Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1241. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.701.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12391240124112421243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yasin_92

Ya beyler bu flash sorununa cozum yok mu hic bilen var mi stock tarayici kullaniyorum bazi sitelerdeki videolari acamiyorum

Daha önce de yazmıştım. Hiçbir eklentiyle, apk ile uğraşmadan sadece puffin browser ile tüm Flash siteleri açabilirsiniz. Flash player falan yüklenmesi de gerekmiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

Ya beyler bu flash sorununa cozum yok mu hic bilen var mi stock tarayici kullaniyorum bazi sitelerdeki videolari acamiyorum

Daha önce de yazmıştım. Hiçbir eklentiyle, apk ile uğraşmadan sadece puffin browser ile tüm Flash siteleri açabilirsiniz. Flash player falan yüklenmesi de gerekmiyor.

Alıntıları Göster
    CLOUDY G3 V1.2 ve OPTİMUS V 1.2 de denediğim ve çok çok güzel sonuçlar aldıgıma inandıgım müzik uygulaması(walkman , dolby efects, clear audio ve extra bir kaç uygulamayı kapsayan dosyayı siz saygıdeğer arkadaslarımla paylaşmak istedimm...

önce bu dosyayı wipe cache ve dalwik yaptıktan sonra flaslayın..

https://docs.google.com/file/d/0BwSMm4wH2qUGZ1FsbzZnOHFYek0/edit?pli=1

Daha sonra dolby efect uygulaması için bu dosyayı indirip kurun ....

https://docs.google.com/file/d/0BwSMm4wH2qUGdTJRMlJHM2FTeG8/edit?pli=1

Ayrıca değişik font isteyen arkadaslar da bu dosyayı indirip flaslaarsa 10 tane kadar yeni fonta sahip olacaklardır..

http://www.mediafire.com/download/qt6ep3dkdbt3bad/Font+for+G2+Part-3.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgunduz26 -- 14 Temmuz 2014; 22:35:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: unique5555

quote:

Orijinalden alıntı: fat304h

Bakin buraya aldiginiz ekran sürelerini koyuyorsunuz fakat genel sure icerisinde cihazara ara sarı edilmiş olabiliyor onuda belirtirseniz yanılmayiz

Mesajini aldim hocam tamamdir aksam eklerim sikinti yok

Alıntıları Göster
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

cloudy pro 2.2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimsag -- 14 Temmuz 2014; 23:19:38 >

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    miui 4.7.11 rom kullanan arkadaşlar ;

Knock on ve off çalışmıyor diye şikayet ediyorduk... fakat knock on çalışıyor

ama knock off çalışmıyor halen..

knock on çalıştırmak için;

1- Ayarlar - Tüm ayarlar a gelin

2- Cihaz ayarları sekmesine gelin , Ekran kısmına tıklayın..

3-uyanmak için çift tıkla seçeneği zaten işaretli... Öncelikle kapatın diyin , sonra tekrardan açın dedikten sonra sorun çözülmüş oluyor...!

• quote:

Tek kullandığım rom olan CloudyFlex 2.4'ü bırakıp CloudyG3 1.2 'ye geçtim bakalım nasıl olacak.
    Unutmadan sorayım g2 tweakbox falan oluyor mu? veya onun yerine hangi dosyayı indireceğim framework olarak

G3 tweaksbox satın alacaksın play Store'dan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirnatli21

3-uyanmak için çift tıkla seçeneği zaten işaretli... Öncelikle kapatın diyin , sonra tekrardan açın dedikten sonra sorun çözülmüş oluyor...!

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben stock rom uzerıne cloudy 1.2 yüklemiştim. optimus u çok övüyoalr onu yuklemeyi düşünüyorumda rom yukledıkten sonra fabrika ayarlarına dönsem rom a bi zararı olur mu?

• quote:

Tek kullandığım rom olan CloudyFlex 2.4'ü bırakıp CloudyG3 1.2 'ye geçtim bakalım nasıl olacak.
    Unutmadan sorayım g2 tweakbox falan oluyor mu? veya onun yerine hangi dosyayı indireceğim framework olarak

tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.zira ben de uzun süredir cloudyflex 2.4 kullanıyorum ve herhangi bir g3 roma geçmeye gerek var mı merak ediyorum
  • quote:

Onun içinde screen off uygulaması kullanırsanız sorun kalmaz

• bgunduz26 B kullanıcısına yanıt
    Hocam dolby icin hangisini kuracagız linke tıklayınca 10 larca dosya cıkıyorda :)

7 rom 1.0.8 e kuracagım güzel yorumunuzdan sonra merak ettim acıkcası :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Onun içinde screen off uygulaması kullanırsanız sorun kalmaz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aydenz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aydın_m

quote:

quote:

quote:

quote:

Miui 4.7.11 multilang sonunda sorunsuz bir sekilde yukledim simdilik bir sorun yok gibi bakalim ins sorun cikmazda kullanirim

ben yükledim ama türkçe dil yok..

link verir misin ?

http://files.miuiandroid.com/4.7.11/ buradan indirebilirsiniz

restart yapıyor devamlı..

sen nasıl yükledin ?

