayrlarsam tam olcak :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim. Teli cokertince cmye dondum biraz takilalim bunda :)

• quote:

Orijinalden alıntı: thestell

quote:

Orijinalden alıntı: BllCkr

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: White Hollow

https://play.google.com...s?id=jun.ace.piecontrol
    ilk olarak bunu indirin sonrada Build.Prop Editor indirin. Sonrada Build Prop editorle bunu ekleyin qemu.hw.mainkeys=1
    Sonrada ro.sf.lcd_density bunu 312 yapın.
    Sonrada telefonu yeniden başlatıp pie Control açın.
    https://play.google.com...mone.resolution_changer indirin ve üstteki yere sırasıyla 720 1280 312 yazın ve apply diyin hayırlı olsun.

Hocam bu harbiden 720pye dusurmuyor dimi sadece dpi?

Arkadaş batarya ve performansta artış oluyor demişti sanırım oluyor çünkü bunlar için çözünürlüğün düşmesi lazim

Sanal tusları geri getiremiyor muyuz?

Biraz geç oldu ama kusura bakmayın

Benim daha deneme fırsatım olmadı ama ben zaten gravityboxtaki pie controlü kullanıyorum pie modu var ama discovery kullanırken bu qemu.hw.mainkeys 1 i sildiğimizde düzeliyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alex Higgins -- 27 Temmuz 2014; 2:22:15 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ilk olarak bunu indirin sonrada Build.Prop Editor indirin. Sonrada Build Prop editorle bunu ekleyin qemu.hw.mainkeys=1
    https://play.google.com...mone.resolution_changer indirin ve üstteki yere sırasıyla 720 1280 312 yazın ve apply diyin hayırlı olsun.

Arkadaş batarya ve performansta artış oluyor demişti sanırım oluyor çünkü bunlar için çözünürlüğün düşmesi lazim

Benim daha deneme fırsatım olmadı ama ben zaten gravityboxtaki pie controlü kullanıyorum pie modu var ama discovery kullanırken bu qemu.hw.mainkeys 1 i sildiğimizde düzeliyordu

Deneme zaten telefon felc oldu klavye bile kaydı dpiyı geri ceviremedim yedegim olmasa yanmıstım.

• quote:

Orijinalden alıntı: egeboys0

quote:

Orijinalden alıntı: €KONOMI$T

Hocam yanlış anlama ama üst taraftaki icon lar bağımsızlığını ilan etmiş gibi

sacma sapan seyler flasladim telefon coktu :) cm ye dondum simdi istedigimide yaptim oldu sonunda :) su veri simgesinide 3g yazacak sekilde ayrlarsam tam olcak :)

hocam ios durum çubuğunu nasıl yaptınız?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Deneme zaten telefon felc oldu klavye bile kaydı dpiyı geri ceviremedim yedegim olmasa yanmıstım.

Şarjı fullemeyi bekliyordum tam %89 olmuştu söylemesen gidiyorduk güme yedeğim de yok titanium kullanıyorum da

• quote:

Orijinalden alıntı: itsthehallowman

Sanırım rom arayışlarım son buldu gibi.. Hem rom kurmaktan sıkıldım hemde romu beğendim..

Bu ekran görüntüsünü aldıktan hemen sonra cihaz kapandı..

Rom flex 2.5

%50 oto parlaklık

%60 wifi %40 3g

10-12 tel görüşmesi.. yarım saat civarı Skype görüntülü görüşme.. biraz müzik.. facebook, whatsapp felan, geri kalan nette geçen zaman işte..

Sıcaklık boşta 40 C civarı (gayet serin) bir süre 3g de nete girince az bişey ısınma hissediliyor 50 C civarı oluyor ısı..
    Havaların 35 dereceden yüksek aşırı sıcak olduğu şu dönem için gayet iyi değerler bence..
    ---

Bugün aşırı ağır kullandım..

Büyük kısmı %100 e yakın ekran parlaklığı (güneşten dolayı)

Tamamına yakını 3g (%95)

Sürekli resim video çekme..

1 saat kadar hotspot kullanımı (internet paylaşımı)

Sürekli nette gezinme

birkaç telefon görüşmesi (fazla uzun değil)

whatsapp Facebook vs..

Toplamda 10,30 saat kullanım

3,25 dk ekran süresi

Kalan şarj %25

Kalan bataryada 1 saat daha giderdi sanırım .. Bu şartlarda Oldukça iyi olduğunu düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsthehallowman -- 27 Temmuz 2014; 4:23:15 >

• http://hizliresim.com/1jDplb

Https olan sitelere girmiyor yav wifide de boyle 3gde de. Youtubada girmiyor ag ile ilgili sorunlar olustu tekrar deneyin yaziyor.

Systemden host dsyasini sildim acaba ondan mi olmustur ?

• çözünürlük düşürme gerçekden akıcılığa etki ediyor ama telefon birbirine giriyor ya
    tamı tamına adam akıllı ölçeklenme olmuyo orjinal full hd haline göre, kamera kenara kayıyor
    boot ekranı saçmalıyor vs bi ton mevzu, yok arkadaşlar yaramaz yani... keşke tam cuk diye otursa
    yemişim 1080p sini 720p de cillop gibi ama olmuyo işte... yedeği çaktım geri döndüm
  • swell33 S kullanıcısına yanıt
    sistem dosyası yedeği yoksa açılması lazım. sistem yedeğin varsa onları geri yükleme. sadece önemli dosyalarını geri yükle.hatta topluca değil parça parça geri yükle. sıkıntı hangisinde anlarsın.
  • uqurk kullanıcısına yanıt
    Bende de 7 rom flex yüklü. aynı husus bende de var. sağdaki resmin türkçesi : usb bellek takıldı.
    soldaki resmin türkçesi bellek uygunsuz bi şekilde çıkarıldı demek.yazılana takılma. söylenmek istenen bunlar. sanırım sistem uyraıyı yönlendirirken yanlış kısma yönlendiriyo. mesela sağdaki kısımdaki uyarının üstüne dokununca bellek çıkarılacaktır. olması gereken gibi. bilmem açıklayabildimmi?
  • keşke cloudy flex rom stock gibi 720p olsa, akıcılıkdan ağlarız burda
  • phaselis86 P kullanıcısına yanıt
    Karisik biraz :)
    Xposed - ios 7 flat styla modul.

• thestell kullanıcısına yanıt
    Demekki becerememişsin. Ben yaptım ve kullanıyorum zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fat304h kullanıcısına yanıt
    Hocam ben SwiftKey kullanıyorum sorun yok

• Hocam ben kullanıyorum sorun yok.

• physiecho kullanıcısına yanıt
    Boot ekranını dert etmezsen kamerayı düzelttim.

• Anladığım kadarıyla g3 romlarda istediğini bulamayan tekrar flex romlara yönelmiş bu ara yine flexler revaçta anlaşılan
    Stabil bir g3 bekliyorum sabırla hala

• altunok kullanıcısına yanıt
    g3 lerın batarya skıntısı pek cozulucek gıbı durmuyor :)

aynı kullanımda g3 le 5-5,5 ekran alırken suan 6-6,5 u rahat goruyorum
  • Sa ustalar email ayarlarini nasil yapiyorsunuz anlik gelmiyor bana imap4 ile kyruyorum

• 
Sayfa: önceki 13191320132113221323
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.