Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1285. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.712.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12831284128512861287
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Normal rom yuklermis gibi mi yukleniyor bu miui

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unique5555

Normal rom yuklermis gibi mi yukleniyor bu miui

evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: KütahyanınPınarları

quote:

Orijinalden alıntı: D_I_C

pardus 7.5 hd slow motion çalışmıyor......bilgisi olan?

Slow çeker ama oynatıcı gerçek zamanlı oynatır. Oynatıcı ayarından 1/8 e kadar yavaşlatabilirsin.
    Ayar gerekmeden oynatan yazılım sadece pro2, flex ve g3 portlarında var.

Bilgi için saol....

• quote:

Orijinalden alıntı: fugeetive

Hocam iyi akşamlar , bu miui lerde batarya durumu nasıl acaba?

CM tabanlıdır.. stock kadar olmasada iyi diyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeboys0

quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Hocam çok güzel oldu teşekkür ederim. Ama şöyle bir sorun var ana ekranda bildirim çubuğu şeffaf olmuyor onu nasıl düzeltebiliriz normalde resme göre renk alıyordu sanırım. Ayrıca vodafone yazısı ve saat iç içe geçiyor resimdeki gibi bunların çözümüzde varsa mükemmel olacak tam aradığım şey ellerine emeğine sağlık
    Edit : avea yazısı gibi vodafone yazısını oraya nasıl alırım ?
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Basit bi işlem :)
    flat style modul - status bar ayarlarina gelin. En altda show color picket yazar onu aktif edin. Sol ust kösede ufak bi simge cikcak. Şeffaf olmadigi zaman outodetec colar a tıklayin. Seffaflgni ayarlayin. Updateye tıklayın tamamdir :)

statubar ayarlarından aveanin ustune tıklayıp istedigini yazabilirsin oraya. İc ice gecme sorunu icinde statusbar ayarlarından show hiddn natificationu aktif edip hemen ustundekini 1 yapin :)

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

dostum g flex romu için bo modu yükledim bende simgeler sola kaydı ama orjinal halleriyle duruyorlar ios moda geçmediler onu nasıl hallederiz

• quote:

Orijinalden alıntı: bthnyrtdn

Bi zararı mı var ? Dursun ne olacak

Tabiki bir zarari yok ama garantiye vermem gereken bir durum olursa diye sordum

• quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Öncelikle güle güle kullanın abiniz ve siz

Rayglobe taban olarak android orjinal sürümü kullandığı için hem telefona has özellikleri kullanabilmekte hemde çeşitli modifikasyonlara imkan vermekte. Telefonu root yapıp ve TWRP 2.6.3.4 Recovery yükledikten sonra Rayglobe kurum işlemine geçebilirsiniz. Yükleme işleminde zaten MOD lar ve Tweaks ler otomatik olarak geliyor o bakımdanda rahat Rayglobe

Kamera olarak her kafadan ses çıkıyor biri diyor kötü biri diyor iyi. Şahsi görüşümü merak eder iseniz. Aydınlık alanda kusursuz. Kapalı loş alanda berbat. Dersen MOD ile düzelmezmi. Şu ana kada tüm modları denedim hiç bir düzelme yok kimse kendini kandırmasın .. O bakımdan orjinal üzerinde gelen Kamera kalsın uğraşmanıza değmez
    Hocam konu müthiş olmuş. Elinize, emeğinize sağlık. Bu kadar bilgilendirici bir başka konu daha yok. Teşekkürler.

• sirnatli21 kullanıcısına yanıt
    Miuiyi yuklemeye calistimda hocam acilmadi telefon. Acilis ekraninda kaldi. Hafizada optimus 1.2 vardi onu yukledim mecbur. Baktim notlarim silinmis. Data ve hafizayi silmem hic bi zaman. Diger uygulamalarin datalari duruyor zaten. Quick memonunki silinmis

• quote:

Orijinalden alıntı: unique5555

Miuiyi yuklemeye calistimda hocam acilmadi telefon. Acilis ekraninda kaldi. Hafizada optimus 1.2 vardi onu yukledim mecbur. Baktim notlarim silinmis. Data ve hafizayi silmem hic bi zaman. Diger uygulamalarin datalari duruyor zaten. Quick memonunki silinmis

rom hatalı inmiş olabilir..

fakat şöyle bir durum var miui de , romu yüklemeden öncede ve yükledikten sonrada wipe yapmanız gerekiyor..

yoksa telefon boot ekranında kalıyor
  • Miui 4.7.19 versiyonu ile navbar için çok çeşitli özelleştirmeler eklenmiş. Gizleniyor vs. her turlu kişiselleştirme yapılabiliyor. Simdilik çoklu dil desteği yok. Birkac güne kalmaz çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sam_Mobile

Miui 4.7.19 versiyonu ile navbar için çok çeşitli özelleştirmeler eklenmiş. Gizleniyor vs. her turlu kişiselleştirme yapılabiliyor. Simdilik çoklu dil desteği yok. Birkac güne kalmaz çıkar.
    CloudyG3 için stock Status Bar var mı ? Normale döndürmek istiyorum, rom atma ile uğraşmak istemiyorum .