Bende de ilk basta restart yapıyordu daha sonra şöyle bir yol izledim miui bin kendi sitesinden 4.7.5 indirip kurdum sora baseband ı kurdum telefonu açtım daha sora 4.7.11 kudüm hepsini philz ile yaptım su an hic bir sorun yok

dostum sana pm attım bakabilir misin rica etsem :)

Pm atacagina buraya yazsaydinya herkes gorurdu.

pm yi özellikle attım.. sorunun çözümünü öğrenmek içindi.. sonra buradan detaylı paylaşıcaktım..

onun dışında dediklerini yapınca oldu.. telefon açıldı , şuan sorunsuz kullanmaktayım..

yardımın için teşekkürler dostum

Sorunu cozdogune sevindim g2 de kullandığım en stabil miui gercekten harika denemeyenler kesinlikle denesin

• Hocam onların hepsi inecek zaten zip dosyası halinde... Yukarıda , dosya düzenle goruntuleme bölümleri var bakarsanız.. Ordan dosyayı tıklatıp en altta indir seceneği var onu tıklarsanız iner zaten 4 mgb bir boyutu var ,
  • bgunduz26 B kullanıcısına yanıt
    Onu bilmiyordum hocam teşekkür ederim.

Önerdiginiz ayarlar varsa zevkle denemek isterim
  • Hocam önce ilk dosyayı indirip kurduktan sonra dolby effect i de kurun .. Walkman uygulamasıda yuklenmiş olacak ordan ses geliştirmelerini tıklayınca 4 5 kulaklık tipi seceneği sunacak ve onlara gore farklı ses sekilleri olacak . Deneme yoluyla beğendiğinizi secersiniz herkesin müzik kulagı farklı sonuçta :=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgunduz26 -- 15 Temmuz 2014; 0:51:58 >
  • quote:

Bence G3 rom a geçmenin bir artisi yok cunku cloudy flex te zaten tum romlardakiozelliklerin hepsi var.

Ben merak ettigim icin cloudy g3 yukleyeyim dedim normalde cloudy flex hepsinden iyi degisiklik iyidir arada boyle.Romun artisini eksisini kullandikca görebilirim fakat ön inceleme sekinde konusmak istersek ben kamerasini çok beğendim cloudy flex ilecektigim gece fotograflari ile cloudy g3 karsilastiriyorumda G3 oldukca guzel gorunuyor aradaki farki gorebilmek mümkün.
    Onun disinda ekran canliligi azaldi gibi gerci temadan dolayida olabilir.Ana ekranda ikonlar arasi fark fazla oldugu için ana ekran guzel değil.

Bakalim batarya performansı iyiyse kalirim fakat kötüyse cloudy flex yeter bana

Anladığım kadarıyla flex kullanmışsınız.Şu anda bende cloudy pro 2.2 yüklü.Flex ile pro nun farkı ney acaba?

• aydın_m A kullanıcısına yanıt
    Canım MIUI cekti :=):.. sarj durumu nasıl hocam
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aydenz

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Miui 4.7.11 multilang sonunda sorunsuz bir sekilde yukledim simdilik bir sorun yok gibi bakalim ins sorun cikmazda kullanirim

ben yükledim ama türkçe dil yok..

link verir misin ?

http://files.miuiandroid.com/4.7.11/ buradan indirebilirsiniz

restart yapıyor devamlı..

sen nasıl yükledin ?

Bende de ilk basta restart yapıyordu daha sonra şöyle bir yol izledim miui bin kendi sitesinden 4.7.5 indirip kurdum sora baseband ı kurdum telefonu açtım daha sora 4.7.11 kudüm hepsini philz ile yaptım su an hic bir sorun yok

dostum sana pm attım bakabilir misin rica etsem :)

Pm atacagina buraya yazsaydinya herkes gorurdu.

pm yi özellikle attım.. sorunun çözümünü öğrenmek içindi.. sonra buradan detaylı paylaşıcaktım..

onun dışında dediklerini yapınca oldu.. telefon açıldı , şuan sorunsuz kullanmaktayım..

yardımın için teşekkürler dostum

Sorunu cozdogune sevindim g2 de kullandığım en stabil miui gercekten harika denemeyenler kesinlikle denesin

Miui nedendir bilmiyorum ama çok severek kuallnadığım bir rom.. G2 telefonlar için henüz official olarak dağıtıma sunulmadı maalesef ama geliştiricilerin çıkardığı (unofficial) olarak bir şekilde kullanmaya başladık..

Henüz %100 stabilmi derseniz hayır tabiki ama günlük kullanımda gayet stabilde diyebilirim..

Official olarak destek verilmeye başlandığı an daha güzel şeylerin çıkacağından hiç kuşkum yok.. Zira okuduğum haberler doğruysa V6 ile birlikte çıkacağı söylentisi vardı bir ara..

Olmazsa bile 4.4.2 dayalı çıkcaktır diye umud ediyorum..

• sirnatli21 kullanıcısına yanıt
    Türkçe dil desteği yoksa zor be hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: petro24

Türkçe dil desteği yoksa zor be hocam

yoo hocam şuan kullandığım full türkçe rom :)
  • sirnatli21 kullanıcısına yanıt
    Sormuştum Türkçe dil desteği var mı diye maalesef yok cevabını almıştım

• 
Sayfa: önceki 12391240124112421243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.