Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1293. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.716.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12911292129312941295
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    g3 romlarında ortalama 5 saat alabılıyorum

parlaklık % 50 sabıt
    1.5 2 saat kadar kucuk oyun wıfı uzerınden
    3 saat kadar web
    30 daaka 1 saat kadar telefon gorusmesı

ama dıger romlarda
    bu sure 6 saat ı buluyordu hatta gecıyordu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sükût

Üstad 1.sayfada cm 11 Nav Bar DPI Mod linki kırılmış. Nette de bulamadım

Aynen yenilersek güzel olacak :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar akşam Optimus g3 romundan stock rom 'a geçiş yapıcam. Bir haftadır test ediyorum . Ciddi anlamda ısınma var. Diğer stock cihazlarimda ısınma olmadığını görünce içim sızlıyor. Twsp ile atmıştım romu. Stock romu atarken dikkat et dediğiniz bir nokta var mı?

• petro24 kullanıcısına yanıt
    Cloidy Syock v 2.3te QWindow da bende cagri gecmisi secili ama, gozukmuyor, mesaj da okunmuyor, sende de oyle mi hocam

• eotd kullanıcısına yanıt
    1.4 geliyor galiba
  • Gelirse isyan ederim. 1.3 yeni indi zaten cildiririm gercekten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • petro24 kullanıcısına yanıt
    Üstad, rom yüklemekten gına geldi vallahi. Bir ay bile aynı romda kalamıyorum

Hali hazırda Optimus G3 V 1.2 deyim, daha önceden Cloudy'nin stock 2.2. sini kullanmış ve çok memnun kalmıştım. Bu romla ilgili yorumların nedir ? Son durak olsun istiyorum artık

Paylaşımlarını rica ederim.

• şuan slimkat ile uğraşıyorum ... ondan önce cm 11 ile uğraştım ... şimdilik bunlardayım ... g3 ( cloudy, optimus, seven ) beni sarmadı ... ama aralarında en iyisi bence seven ... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.S.A.P

7 Rom 1.3 de hangi kerneli kullanıyorsunuz? Ve ısı ortalama olarak kaç derece acaba?

dori 5.9. ısı ortalama derken şu an 29,8
  • Beyler 7rom 1.3 yukledim ama root gitti nasil duzelir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • optimus
  • Legend. kullanıcısına yanıt
    Bir şey yazmak isterdim ama mübarek ramazan şerif ayında ve mübarek bir günde olduğumuz için sana bir şey yazma gereği duymuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: tarlabasi

Arkadaşlar akşam Optimus g3 romundan stock rom 'a geçiş yapıcam. Bir haftadır test ediyorum . Ciddi anlamda ısınma var. Diğer stock cihazlarimda ısınma olmadığını görünce içim sızlıyor. Twsp ile atmıştım romu. Stock romu atarken dikkat et dediğiniz bir nokta var mı?

Sanırım cihazdan cihaza farklılık gösteriyor. Benim Optimus ısınma konusunda çok iyi. Oyun oynarken haliyle ısınıyor ama feysbuk ve internette ısınma olmuyor.. Custom sonrası stock atmadım hiç o konuda yardımcı olamayacağım maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

parlaklık % 50 sabıt
    3 saat kadar web

ama dıger romlarda

Ben oyunsuz %50 parlaklık sabit feysbuk whatsapp kısa mesaj internet 4.5 saat anca alıyorum. Optimus'tayım. Sıkıntı var değil mi? Bataryayı değiştirmeyi düşünüyorum serviste.
  • ulisko kullanıcısına yanıt
    Cok saglam olmus bu sefer isinma sorunu haric hersey guzel kamera ses akicilik ve stock taban guzel kullaniyorum dori 4.9 ile gayet memnunum b u ndan oncede cloudy stock 2.2 deydim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ulisko

Üstad, rom yüklemekten gına geldi vallahi. Bir ay bile aynı romda kalamıyorum

Hali hazırda Optimus G3 V 1.2 deyim, daha önceden Cloudy'nin stock 2.2. sini kullanmış ve çok memnun kalmıştım. Bu romla ilgili yorumların nedir ? Son durak olsun istiyorum artık

Paylaşımlarını rica ederim.

Optimustayım stabilite performans ısınma bence çok iyi Cloudy G3 romunda aşırı ısınma vardı feysbukta wifi ile yarım saatte belirgin ısınıyordu şimdi 3g ile 45 dk aynı şeyi yapıyorum ona rağmen o kadar ısınmıyor.. Batarya durumun nedir Optimusta kaç saat ekran süresi alıyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan_cry

quote:

parlaklık % 50 sabıt
    3 saat kadar web

ama dıger romlarda

Ben oyunsuz %50 parlaklık sabit feysbuk whatsapp kısa mesaj internet 4.5 saat anca alıyorum. Optimus'tayım. Sıkıntı var değil mi? Bataryayı değiştirmeyi düşünüyorum serviste.

Ben 3g ile hiçbir cihazimda hiçbir zaman 4 saati gecemedim.Stock Romda belki dört buçuk saati bulabiliyodu. Fakat g3 romuyla bu süre 4 saatin altına kesinlikle düşüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tarlabasi

quote:

Orijinalden alıntı: kaan_cry

quote:

parlaklık % 50 sabıt
    3 saat kadar web

ama dıger romlarda

Ben 3g ile hiçbir cihazimda hiçbir zaman 4 saati gecemedim.Stock Romda belki dört buçuk saati bulabiliyodu. Fakat g3 romuyla bu süre 4 saatin altına kesinlikle düşüyor.

Söylemeyi unuttum hep wifideyken alabiliyorum. Hep 3gdeyken 16-17 saat kullanım 3.5 saat ekran süresini geçemedim oyunsuz.

• Optimus kullananlardan ekran süreleri hakkında bilgi bekliyorummm ve ben stock kerneldeyim
  • kaan_cry K kullanıcısına yanıt
    Optimus la 4 saat ekran süresi aldım, ama ekran süresine kafayı hiç takmam. Isınma sorunu yok, arayan ekranında gecikme yok, menü geçişleri oldukça hızlı aslında gayet memnunum ama rahat batıyor Senin için birşey ifade eder mi bilmem ama sesli aramalarım 1 saat 11 dakika, ekran süresi 3 saat 59 dakika, bataryada kullanım da toplam 32 saat olarak aldığım bir sonuç oldu.

Ama cloudy stock'un yenisine geçip deniyeceğim yinede
  • 
Sayfa: önceki 12911292129312941295
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.