• Hocam knock off çalışmıyor demi 3. parti uygulamalarla yapılanı kastetmiyorum.
  • Reckless46 kullanıcısına yanıt
    aosp romlarda knock off yok arkadaşım, yok yani olmuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: physiecho

aosp romlarda knock off yok arkadaşım, yok yani olmuyo

Sagol kardesimde ne bu siddet bu celal, yanlis bisey mi soyledik.

• Günaydın CloudyFa yeni Romlarını piyasaya sürmüş yahu tam da alismistim 2.2 ye dur bakalım belki yüklerim

• quote:

Orijinalden alıntı: phaselis86

quote:

Orijinalden alıntı: egeboys0

quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Hocam çok güzel oldu teşekkür ederim. Ama şöyle bir sorun var ana ekranda bildirim çubuğu şeffaf olmuyor onu nasıl düzeltebiliriz normalde resme göre renk alıyordu sanırım. Ayrıca vodafone yazısı ve saat iç içe geçiyor resimdeki gibi bunların çözümüzde varsa mükemmel olacak tam aradığım şey ellerine emeğine sağlık
    Edit : avea yazısı gibi vodafone yazısını oraya nasıl alırım ?

Basit bi işlem :)
    flat style modul - status bar ayarlarina gelin. En altda show color picket yazar onu aktif edin. Sol ust kösede ufak bi simge cikcak. Şeffaf olmadigi zaman outodetec colar a tıklayin. Seffaflgni ayarlayin. Updateye tıklayın tamamdir :)

statubar ayarlarından aveanin ustune tıklayıp istedigini yazabilirsin oraya. İc ice gecme sorunu icinde statusbar ayarlarından show hiddn natificationu aktif edip hemen ustundekini 1 yapin :)

dostum g flex romu için bo modu yükledim bende simgeler sola kaydı ama orjinal halleriyle duruyorlar ios moda geçmediler onu nasıl hallederiz

Twrp den vercegm dosyayı flasla dostum. Her ihtimale karşi yedek almani tavsiye ederim

http://www.androidfilehost.com/?fid=23501681358561537

• Beyler bir sorum olacak yardımcı olabilirseniz sevinirim. Dün aksam worship romun 10e yani 4.2.2 olan sürümünü indirdim. Cloudy stock 2.2 den worship roma geçmek istemiştim denemek için ama kurulum bir türlü tamamlanmadı. Neden olabilir fikri olan varmidir?

• CloudyStock 2.3 çıkmış

Current Stable Version: CloudyStock 2.3
    Stable Release Date: 2014-07-21

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2661866

Added split windows
    Advanced power menu
    GPro 2 wallpapers
    Auto panel detection
    Screen calibration support
    Knock-Code for all variants
    Updated Google apps

Pro da çıkmış

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2680745

Advanced power menu
    Auto panel detection
    Updated Google apps
    Some minor fix

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsynakyl -- 22 Temmuz 2014; 9:35:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hsynakyl

CloudyStock 2.3 çıkmış

Added split windows
    Advanced power menu
    GPro 2 wallpapers
    Auto panel detection
    Updated Google apps

Pro da çıkmış

Advanced power menu
    Auto panel detection
    Updated Google apps
    Some minor fix
    Bende tam haber verecektim.:)
    @hsynakyl

• quote:

Orijinalden alıntı: hsynakyl

CloudyStock 2.3 çıkmış

Added split windows
    Advanced power menu
    GPro 2 wallpapers
    Auto panel detection
    Updated Google apps

Pro da çıkmış

Advanced power menu
    Auto panel detection
    Updated Google apps
    Some minor fix
    cm 11 m8 snapshot kurulu fakat titreşim ayarını bir türlü yapamadım ... titreşim çalışmıyor ... ya da ben yapamadım ... bilgisi olan var mı ? ...

edit : romu yeniden kurdum ... dahili hafızayı silerek kurdum bu sefer ... aynı programları kurdum geri ... düzeldi ... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eotd -- 22 Temmuz 2014; 11:58:27 >

• 
Sayfa: önceki 12831284128512861287
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.