Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.701.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xxerhan25

LG g2 ye orijinal ROM nasıl yükleyebilirim bütün ayarlarını sıfırlamak istiyorum
    edit.çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtulus cakici -- 30 Ocak 2014; 18:15:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtulus cakici

edit.çözüldü

Alıntıları Göster
    CM 11 super bisi yaw :D

bu arada furnace kernel kurmaya gerek varmı ? ve wipe felan yapmak lazımmı tskler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSAVIOR -- 30 Ocak 2014; 15:29:40 >
  • MrSAVIOR kullanıcısına yanıt
    Var ilk sayfadan indirip kurun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ijR

Var ilk sayfadan indirip kurun.
    freedom kurmaz olaydım, google play ne yapsam çalışmadı onun yüzünden tekrar rom atcam ölme eşşeğim ölme
  • quote:

Orijinalden alıntı: k0be

freedom kurmaz olaydım, google play ne yapsam çalışmadı onun yüzünden tekrar rom atcam ölme eşşeğim ölme

Alıntıları Göster
    Cyandelta gerçekten çok iyimiş. En sevdiğim özelliği ise update den sonra kerneli ve diğer istediğim zip i kendi otomatik man yüklemesi. Şahane. Çok sağol @kenp bizimle paylaştığın için

• k0be kullanıcısına yanıt
    Adaway kurun ve host dosyasını değiştirin , sorun çözülür . rom atmanıza gerek yok .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nighteyes -- 30 Ocak 2014; 15:53:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nighteyes

Adaway kurun ve host dosyasını değiştirin , sorun çözülür . rom atmanıza gerek yok .

adaway tamam da , host dosyasını sileyim mi ne yapayım değiştireyim derken ?
    Kurdugunuzda zaten güncelleme var der , program içinde güncellemeyi yükleyin , o herşeyi kendi yapar zaten .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nighteyes

Kurdugunuzda zaten güncelleme var der , program içinde güncellemeyi yükleyin , o herşeyi kendi yapar zaten .
    maalesef yaptım ama yine google play store durdu hatasını alıyorum
    Ön bellek ve veri temizleme işlemi yaptınız mı uygulamalardan ?
    http://gappsearly.com/index.php/google-apps/play-store/summary/3-google-play-store/43-google-play-store/1.html

Bunu kurup dener misin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 30 Ocak 2014; 16:08:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

http://gappsearly.com/index.php/google-apps/play-store/summary/3-google-play-store/43-google-play-store/1.html

Bunu kurup dener misin
    kurmayı denedim olmadı , google play sildm tekrar bu dediğiniz sürümü yükledim yine aynı . Evet önbellek ve veri temizlemesi de yapmıştım malesef nerden geldiyse aklıma freedom

• Freedom u ben kimseye önermiyorum. Daha öncede demiştim. 2 tane programı Full yapıcam diye herşeyi bozuyor. 1 kere bile kurmadım. Ama kullanıcılar istedi diye ekledim ana sayfaya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

kurmayı denedim olmadı , google play sildm tekrar bu dediğiniz sürümü yükledim yine aynı . Evet önbellek ve veri temizlemesi de yapmıştım malesef nerden geldiyse aklıma freedom

Kok dizindeki etc klasorunun icindeki hosts dosyasini silin yeniden baslatin

• Legend. kullanıcısına yanıt
    Bizde kullanıyoruz dostum freedom , yapacağımız işlemleri yapıp , daha sonra titanium backuptan dondurup , adaway kuruyoruz , ve host dosyasını değiştirip tertemiz kullanıyoruz , bir sorun yaratmadı şimdiye kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

quote:

system/etc içindeki hosts ise onu da sildim , valla garip yani.
  • quote:

quote:

quote:

System etc degil direk etc

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    probam kurulı telefonumda sarjı gayet iyi gidiyor. furnace kernelin son sürümünü deneyen var mı . bir sorun yoksa onu yukleyeceğim
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• bgunduz26 B kullanıcısına yanıt
    Sorun yok deneyebilirsin. Belki ekran kilidi açma kapanıyor onuda ayarlarda açarsın. Kapanmayabilirde

• Nighteyes kullanıcısına yanıt
    Freedom kurupta sorun yaşamayan çok az. Ben şahsi fikrimi söyledim herkes itibar etmek zorunda değil dostum

• 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.