Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1272. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.716.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12701271127212731274
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladım wipe filan yapmadan tekrar flasliyacagiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baveran

Wipe yapıp yeniden kurulum yapın Reset atmaması lazım.

Zten tmiz kurulum yapmistim yeni bsladi bunu ypmaya tarayicida gezinirken yapiyo kendi tarayicisi bu arada

• yok wipe filan yapmaya gerek yok twrp kullanıyorsan mount tan system tikini işaretle yeter
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Philiz kulanıyorum herşeyi normale stock la yükledim böyle iyi teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: tarlabasi

quote:

Orijinalden alıntı: mosef

eyvallah hocam fırsat bulamadım işlerden bir türlü cloudy 1.1de takılıp kaldım, haftasonu bi oturabilirsem dediğiniz roma da bakarım.

Hocam cloudy'den memnunmuydun?
    Optimus 1.2 geçtim dün cihaza. Gerek şarj gerek stabilize, gerekse ısınma konusunda şimdilik hiç tatmin olmadım. Sende durum nedir?

Cloudy 1.2de optimus 1.2ye geçtim şarj ısınma performans çok farklı optimus şahane. siz temiz bir kurulum yaptğınızdan emin misiniz? Tekrar kurmayı deneyin isterseniz... Cloudy'de wifi'de yarım saatte yanan telefonum şimdi optimusta 3gde olmasına rağmen 45 dk feysbuk kullanımında çok hafif bir ısınmaya sahip. ısınma çok ama çok farketti bende optimusta.. şaşırdım sizin duruma

• quote:

Orijinalden alıntı: mosef

valla epey oldu yükleyeli. telefonda takılma vs hiç olmadı reset atmadı. ısınmayla ilgili bir sorunum yok. şarja 24 saatte bir takıyorum 5 saatten fazla ekran süresi aldığım oldu ki 3g hep açık ekran parlaklığı 70de sabit falan. ben memnunum ama ufak tefek sıkıntıları var, mesela arama ekranında sayıları yazında üstleri hafif kesik görünüyor vs basit sıkıntılar ama 1.2de çözülmüştür eminim ki. radyo da çalışıyormuş zaten.

Parlaklık %70 3g hep açık 5 saat ekran süresi mi.. Bence yanlışınız var. Ben %50 hep wifi açıkta 5 saati alamıyordum.. 1.2'ydi ama benimki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Arkadaşlar bu rom olayından yoruldum ben bütün romlarda illa bi donma veya başka bir sorun çıkıyor. O yüzden stock yazılıma dönüp root atıp kamera nodu filan yükleyip kullanacağım. Mevcut ülkeler arasından en uygun rom hangisinde ingiltere almanya 20b eof gibi isimleri oluyordu sanırım hangisini tavsiye edersiniz.

20d kullandım d çıkana kadar en iyisi oydu. şimdi f çıktı ama onu bilemiyorum sizi yanıltmak istemem. ama d, cye göre çok daha iyiydi batarya ve performans olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iAndroid

Arkadaşlar an itibariyle rom root mod işini bırakıyorum başıma ne geldiyse şu rom değiştirme yüzünden geldi. Bir anlık dalgınlıkla twrp'den internal storage'ı sildim gözümün önünde tüm bilgilerin silinmesine şahit oldum elim ayağım titriyor hocalarım var mıdır şu internal storage dkai dosyları geri getirmenin bir yolu

Bu kadar hassas işlerde nasıl dalgınlığa gelirsiniz :( Geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dahaka7741

Arkadaslar cloudy g3 1.2 deyim tel reset atip duruyo her sarja 1 kere nedendir bide bska rom vr mi tam stabil olan

Ben 2 hafta kullandım hiçbir reset sıkıntısı yaşamadım bence ilk deneyeceğiniz yol hard reset atmak olsun. devam ederse romu tekrar yükleyin derim.
  • kaan_cry K kullanıcısına yanıt
    Hocam geçtim flex 2.4 e kafam rahat takiliyorum

• G3 1.0.8 kullanıyordum son zamanlarda bur yavaşlık reset atmalar klavye de şişme hissettim bende polonyalinin flex romunu inidiriyorum oldukça fazla aroma seçeneği sunuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan_cry

quote:

Orijinalden alıntı: dahaka7741

Arkadaslar cloudy g3 1.2 deyim tel reset atip duruyo her sarja 1 kere nedendir bide bska rom vr mi tam stabil olan

Ben 2 hafta kullandım hiçbir reset sıkıntısı yaşamadım bence ilk deneyeceğiniz yol hard reset atmak olsun. devam ederse romu tekrar yükleyin derim.

Olmadi oyle yapiyim dedigim gibi hep internet tarayicinda oluyo bu takilip kapanma anlamadim batarya da bu arada 41 C de geziyo

• kaan_cry K kullanıcısına yanıt
    Bir taraftan dizi izlerken bir taraftan da rom yüklemeye kalkınca böyle oldu
  • Arkadaslar almanya 20d yi direk twp den flaslasam olur mu ?

• egeboys0 E kullanıcısına yanıt
    flashlanmaz twrpden sadece custom romlar flashlanabiliyor.Almanya 20D yi flash tool kullanarak flashlayabilirsin
  • 4.2 stock romda dorimanx kernel kullanıyordum, gayette memnundun açıkcası.şimdi yine 4.4 stock(yani türkiye 20c) romda dorimanx i kullanıyorum ve telefon ısınıyor rahatsız edici biçimde.bu konuda g2 kullanıcıları birçok rom kullanmış hangisini önerirsiniz bana?cm yi mi kursam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dousk

kamerası hoşuma gitti diyebilirim. çift tıklayınca açılıyor kapatmak için bildirim çubuğuna çift tıklamak gerekiyor. herhangi bi sorun yaşamadım stabil bi rom olmuş.

Hocam Romun Linkini Atabilir misiniz??? Bulamadım da...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

flashlanmaz twrpden sadece custom romlar flashlanabiliyor.Almanya 20D yi flash tool kullanarak flashlayabilirsin

Hocam 5 saatdir urasiyorum. %2 de hata veriyor :) neyse bisey sorucamm. G3 optimus room yukledim. Twp den hard reset nasil atabilirim. Resimler muzikler falan duruyo telde. Temuzlensin istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: egeboys0

quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

quote:

Orijinalden alıntı: altunok

Kesinlikle katılıyorum çok daha iyi bir tarayıcı ama yer imlerimi senkronize edemiyorum sinirim bozuluyor linklerime ulaşamayınca
    Var mıdır bir çözümü sen nasıl kullanıyorsun??

Aynen yer imleri senkronize olmuyor malesef. Ama ana ekranda sık kullananlar var zaten oradan tıklıyorum sayfalara :)

hocam merhaba. acil yardıma ihtiyacım varda size geldim. lg g3 port roomonu yükledim sorunsuz bi şekilde. şimdi hard reset yapamadım gitti. İçinde resimler müzikler falan duruyor. twrp ye giriyorumda hard reset hangısı acaba :) yardımcı olursunuz sevıneceğim. teşekkürler :)

Ana sayfada yazıyor. TWRP ile FULL WİPE diye... Resimler falan silinsin komple sistem gitsin istiyorsan '' internal '' i de seç.

• physiecho kullanıcısına yanıt
    Ayarlar için teşekkürler hocam gayet başarılı . cks55x kullanıyorum bass çok yüksek ve dolgun vuruyordu bayada hoşuma gidiyordu ama bu ayarlarda bass da bildiğin yapaylasma oldu yinede teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 12701271127212731274
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.